Професионални серии за коса - тема 94

• 55 994
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Фрей, как смееш да ми секваш ентусиазма  hahaha чувствай се виновна, че няма да поръчам  Joy
 Hug Hug Hug

Хайде, маската ще си я ползвам с някой силно протеинов шампоан, примерно  Mr. Green Ех, лоша си.  Mr. Green Сега какво да поръчам?  Mr. Green  Кажи нещо, подходящо за мен от промоцията  Joy

А, ето Сетони ми дошла на помощ  Mr. Green   Hug
Носи ли отгоре на термо или друг финиш или трябва да стоя само по него?
Чудя се между него и червеният спрей на Про Файбър (като го намалят, някога)

# 106
Вив, това на Редкен, което беше показала е с отмиване. Като много хубав балсам е, така го оприличавам. След като си го отмиеш си слагаш и термо и финиш, каквото решиш, то колкото си е поело от косата и каквото си е направило е направило, не му пречат други продукти.

# 107
  • Пловдив
Момичета, RepairX серията на Алтерна подходяща ли е за бързоомазняващи се корени, дали пресушава много косата.?
Аз имах мостри, но не можах да придобия много-много представа, а се чудя, дали да не взема комплекта. Нямам нищо протеиново, но и не обичам да ми се заплита косата и да се втвърдява.

# 108
  • Somewhere far away
Оффф и аз искам да поръчам-... пусти изкушения! а и това ще ми е последна поръчка за тази годинааа... трябва да се отбележи! трябва да е празничноо!
сега като и аз се отказах от лилавите сексита - много се чудя какво да си поръчам. Чудя се между два продукта които нмат нищо общо ...
много ми се иска да взема или това:
http://www.arlen.bg/product/2819/termozashtiten-sprey-do-450-gra … rotect-150ml.html

или това :
http://www.arlen.bg/product/2502/proteinov-krem-protiv-nakasvane … -snap-240-ml.html

едит.. крема на редкен вече нте е наличен! ще ви убия!  #2gunfire hahaha Вие сте го изкупилии)!  #Crazy hahaha

# 109
Мишел, Сетони, мерси, вярно, че се бях наредила на опашката за отзиви  Mr. Green
Ох, сърбят ме ръцете  Whistling и както точно Редкен намалиха...

# 110
  • Чукарландия
Да попитам Епона, пък и други могат да се включат, май бяхте много доволни от Серум Sexy Hair и Влагоустойчив спрей Sexy Hair, нали? Hug

# 111
  • София
Сетони, да, зачетох се, че е с отмиване и се отказах. Маски и балсами бол имам.
Нещо друго ще да е  Mr. Green Благодаря ти мила  Hug

# 112

Адамантче и при мен така се поначупва с четката ако не сложа нещо тип пяна.Със смесени чуства съм за Лидълската четка и най-вероятно ще я върна,просто ми се припокрива с другата четка която имам.
Най-бързо се правя с тия ролки лепкавите и ми държи повече отколкото с четката.Сега я искам тази преса на Исо ретрото-ама няма,дядо Коледа си замина-а и дифузер не си взех  Sad

Аз я харесвам как става по-жива с четката, обаче отпреде имам едни къси дето не успявам с нея да ги оправя, съответно ползвам преса макар и малко. И на следващия ден като ми е цялата начупена и щръкнала и пак ползвам преса, какъв е смисъла от четката   ooooh! Принципно с преса и на спане ми издържа или поне повече отколкото с четката. Аз доста сериозно почвам да се замислям да я върна. Идеята ми беше изцяло с нея да се оформям, ама като не става, подозирам, че много скоро ще я зарежа и съответно по-добре да я върна докато е време. Ще я помисля още покрай празниците, че и без това не ми се разправя с куриери сега.
Предполагам, че Лидлската не е толкова различна. Аз съм казала на майка ми машата да ми вземе, та ще я пробвам и нея тея дни, ако не ще си сменя четката с някоя маша  hahaha Така и така съм прежалила парите. Joy

# 113
Фрей, как смееш да ми секваш ентусиазма  hahaha чувствай се виновна, че няма да поръчам  Joy
 Hug Hug Hug

Хайде, маската ще си я ползвам с някой силно протеинов шампоан, примерно  Mr. Green Ех, лоша си.  Mr. Green Сега какво да поръчам?  Mr. Green  Кажи нещо, подходящо за мен от промоцията  Joy

А, ето Сетони ми дошла на помощ  Mr. Green   Hug
Носи ли отгоре на термо или друг финиш или трябва да стоя само по него?
Чудя се между него и червеният спрей на Про Файбър (като го намалят, някога)
Joy Joy hahaha Ами поспри се малко. Сън не можеш да спиш докато не поръчаш нещо  Laughing
Редкен Екстрийм пробвала ли си?

