В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 201

• 33 826
  • 743
  •   1
Отговори
# 675

Техни височества  newsm20

Видехте ли видеото как брадата се нае да се мята на врата на батю,  Laughing Laughing Laughing  ама ми се струва, че му дръпна някой ръчната по едно време та липсваше таз гледка  Laughing Laughing

# 676

newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

нали знаете чие билетче е товаааааааааааааа  Party Party Party Party

само два дни  Wink Wink

Видехте ли видеото как брадата се нае да се мята на врата на батю,  Laughing Laughing Laughing  ама ми се струва, че му дръпна някой ръчната по едно време та липсваше таз гледка  Laughing Laughing

Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  и как го гледа от ниското  hahaha hahaha

Çağatay Ulusoy | StarLife | 27 Aralık 2015

# 677
  • близо до брега на морето
Пу,не моа влезна-с тез гости и тия маси Laughing
Гале Hug Heart Eyes благодаря,че сподели интервюто с нас-фтичките...Предай и моите искрени благодарности на Варничка bouquet bouquet bouquet
Ми,познал е бе-някой го обичали като син-аз като кардашимче Joy Joy Joy
Ивче Hugтоз билет твой ли е-щ одиш на кино у комшииско Party Party Party
После искам подробен преразказ-може и есе-темата е ясна Laughing

# 678
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug прибрах се, ама изпуснах най-голямата и прекрасна лудница яяяяяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy Joy
сига припадам само, после ще чета и ще благодаряяяяяяяяяяяяяяяяяяя  Hug Hug Hug Hug Hug

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

нали знаете чие билетче е товаааааааааааааа  Party Party Party Party

само два дни  Wink Wink

Видехте ли видеото как брадата се нае да се мята на врата на батю,  Laughing Laughing Laughing  ама ми се струва, че му дръпна някой ръчната по едно време та липсваше таз гледка  Laughing Laughing

Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  и как го гледа от ниското  hahaha hahaha

На Ренка ли е билета?  Wink Party Party Party Party Party Party Party Party Party Party юпиииииииииииииииииииииииииииииии  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy имаме си наш човек на мястоооооооооооооооооооооооооо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

ама много ви обичам всички бе  Hug Hug Hug Hug Hug

чакай пак  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

до послееееееееееееееееее  Hug Hug Hug Hug Hug

# 679

Сладуркиии, честита ви Коледа и  страхотни Чачови изяви! Ивееее, пак се уреди, ади,  Hug да ти е честито, ти заслужаваш! ШЪ разправяш после! Heart Eyes Peace
Само не разбрах за какъв нов проект говорите? newsm78 Може ли повече разяснения!

От мен едно гооооляяяяямо БЛАГОДАРЯ, че пълните темата с красоти!    bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet С пожелания за все такава всеотдайност като Чачови фенки в българскоооо....  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И много здраве, късмет и успехи през Новата година, за вас и за семействата ви!!!  santa2 Kissing Heart
И лично си пожелавам на себе си, но и на всички останали,  през Новата година много прекрасни новини и проекти на Чачо и за нас повече свободно време, за да им се радваме и да ги коментираме!!!  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 Tada

# 680

нали знаете чие билетче е товаааааааааааааа  Party Party Party Party

само два дни  Wink Wink

Скрит текст:
Видехте ли видеото как брадата се нае да се мята на врата на батю,  Laughing Laughing Laughing  ама ми се струва, че му дръпна някой ръчната по едно време та липсваше таз гледка  Laughing Laughing

Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  и как го гледа от ниското  hahaha hahaha

Чие, чиееее е newsm78...да не е на Ренка  Crazy Crazy Crazy

Рейтинга убийствен  newsm68 newsm68 newsm68....за два дниии Party Party Party и Междузвездните е издухал  smile3501 smile3501 Браво на целия екип Crazy

ПП. Докато се вреда да пусна поста и Ани Hug го е казала за Ренка Party Party Party

Ай дано е тя- пък ще и постиламе червения килим, като си дойдИ Party Party Party

ПП Ивче Heart Eyes, що мълчиш- да не е твое билетчето? Embarassed Crazy Crazy Crazy

Този, Orhan Gencebay бил музикален продуцент  Crazy Crazy Crazy

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 16:05 от Елия777

# 681
На Ренка ееее   Party Party  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
вижте, че прожекцията е след 25 мин  Party Party Party  нЕма с вас да се занимавам ако съм там  Joy Joy Joy Joy Joy

мило, ади бееееее, голЕма веселба  Joy Joy Joy Joy

Валееее  Hug Hug Hug

Гале, йенгето налази наЩУ  Shocked харесала й е прегръдката  hahaha hahaha hahaha hahaha
Башак и тя  Party Party Party

Скрит текст:

летен Чачи  Heart Eyes Heart Eyes

# 682

Тони, наистина ли ще мине доста време, докато го качат някъде, Sad Sad Sad Sad
няма ли е през тази година, оф Joy Joy Joy
благодаря на всички знайни и незнайни преводачки.. bouquet, ....бързи, всеотдайни, незаменими  Heart Eyes

# 683
# 684

благодаря на всички знайни и незнайни преводачки.. bouquet, ....бързи, всеотдайни, незаменими  Heart Eyes

за св.Валентин с CAM релийз, ако Клунито отхлаби примката  Joy Joy Joy Joy и спре да развява заплахи  Joy Joy Joy

Вале, Чачо ще снима сериал с Ай Япъм през новия сезон, демек септември, октомври. С много силен сюжет бил и героят му щял да е мнооооого различен  Party Party Party Party  а дано  Laughing
През февруари пък ще има реклама  Party Party Party

# 685

Като каза знайни и незнайни преводачки, ме подсети да ви постна един друг превод newsm78 на интервюто Laughing Laughing  Peace Копвам го от една ФС ... Joy Joy Joy

