Професионални серии за коса - тема 94

• 55 985
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Рипеър си е хидратираща от всякъде, Дийп кеър протеинова към баласирана. От втората съм имала пресушаване, от първата не помня такъв резултат. Но моята коса е коренно различна от твоята.
Харесвам и двете, не са ми топ класацията, но са хубави.
Днес мисля да пробвам най-после и аз анти фриз на Алтерна  Laughing да видим  Mr. Green

Ох, Магнолия, разкошна си  Crazy. И ти и косата ти  Hug Flutter

# 466
Купих си подобна маша за коса

Въпросът ми е какъв продукт да си взема, с който да третирам косата преди къдрене, за да се задържат къдриците по-дълго и с какъв лак да се напръскам след това.

Косата ми е фина и права, по коледните празници се къдрих при фризьор с маша, напръска ми я с лак и след 2 часа беше почти права. После пак ми я накъдриха този път с преса и пак ми сложиха лак и след още 2 часа пак беше почти права  ooooh! Въобще не държи, до сега само една ретро преса беше успяла да я накъдри за денонощие.

Моля за съвет за стилизиращи продукти  Praynig Може и на лични Благодаря!
Каква марка взе. Пиши впечатления за самата маша-бързо ли стават къдрите,трайни ли са и т.н.

# 467
Мишелче, Рипеър са моите продукти. Съжалявам, ако съм била неясна. Peace

Магнолия, снимките ти красят темата. Поствай ги по-често. Hug

# 468
Ехааа, супер ти е и така, Магнолия  Hug . Според мен, точно такова е оформянето и при Гена Трайкова, поне като резултат е това.
Аз пък днес обърках спрейчетата и вместо обилно да напръскам с термото на СХ, аз взех на Редкен /нали и двете са черни и спрейчета/ и на влажна коса обилно напръсках с него. По принцип той си има лека фиксация и предните пъти доста по-оскъдно слагах, а сега мислех, че пръскам със СХ и попрекалих. Това на влажна коса. Като изсуших бях изненадана в положителния смисъл-много плътна коса, без разхвърчаване, без фризита, добре оформена.Следващият път все пак ще сложа по-малко, но наистина страхотна плътност.
anbibian , това е спрейчето, което на мен помогна да задържа къдрици и чупки, а и моята коса е каприз и всичко бързо пада... http://www.arlen.bg/product/2726/teksturirasht-sprey-za-toplinna … cate-03-124g.html , моята коса е фин косъм, при по-плътен и тежък може да ти трябва нещо по-силно като фиксация. Сподели как стават къдриците с тази маша, отдавна й се чудя...

# 469
Сетонче, ще ме вкараш в беля сега с тази плътност... Mr. Green  Кажи, моля, усети ли фиксацията по гадния начин - знаеш - прекалено втвърдяване, трудно разресване и коса като каска?

# 470
Ами усеща се фиксация ...малко. Съвсем лесно се разресва, не е като с лак или пяна, изобщо.Не заплита.Не става като каска.От "гадните" неща...има едно ...как да кажа, не точно лепнещо, но подобно усещане  Mr. Green . Но не е силно изразено и е само ако прекалиш /като мен днес/.Аз понеже не харесвам продукти с фиксация и днес като прекалих ми беше малко странно на пипане и карах мъжа ми да ми пипне косата, мека си е, той не го усети това. А плътност страхотна прави, като се запазва обема.Нищо не хвърчи и самият косъм става плътен, твърд, без да е клечкосан.Изобщо не прилича на лак, не втвърдява забележимо, а задържа.За прически ще ми е любимо. Иначе пише, че и блясък дава, аз не забелязвам нещо повече. СХ дава повече блясък, но не задържа така.Ще видя занапред да налучкам само дозата.
Феерия  Hug, ти ако искаш, изчакай и Мишел да изкаже мнение, тя го има същото  Peace .