# 114
  • Бургас / София
Момичета, RepairX серията на Алтерна подходяща ли е за бързоомазняващи се корени, дали пресушава много косата.?
Аз имах мостри, но не можах да придобия много-много представа, а се чудя, дали да не взема комплекта. Нямам нищо протеиново, но и не обичам да ми се заплита косата и да се втвърдява.
Подходяща е, но на мен ми утежни след като изхабих цяла опаковка . Май се бях напротеинчила  Mr. Green

# 115
Аз пък ще се опитам да съм икономична и да си изразходя всички налични серии до дъно Simple Smile)
След това чак ще поръчам.
Това ще го направя защото си харесах преса за коса и да събера пари за нея.
Не ми се харчат готови пари за неща за които ще събера.
Ето в коя преса се влюбих от пръв поглед
https://www.youtube.com/watch?v=NatQUHH1xFk

# 116
Здравейте, много ми е трудно с това топ 5. Ще се опитам...
1.”Топ 5” на любимите ви продукти за 2015 година
(1). Еластисайзър екстриим;
(2). Керастаз архитект (Ш+М), вкл концентрата и цимент термика. Инициалист  Crazy. Сега съм взела Терапист; Rolling Eyes
(3). Лореал - ботокс ампулата с интра силан;
(4). Нектар термик
(5.) Всичко на Алтерна, което имам (тен, мойсчър интенз, кавиар мойсчър, рипеар серията, бамбу волюм, вкл. спрейовтете за обем 48 часа и другият, нощната терапия, файнъл тъч олиото, сухият лак за коса, с изключение на СС крема и балсамът за блясък бамбу - нещо не ме кефят

2.Каква прическа/и сте избрали за празниците? Как и с какви продукти смятате да оформите косата?
За Коледа ще бъда на вълни. Нещо като ретро, но по-големи. Ето линк (първата прическа): http://ladyfame.com/3-lesni-trikove-za-krasiva-pricheska-sutrin/
Смятам да сложа еластисайзър и да измия с Тен + маска. След това цимент термик или нектар и файнъл тъч, и ако ми е пристигнало термото на секси хеър, което ще поръчам сега, ще пръсна и от него. Rolling Eyes Ще оформям с маша или преса, не както е описано. Накрая ще напръскам с лак за коса.

За НГ ще използвам същите продукти, но прическата ми се иска да е тази:(трети ред-дясната) /0/]http://pricheski.bg/%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B0%D0% … ttyPhoto[1162]/0/

3.Кои продукти/серии на Кюн сте използвали? Опишете ефекта им?
Имам на so pure, но все още не съм ползвала. Няма и скоро да ползвам с тези Алтерни...

Мерак ми е за маската на мароканойл (оранжева или кафява капачка).
Надявах се Арлен да пуснат Марокана!! Sad
Дано наистина да има черен петък. Набелязала съм доста неща...

# 117
  • София
Надявах се да намалят Секси-тата и така и стана Simple Smile Добре, че ги дочаках.
Поръчах си матиращ шампоан и лилавата маска и една ампула про файбър, любопитно ми е да я пробвам и нея, въпреки че нямам никакъв интерес към серията.

# 118
А те Арлен дали няма да пуснат нещо по така за Коледа и Нова година, по-мащабно  Joy  hahaha Не помня миналата година как беше  newsm78

# 119
  • София
Ще пуснат разбира се, Арлен винаги правят промоции, аз така мисля. Според мен и след Нова година ще направят, за да открием годината  Laughing Те измислят всякакви причини, и много хубаво правят  Heart Eyes

Фрей, имам ги Редкен Екстрийм, та май щее някоя ампула Наши и Двуфазният серум Липидиум за връхчетата. Трябва ми продукт, който да ми помогне да пусна дължини ... и да закрия годината подобаващо  Laughing

Вивиан, може ли линк за Файнъл тъч олиото  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт