По-бърз растеж на косата - тема 4

• 90 732
  • 720
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря ти, ще го имам предвид.

# 151
  • София
Привет на всички,желаещи да имат дълги и красиви коси.
Присъединявам се към групата.След като години наред  фризьорката ми изтъняваше косата с филажна ножица-резулатат е плачевен.Накъсани изтънени и цъфнали краища,без никаква плъност и форма  на косата.Наред с това години наред боядисване с най-светлите тонове на русото....Като начало смених фризьора  и потъмних корена в по-тъмна гама.Сега обаче здраво изрязване ми предстои ,докато се възтанови и  уплътни косата .Пия добавки,правя дарсонвал на косата за стимулиране кръвообращението .
Два пъти си направих маската с тривитаминола и чета споделеното от вас.Решена съм да си оправя косата и да не допускам повече да е в сегашното състояние.Благодаря на всички ,които участват в темата за съветите,научих доста неща момичета от вас  bouquet
А какъв е естественият цвят на косата ти и към какъв се стремиш?

# 152
  • София
Здравейте,искам да ви попитам някой ползвал ли е Тричуп маслото,как се нанася и има ли ефект? Благодаря
При мен по- добър ефект имаше домашно приготвения маслен извлек от амла, брахми и брингараж. Можеш да опиташ. Иначе за тричуп олиото не мога да кажа до колко е полезно самостоятелно, винаги съм редувала мазилата и не мога да оценя крайно и категорично нито едно от тях. Продължавам да го нанасям понякога, за разнообразие Wink

# 153
  • Варна

Естественият ми цвят е тъмен ,но в последните години косата доста побелява и я боядисвах светла.
Сега са стремя да изрежа филираното и да съединя пластовете(ще бъде трудна задача и ще се проточи във времето  много знам).Стремя се цвета да изглежда по естествено т.е към тъмно русите и по-кестеняви тонове.Вчера постригах връхчетата и в момента дължината е такава:

а желанието ми е за :

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 15:11 от Nushlem

# 154
  • София
записвам се в темата с желание да махна и аз доста филираната ми косата та и цъфтяща на всичкото отгоре и след това с удоволствие бих я пуснала. За сега използвам Икаров и Хининова вода. косата ми харесва , а дали има и ефект ще каже след време  Peace

# 155
  • София

Естественият ми цвят е тъмен ,но в последните години косата доста побелява и я боядисвах светла.
Сега са стремя да изрежа филираното и да съединя пластовете(ще бъде трудна задача и ще се проточи във времето  много знам).Стремя се цвета да изглежда по естесвено т.е към тъмно русите и по-кестеняви тонове.Вчера постригах връхчетата и в момента дължината е такава:

а желанието ми е за :

На мен ми харесва и сегашната ти прическа Simple Smile Можеш да пробваш маски с индийски билки- брахми, брингараж, амла с или без масла. Може леко да потъмнят косата. При моя опит добавях и индиго, казват, че не хваща без къна, но и то леко ми потъмняваше косата / от русо/, само да имаш едно на ум, че може да се оцвети в сиво към зелено  Rolling Eyes За краищата - изтощени и накъсани, много ми помогна една вакса с арган, купувана от магазинчетата на Женски пазар. Не утежняваше и замазваше косата, оставаше жива и блестяща.

# 156
  • Варна
Flowerdi,благодаря за съветите bouquet,ще трябва постоянство,за да има положителна промяна.
Искам да попитам как предпазвате косите си когато сте на спа(сауни,басейни....)?

# 157
Аз относно цъфналите крайща,защото имам голям проблем с тях,се чудя за серума на Керастаз Архитект някой пробвал ли го е и има ли наблюдения?

Аз лично за цъфтящите крайща мога да ти препоръчам да си вземеш спрея на Schwarzkopf GLISS има няколко вида от тях прочети кое за каква увредена коса е. Simple Smile) Има ефект аз съм доволна, а и не е скъпо, около 5-6 лв е.

# 158
Здравейте на всички Simple Smile Да се включа и аз в темата: от известно време насам спрях да се боядисвам,а се къносвам и започнах да правя маслени маски,даже в момента съм се намацала яко Simple Smile Слагам кокосово масло,масло от синапено семе,масло от жожоба,бадемово,рициново + 2 масла за коса на Khadi.Косата ми просто става жива и със страхотен блясък.За дължина-до кръста ми е,а от всичко изброено помага най-много маслото от синапено семе.

# 159
  • Street of Dreams
Как от толкова много масла разбираш от кое има най-голям ефект  Rolling Eyes

# 160
Понеже темата е за по-бърз растеж на косата,споменах кое от маслата действа благоприятно именно за растежа.Просто преди това съм събирала информация за всяко едно масло и тогава прецених с кои да си правя маски,без значение заедно или самостоятелно.

# 161
Привет, момичета - включвам се с удоволствие в тази групичка Simple Smile

След обилен косопад от ноември миналата година - започнах активно маски - с чесън, с масла, с тривитаминол и т.н. Започнах прием на Приорин и Б комплекс с висока бионаличност - вече втори месец пия. Използвам шампоана на Клоран с хинин и Б витамини.

Наскоро ми препоръчаха конски шампоан Дермокан , някой да е ползвал ?

http://bilkolechenie.net/product.php?id=392

# 162
Момичета някоя да е ползвала добавката hairburst ? Заинтригува ме много Crazy

# 163
  • Пловдив
Здравейте. Хининовата вода дали не влияе на цвета на боядисана коса ?

# 164
  • Sofia, Bulgaria
bebka_8 точно този не съм го ползвала. Ето този ползвах http://m.aliexpress.com/item/32231137252.html?productId=32231137252&productSubject=Mane-tail-arrow-n-classic-oil-fluffy-shampoo-conditioner-355ml-personal-care-2bottle-per-set-free&spm=2114.40010608.4.9.Tdqtmw&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail
шампоана и балсама. Не видях никакъв резутат, а и не мога да кажа, че ми правеше косата кой знае колко хубава. Отказах се от анималистичните продукти  Laughing
SINEOCKA_D как точно очакваш да ти се отрази на боядисаната коса?  newsm78 Тя се впръсква и се втрива в корените и скалпа и единственото отражение, което може да даде по отношение на боята е ако косата ти започне да расте по-бързо да се наложи да се боядисваш по-често.
Да попитам от олиото от амла има ли ефект?

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 15:39 от NoshtenYastreb

Общи условия

Активация на акаунт