Скрит текст:
Как решихте да играете в Див мед ? - Delibal ?
- Кварталът на богатите завърши в средата на годината комуникацията с режисьора Ели Бигин беше добра . Казах му че искам да участвам в филм . Отидохме в Керем Чатай . Екипът на филма беше решен . Аз щях да бъда барабанист . Започнах да ходя на уроци . Свалих 7 килограма за 6 месеца . удължих косата си .
В Филма имате много татуировки ? Вие правилите ли си наистина ?
- Не аз обичам татуировки но гледам да не си правя . в Филма имам 11 . Наистина подготовката беше голяма .
- Сезен Аксу написа песента Щастлива безкрайност -Mutlu Sonsuz , която пееш в филма ....
Да аз съм горд . Тя написа текста на песента и много ми харесва . Аз и казах , че се чувствам много неудобно и исках да приключваме записите на песента по бързо . Все пак да пееш такава песен е голяма отговорност . Кой не би искал такова нещо ...
Ще издадете ли албум скоро ?
Не аз свиря на китара от както бях на 16 години и обичам да пея , но не мисля за това като професия .
В филма имате кратка любовна сцена знаем , че се ви е срам в подобни сцени ?
Да , в тази сцена наистина бях гол всички кадри бяха важни . Но аз всъщност бях много притеснен изпитвах дискомфорт като дете .
Бях притеснен да се целувам но правя това , което казват не звучи много убедително обяснение но аз съм го казвал и преди в мои интервюта .
Значи героите ви имат страстна любов ?
Да предполагам , че има такава любов по филмите но аз никога не съм имал .
Трябва ли да се правят жертви заради любовта ?
Не знам мога да отговоря но ще е жалко за приятелите ми , които са влюбени не ме питайте повече за любовта ..
Получавате ли много любов ?
Отношенията ми обикновено са дългосрочни . Добавям по нещо винаги към отношенията ми с важни хора . Искам да се забавлявам когато съм с някой.
Знаем че много жени искат да ви целунат как ще коментирате ?
Сега зависи от мен Случвало се е да ми кажат много сте секси ! Те казват ето го детето . Така говорят все едно са ме опознали вече . Моята искреност .
Лоялен ли сте към връзките си ?
Да.
Живеехте в Америка в продължение на 3 месеца смятате ли че можете да имате път там за постоянно ?
Не Аз отидох там за да уча и да трупам опит .
Какъв беше живота ви там ?
В Санта моника . Бях наел къща с две стаи . Сутрин тичах с други мъже никой не ме познаваше . Слушах само себе си . Сега се подготвям за новия сериал от следващата година . Също през февруари имам и реклами . Имам и интервюта и игрални филми . В бъдеще искам да се върна в Лос Анджелис и да си почивам още с един приятел .
Имате ли приятели там и знаят ли кой сте ?
Не аз не съм казал на никого . Знаят само че ме влече актьорството . Имам приятели но не знаят кой съм .
Намерихте ли любовта в Америка ?
Аз отидох там да се усъвършенствам нямах тази цел
Станахте известен на 21 години очаквахте ли го ?
Събитията се стекоха толкова бързо че ... Спечилих най добър модел . Снимките на отледален свят започнаха седмица по късно . След 2 месеца вече всички ме познаваха на улицата и аз бях много изненадан .
Сега в каква фаза сте ?
Аз не осъзнах кога станах на 25 . Сега съм в процес на разбиране опитвам се да разбера хората и живота . Развивам се

Heart Eyes Heart Eyes

# 686
  Crazy Ами всичко добре и много готини фотки, и отзивите за филма - супер,  #Crazy.... нооооооо

Whistling
абе как шЪ изтраем до септември - октомври, бе! newsm78 Crossing Arms МноУ почивка си дава момчето, нИ можеше ли проектът да почне от януари месец?! Peace

# 687
 Crazy Ами всичко добре и много готини фотки, и отзивите за филма - супер,  #Crazy.... нооооооо

Whistling
абе как шЪ изтраем до септември - октомври, бе! newsm78 Crossing Arms МноУ почивка си дава момчето, нИ можеше ли проектът да почне от януари месец?! Peace

нИ може  Naughty Naughty
пък и ако на това от послединя месец му се казва почивка  Joy Joy Joy Joy  

Ели,  Laughing Laughing   другия път като има интервю, ще чакаме тия да ни го преведат, Варничка да не си губи времето, или пък Ани и Ренка   hahaha hahaha hahaha hahaha

момичетата на сета много се старали за татусите  hahaha hahaha hahaha  че ти кво очакваш бееее Joy Joy Joy Joy

# 688
 Crazy Ами всичко добре и много готини фотки, и отзивите за филма - супер,  #Crazy.... нооооооо

Whistling

нИ може  Naughty Naughty
пък и ако на това от послединя месец му се казва почивка  Joy Joy Joy Joy  

Ели,  Laughing Laughing   другия път като има интервю, ще чакаме тия да ни го преведат, Варничка да не си губи времето, или пък Ани и Ренка   hahaha hahaha hahaha hahaha

момичетата на сета много се старали за татусите  hahaha hahaha hahaha  че ти кво очакваш бееее Joy Joy Joy Joy

Нали, нали.... Joy Joy Joy Joy
Или умишлено поизвъртяни нещата, както на тях им изнася  Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes

# 689

Ели,  Laughing Laughing   другия път като има интервю, ще чакаме тия да ни го преведат, Варничка да не си губи времето, или пък Ани и Ренка   hahaha hahaha hahaha hahaha

Joy Joy Joy
 Ако се наложи да чета за житието и битието на любимия актьор през такива очи,  не гугъл амджа, ами гугъл сестра ще стана  Laughing Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт