Професионални серии за коса - тема 94

• 56 007
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Линдее благодаря ти, май си права за спрея. Надявам се да ги намалят сега покрай празниците и ще ги пробвам, че вече съм насъбрала доста  Flutter Thinking

# 241
Виви аз още като го пишех това за ЗР бях сигурна че ще ме сложите на електрическия стол  Joy
Епона няма да изпадам в подробности но като клиент се чуствам много по-ухажвана от ЗР в сравнение с Арлен.
Сетони разкошна коса,страхотна Рапунцелка си отглеждаш  Heart Eyes
ДжейЛо -добре си ти щом успя да поръчаш-аз още не съм,сигурно затова и нищо не сънувам  Mr. Green

# 242
Феерия, вярно е, че всичко е индивидуално, но ще се надявам на добър резултат. Не мога да разбера защо стана така. От доста време използвам професионална козметика, но явно не мога да разбера какво иска тази моята коса. Дълго време използвах само хидратиращи продукти. Възможно ли е от това?
lili_78, ти използваш това термо, така ли? То е само за сешоар. А ако използваш преса и маша какво слагаш? Както казах, рядко ползвам, но все пак се случва и искам да се застраховам. В такива случаи удачно ли е да слагам Лореала? Mr. Green
http://www.arlen.bg/product/2818/termozashtiten-sprey-do-450-gra … ow-out-125ml.html

Извинете досадните ми въпроси, но ми се иска да разбера къде греша в грижите.

# 243
Инче, според мен разкъсаните връзки на косъма няма как да се оправят само с хидратация, а трябва и протеин. Това обаче от опита с моята коса, която е доста особена. Нека и другите момичета да кажат, за да не те подведа. Peace

# 244
  • Пловдив
Сетони косата на дъщеричката ти е Уууникална, просто ахнах като я видях! Heart Eyes

# 245
Момичета, Арлен нямаха ли постоянен код за 5% отстъпка като се абонираш за бюлетина им. Ако да, какъв е? Имам 30 минути да поръчам  Blush

# 246
Феерия, bouquet от всичко прочетено досега в темите и аз знам, че протеинът помага за "запълване" на увредената коса, но аз все се водех по теста с косъма, който вече знам, че изобщо не е достоверен.  Naughty Поне не и за мен. Сега смятам да поправя грешката си и съм се заредила с Редкен екстрийм и реконструктора със зелен чай. Ако ми понесе протеинът, ще поискам съвет и за други протеинови серии.

# 247
А за Про Файбър нещо да кажете?

# 248
Момичета, Арлен нямаха ли постоянен код за 5% отстъпка като се абонираш за бюлетина им. Ако да, какъв е? Имам 30 минути да поръчам  Blush
Изтече

# 249
  • Пловдив
lili_78, ти използваш това термо, така ли? То е само за сешоар. А ако използваш преса и маша какво слагаш? Както казах, рядко ползвам, но все пак се случва и искам да се застраховам. В такива случаи удачно ли е да слагам Лореала? Mr. Green
http://www.arlen.bg/product/2818/termozashtiten-sprey-do-450-gra … ow-out-125ml.html
Ами досега съм го ползвала само със сешоар, с пресата или маша не съм. Но когато използвах пресата слагах от Нектар термик на Керастаз, но той ми свърши и сега термичния ми е само този на Секси хеър. Най-вероятно ще слагам от него. 

# 250
  • Бургас/Пз

Не съм Лили, но понеже и аз много се чудех за това Термо на Секси Хеър , та да си кажа  Mr. Green Според и двата вида са със защита до 450градуса по Ф, но единия има по силна фиксация 4, а другият има само 1. Също така този с по-високата фиксация е повече като количество. Аз лично взех с фиксация 1 и го ползвам за преса без никакви притеснения. Все пак той си е за защита от висока температура. Харесвам го както на мокра , така и на суха коса. Има обаче един мазен ефект и трябва като се напръска на косата, трябва леко да се остави да попие и тогава да се минава с пресата, защото иначе си е направо мазна косата. Но попива много добре и после става страхотна.

# 251
Благодаря ви, момичета. Страхотни сте! Hug Снощи се улисах и в 12:30ч. се сетих, че щях да поръчвам, но няма нищо, ще го оставя за след празниците.
По въпроса за мострите аз не съм много доволна нито от ЗР, нито Арлен. Ако трябва да ги сравнявам, получавала съм повече мострички от ЗР, но само защото съм си ги поискала. Сами никога не се сещат да ми сложат. А от Арлен винаги съм имала само по една мостра и тя обикновено не е подходяща за мен, защото косата ми не е боядисана. Преди няколко дни получих една поръчка и ми бяха сложили шампоан на Кюн Витал Нютришън. Доволна съм, тъй като от доста време ми е любопитна покрай многото положителни отзиви в темата. Малко съм резервирана към марката, тъй като от доста време имам хидратиращия шампоан от серията So pure и така си стои почти неупотребяван. Не се разбра с моята коса и това е. С детанглъра положението е същото- косата ми става една вяла и пухкава, но без блясък. Може би ми идва слабичък.

# 252
  • Somewhere far away
Момичета, аз най накрая си начесах крастата и съм доволна  Party Crazy Mr. Green! исках нещо ново- е ето ти нещо ново ! вече съм спокойна хаха- да разкажа набързо за снощните си и среднощни приключения. Реших да направя още един експеримент с косата си - взех си тази боя:

с надеждата да стане нещо. е получи се !  станаха не точно руси, но много приятни русо медни кичури на цялата коса! А косата зад ушите стана много  светло русо, защото там ми е предразположена към "порусяване" hahaha - от слънцето ставах на светли кичури като по -малка и точно там ставаха същите каквито са сега. И този ефект ми навява едни сантиментални детски спомени и ми става едно хубаво и топло на душата...
 ДАже майка ми ме хареса което си е голямо постижение, защото тя е много критична към мен и не винаги харесва нещата, които правя с косата си ! направо се гордея!

# 253

Не съм Лили, но понеже и аз много се чудех за това Термо на Секси Хеър , та да си кажа  Mr. Green Според и двата вида са със защита до 450градуса по Ф, но единия има по силна фиксация 4, а другият има само 1. Също така този с по-високата фиксация е повече като количество. Аз лично взех с фиксация 1 и го ползвам за преса без никакви притеснения. Все пак той си е за защита от висока температура. Харесвам го както на мокра , така и на суха коса. Има обаче един мазен ефект и трябва като се напръска на косата, трябва леко да се остави да попие и тогава да се минава с пресата, защото иначе си е направо мазна косата. Но попива много добре и после става страхотна.
Абсолютно същото е и при мен. Да добавя, че като го напръскам намачквам косата, за да попие хубаво

Deathcruch, приемат се само снимки!  Mr. Green

# 254
  • Somewhere far away
ще давам- обаче ще карам да ме снимат- защото сама не се получава нищо снощи пробвах- не се вижда добре и изобщо тъпи станаха снимките. Е на живо най-добре се вижда, ноо-  ще се опитам  да направя добри снимки които да показват реалния ефект.

Общи условия

Активация на акаунт