Зимни намаления 2015/2016

• 152 746
  • 761
  •   1
Отговори
# 300
Някой видя ли дали има ново намаление в Carlo Fabiani?
Вчера ходих- нямаше нови намаления. Пише до 30%, но на някои неща е едва 10%.

# 301
  • 1st floor
От днес Спорт депо до -40%
Ееееееееееее, най-после!!! Да предупредя, че доста често имат разминаване в цените на сайта и в реалните магазини, в полза на вторите! Wink

# 302
  • София
Кога е зимното намаление в Peek&Cloppenburg?
В Zara предполагам все още е 30% намалението?
Вчера си получих талоните за намалението. Нощен пазар на 13.01 и от 14.01 започват.

# 303
Има ли намаление в Sisley, Calliope в Mall of Sofia?

# 304
Скрит текст:
Въпрос на предпочитания!  Simple Smile
Скрит текст:
Резервд е любимият магазин на моите мъже, но аз лично нямам нищо от там. Нито палтата, нито саката, нито якетата мога да достигнат качеството, кройката и материите на Зара. Бледа имитация са Резървд на Зара. Чак ме е яд, когато сме там, понеже така или иначе прекарваме много време в този магазин, понеже мъжът ми мери сака и панталони часове в Резървд ooooh!, та поне и аз нещо да си взема нещо, докато го чакам. Но така и никога нищо не ми хареса. Ако харесам нещо, то задължително е изкуствена скапана материя или съм видял вече същият модел или подобен нему в Зара на по-добра цена. Wink
Още повече, че си позволяват предвид некачествените материи с които работят да слагат цени дори по-високи от тези в Зара. Живея близко до МОла, квартален магазин ми е и следя от близо и двата магазина от самото начало на идването им в БГ. А Зара си следя от 2006, когато за първи път съм влизала в техен магазин в Истанбул още. Имам наблюдения върху якетата им, палтата им най-вече. Дори понякога меря палто и яке в магазина, просто да видя, какво ново са измислили по отношение на кройка, стил и пр. Съответната кройка, материя и стил никога в Резервд няма да намериш. Peace
[/quote]

Наистина е въпрос на предпочитание. За съжаление не бих могла да споделя същото мнение за Zara и останалите им марки, с които са заринати моловете. Но не ги сравнявам с reserved, а с други марки.

# 305
Здравейте, онзи ден получих код за 20% отстъпка за fashion day, който  обаче не е активен.Някой, който е абониран за бюлетина им да е получавал и да е успял да поръча с него?

# 306

Много благодаря за адекватния отговор!  Simple Smile

# 307
Има ли намаление в Sisley, Calliope в Mall of Sofia?
В Сисли са обявили -50, в Калиопето са обявили до -70. Информацията е от преди 3 мин, слезнах да проверя специално Wink Вътре не съм разглеждал... това е по рекламите от външните витрини.

# 308

Simple SmileДебна едни ботуши- ама са намалени само от 230 на 200- нищо работа, а номера са останали много малко и затова ми се иска да ги хвана в първия ден на намалението. Следя им и фейсбук страницата, ама уви... още няма нищо Simple Smile

# 309

Simple SmileДебна едни ботуши- ама са намалени само от 230 на 200- нищо работа, а номера са останали много малко и затова ми се иска да ги хвана в първия ден на намалението. Следя им и фейсбук страницата, ама уви... още няма нищо Simple Smile

А във фейса обявяват ли кога започва намалението?

# 310

А във фейса обявяват ли кога започва намалението?
Обикновено обявяват

# 311
Да сте виждали зимни якета малки номера някъде, XS,S размер? В Peak & Cloppenburg ми харесват, но малки номеря рядко виждам там. Особено по намаления

# 312
Кога е зимното намаление в Peek&Cloppenburg?
В Zara предполагам все още е 30% намалението?
Вчера си получих талоните за намалението. Нощен пазар на 13.01 и от 14.01 започват.
Може ли и без талони на 15-17 да се пазарува? Нямаме тяхна карта или нещо подобно, но ММ все от там си пазарува и харесва някои от марките там.

# 313
  • София
Към края на намаленията талоните свободно ги раздават в магазина, в първите дни обаче не мога да ти кажа. Защо не си извадите карта, след като сте редовни? Май се съгласяват и на момента да ти извадят карта и да ти дадат талон.Поне при по- големи покупки.

# 314
Кога Зара пускаха 50%? Rolling Eyes Струва ми се, че се бавят Laughing

Общи условия

Активация на акаунт