Професионални серии за коса - тема 94

• 54 550
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
  Бубе, нормално е да ги усещаме различно  Hug. Косите ни нямат нищо общо. А като добавим, че денят преди ползването им се и изрусявах цялата....
  Не ги отписвам смело, ще пробвам още веднъж, имам още едни тестери, количества н съм пестила, стигнаха ми доволно тестерите.. На първо ползване не ме кефят,  макар днес косата да ми изглежда супер, самото усещане в банята не ми бе приятно.
Имам и тези за блясък, ще ги ползвам тия дни и тях.

# 526
Дай им шанс  Hug При мен едва сега ефекта се разгърна с пълна сила! После да споделиш  Flutter

# 527
Бубе, то и аз ползвам балсама. Но ми е мерак да пробвам маската, та затова питам. И на мен серията ми е любима. Писала съм за нея - уникална е просто. Никакво пресушаване и затрудняване в разресването, много плътност и блясък. Прекрасен аромат. Heart Eyes bouquet

Това за Рипеър на Алтерна, ако не е ясно. Peace

Ах, това писане през телефон... Мъка ooooh! Извинявам се за грешките.

Джей Ло, при тази твоя огромна красива коса е възможно да не ти стигат тестерите и да не усетиш ефекта, щом моята е наполовина на гъстота и не ми стигат балсамите. Peace

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 20:30 от Феерия

# 528
Вивиан, благодаря ще я видя  bouquet

# 529
Линда, Сетони, благодаря за предложенията, през почивните дни, ще ги обмисля и ще реша какво да взема. Ще взема и хидратираща и протеинова серия, за да редувам, а също и други неща съм си харесала...то като ви чета ми се иска от всичко да си взема Simple Smile..., но поетапно Simple Smile
Линда - термозащита слагай всеки път, преди третирането на косата.
Магнолия-би ли споделила какъв е дълбоко почистващия шампоан за който говореше?
А бихте ли ми препоръчали някакъв ДПШ, примерно на Чи, описанието му звучи добре, а доволни има ли? Искам нещо, което да почисти косата от стилизантите, но и да не е твърде агресивен към скалпа ми? Благодаря!

# 530
Креми, а боядисваш ли се?
Ако не се боядисваш - ДПШ на Редкен е много хубав /но ако се боядисваш...на мен ми смъкваше малко от боята/.
Други много добри варианти са на Лейбъл М.- май всички сме доволни от него;
На Вела също -нежен и дава много блясък...

# 531
Линде, ох, и аз щях да ти пиша същото да термозащитата, ама се заплеснах... ooooh! Слагам термо и на следващия ден, но което става за суха коса. Най-често такива са спрейовете, знаеш... Термото от предишния ден според мен не защитава на следващия, от това, което съм чела. Peace

# 532
Сетони-Правя само руси кичури, по принцип съм тъмно руса, така че няма да ми навреди на цвета Simple Smile веднага ще разгледам предложенията ти, благодаря!

Последна редакция: вт, 29 дек 2015, 22:14 от kremy80

# 533
Harpalike, аз няма да го отписвам все още шампоанът с цвят на праскова, но за няколко пъти, в които го пробвах все така ми действа. Майка ми пък е с твърда, гъста и изрусена коса и й се отразява чудесно. Луда работа  Mr. Green

# 534
Благодаря, момичета Hug Ще фъскам за по-удобно спрея Марокан сигурно.

Аз по-рано вечерта си пробвах новите за мен Ш и Б фито рипеър на Наши и съм меко казано във възторг. Чак сега май осъзнавам какво е чувството косъма да е наистина овлажнен, гъвкав, еластичен, косата е гладка и жива. Ефекта всъщност ми е доста сходен като с ампулата. Затвърдиха ми се Наши като любима марка, а олиото им, което си поднових също от днес си ми е тоталния фаворит сред всички налични или пробвани финиши Heart Eyes дори е преди мароканското. Crazy

# 535
В денят, в който използвах ш+б на Алтерна, защитата на Алтерна с бамбук и кенди олио и само по върховете двойния серум Липидиум и на другия ден косата ми беше хубава.

После се сплеска и омазни яко в корените ooooh!. Къде сбърках? Не слагах в корените термозащитата или серума newsm78.

Като Ви чета  колко " пият" вашите коси и колко продукти слагате досега някой от омазняване май не се е оплакал Thinking. Май моята не е нормална.

# 536
Да попитам, ако някой е пробвал на Шу Уемера това- http://www.shuuemuraartofhair-usa.com/satin_design/SU017.html , може ли да ми опише аромата.Закупих си го, първи продукт ми е на марката и нямам база за сравнение, но определено не ми мирише флорално, както пише в сайта, а е с по-тежка, парфюмна миризма.Някой да има наблюдения  newsm78

# 537
kremy80,на Алтерна е страхотен!Имала съм на Вела Пр,на Редкен и на Лейбъл М.Но този на Алтерна е най-нежния и щадящ ДПШ.Не оплита,почиства уникално добре.Все пак имам добра база за сравнение  Wink

cloè,нормално е на 3.я ден косата ти да не е бухнала и свежа  Peace Според мен не е от стилизантите,а нещо много естествено.Моята на 2я ден е без форма,а ако случайно дочакам 3ти(това само като съм зверски болна),не съм за гледане  Mr. Green Впрочем странно,но тази сутрин косата ми е великолепна  Crazy Хубава,обемна и накъдрена!Анти фриз серията ме смайва  Shocked

# 538
  • София
Аз също мисля, че е нормално след няколко дни косата да не е така прекрасна, както след измиване. Няма как. Моята е ужасна на втория ден, затова винаги мия през ден (или всеки ден).

Дели, за Еластисайзъра - аз лично го ползвам различно време, спрямо това, колко време имам. Но винаги гледай да постоиш поне половин час, да не е по-малко от това  Peace Ако имаш повече време, стой колкото можеш, повече. Аз съм му голяма фенка  Heart Eyes (на Екстрийм версията)

Бубе!!! Ама вече много ме изкушаваш с Рипеър - а  Mr. Green Имам мостра, трябва да ги пробвам  Mr. Green Още Тен не съм пробвала, а вчера поръчах балсама  ooooh! Душа не трае, какво да направя.  Mr. Green

Линде, Фито Рипер серията е нещо разкошно  Heart Eyes Хубаво си направила, че си я взела. С ампулата ли си направи или само Ш+Б?
Ох, прииска ми се да се измия с нея  Heart Eyes Но ще мия утре, с Тен (за първи път), дано не се бетонирам, но се сложа Еластисайзър преди това.

# 539
И според мен няма шанс на 3 дни косата да е като след измиване. Аз не го и очаквам от никоя козметика.При мен максимума е 2 дни, не мога да изтърпя повече. не защото изглежда толкова зле, но ми е дискомфортно.

Купувате ли нещо тия дни? Споделяйте оферти. Аз не съм си ги отваряла от пощата  Mr. Green

Днес синът ми има рожден ден  Heart Eyes и после мисля да се набукля малко с машата  Mr. Green Laughing не знам с какво да измия  Rolling Eyes ще избера нещо без да гледам в шакфа hahaha

Общи условия

Активация на акаунт