# 471
Ето и моята коса как се получи с розовите ролчици,престоях 2 часа, но не са накъдри много, може би трябва повече да стоя Laughing

# 472
Сетони, благодаря bouquet Ти така го описа, че все едно е на моята глава. Разбрах всичко, което ме интересуваше  и е мой тип продукт. Оценявам усилията по описанието, чудесно подробни са. Hug

Дели, много добре се е получило. А косата ти е супер - плътна и със супер цвят. Heart Eyes

# 473
Дели - много красиво и естествено,  аз само с най - тънкия шиш се опитвам да го докарам, ама с мойта дължина ми стигне до ушите хи хи хи  #Shocked #Shocked bouquet

# 474
Феерия, благодаря Simple Smileсложих термокрем и пяна за къдрици, и след това навих, така стана и по-плътна, а за цвета и на мен ми харесва много,дължа на Вела колестон Heart Eyes

# 475
http://www.technopolis.bg/bg/Curlers/Curler-BABYLISS-C20E/p/836514 това е машата мишел, някой бе казал, че зависи от техниката - така е. А иначе днес и аз поръчах терапевтичната маша. Благодаря за кода за отстъпка, който публикувахте!🌼🌻

Последна редакция: пн, 28 дек 2015, 21:24 от kremy80

# 476
Намерих "ролките" от клипчето, което пусна Фрея:

http://www.aliexpress.com/item/16CM-New-Fashion-DIY-Hair-Styling … /32475744954.html

За моята тънка косица си поръчах два броя. Ще видим, какъв ще е резултатът. Аз съм спала с такива тънки ролки, с които Дел се е правила, но буклите станаха прекалено ситни и малки и не ми харесаха. Много ми се ще да намеря вариант, при който да не ползвам маши, преси и т.н, поне малко да си пощадя косата. Магнолия е както винаги страхотна!

# 477
Охх Магнолия-хем съм я виждала тази снимка,хем пак получавам сърцетуп  Heart Eyes Мужду другото това ми е любимата ти прическа  bouquet
Феерия ясно си го написала,но понеже и протеин споменаваш а аз мислех Рипеър за хидратираща- и затова попитах.Виж как веднага ми спести една покупка  bouquet -че от преди празниците съм приготвила една кошница в ЗР но се колебаех.Иначе спрейчето на Редкен съм го пробвала само веднъж заради Сетони и тогава писах доколкото ми е възможно най-подробно.Зачетох се в описанието на шишето и пише че може и на мокро и на сухо и поправя грешки при стилизиране,при мен фиксацията не се усещаше-но не съм прекалявала и не слагах в корените.
Днес отворих серумът на Керастаз Денсифик http://www.zlatnaribka.com/kerastase/serum-za-kosa-kerastase-den … m-jeunesse-125-ml
много силен спиртен парф. аромат-толкова алкохолен ми се стори че чак ме достраша да пръскам по дължините,не знам защо но ми създава асоциации на противокосопаден продукт  Rolling Eyes на едно място даже ме засърбя скалпа-като от спирт но бързо отмина,сега като си пипам косата-определено 2 пръста от корените са мекички,а нодолу където не пръсках е по-суха косата.обем необичаен не забелязвам.Ще го ползвам още няколко пъти и ще пиша пак  Peace

Епона http://www.lookfantastic.com/t3-whirl-trio-interchangeable-styli … and/11159563.html ето един комплект много хвален -ако се чудиш между различни размери.
и друг http://www.lookfantastic.com/trevor-sorbie-keratin-argan-magneti … and/10857940.html
Фрея тъкмо ги имам тези ролки,бях ги взела за детето,но ще пробвам с техниката на мацката от клипчето  Hug

# 478
Мишел, нищо ясно не съм написала. Серията си е хидратираща, но аз съм убедена, че четох тук, във форума как е протеинова и затова съм се заблудила. Но това е още по-кофти - сухота от хидратираща серия... newsm78 Така или иначе, грешката е моя. Извинявам се. bouquet

# 479
Дели, много естествено е станало!
Мишел, пак благодаря, че тогава се отзова на молбата ми, да го пробваш  bouquet !
Феерия, дано ти хареса, ако решиш да го вземеш  Hug !

Общи условия

Активация на акаунт