Професионални серии за коса - тема 94

• 56 022
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Линде и аз да попитам кое е това лайт олио?
Иначе оригиналното това ли е? http://www.arlen.bg/product/2476/hidratirasht-krem-stilizant-s-a … -300ml.html[url]]http://www.arlen.bg/product/2476/hidratirasht-krem-stilizant-s-a … -cream-300ml.htmlhttps:// Питам защото в арлен виждам само тези на Мороканоил, а пише, че е крем  Thinking
А ползвала ли си тези двете, много са ми любопитни, предполагам са добри  Party :
 http://www.arlen.bg/product/2449/serum-za-izpravyane-i-priglazhd … ontrol-100ml.html
http://www.arlen.bg/product/2453/sprey-za-intenziven-blyasak-s-a … r-shine-50ml.html
Благодаря ти предварително  Hug

# 196
Мише,ЗР хич не са за обичане с това безумно забавяне  ooooh!

# 197
Мише,ЗР хич не са за обичане с това безумно забавяне  ooooh!
Бубе реванширали са се подобаващо  Heart Eyes
аз пък на Арлен им бях сърдита -ама какво да се прави -трябва да се стимулира бълг.икономика  Mr. Green пазарувам и от двата магазина, а като им се разсърдя-от английските.

Ти не мислиш ли че антифриз балсама ще ти е лек-аз ако ще взимам-мисля да е маската  Thinking

# 198
  • София
Мише, култово изречение , " I love ЗР"  Laughing Трябва награда да ти дадат за него, не се чува често  hahaha Честити придобивки, направо си е за честитене с това забавяне  Heart Eyes

Линде, и аз питам, кое олио на Марокан е класическото?

Джей, и аз още не съм поръчала нищо. А и нищо не ми трябва, ноооо гледам, вадя, слагам и поне си чешам крастата най-малко по тоя начин  Mr. Green
На мен още не са ми дошли предишните Макси хеър от предната промоция. Вече сериозно съм се запритеснявала, ще звъня в пощата да видя какво става. На теб дойдоха ли ти?

В момента съм с маската Секси. Аромата е много лек, приятен, не се притеснявайте. Дори загадъчен бих го нарекла. Пусто, толкова съм дърта, дъвки Турбо съм издъвкала с тонове, но защо не ми мирише на тях, не знам  Laughing Маската е много гъста и подхранваща, на първо четене. Като изсуша, ще видим какво ще кажа. Но много ми харесва до тук, много!

# 199

Джей, и аз още не съм поръчала нищо. А и нищо не ми трябва, ноооо гледам, вадя, слагам и поне си чешам крастата най-малко по тоя начин  Mr. Green
На мен още не са ми дошли предишните Макси хеър от предната промоция. Вече сериозно съм се запритеснявала, ще звъня в пощата да видя какво става. На теб дойдоха ли ти?

В момента съм с маската Секси. Аромата е много лек, приятен, не се притеснявайте. Дори загадъчен бих го нарекла. Пусто, толкова съм дърта, дъвки Турбо съм издъвкала с тонове, но защо не ми мирише на тях, не знам  Laughing Маската е много гъста и подхранваща, на първо четене. Като изсуша, ще видим какво ще кажа. Но много ми харесва до тук, много!

О да, пия ги вече..сигурно седмица ще стане.
Пак ще купя, да си имам, цената е супер  Flutter. Гълтам и Омега 3, и мало от вечерна иглика  Joy някой ден ще стана неотразима  Joy
Сподели след изсушаването как е косата?  Flutter

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 11:58 от JLo

# 200
Ами Мише,аз забавих поръчката(и закъснях де)защото исках първо да пробвам серията и тогава да поръчам.Взех поръчката на обяд,изпробвах мострите и ми трябваше малко време да видя как се държи косата.Дотогава прИмоцията свърши  Mr. Green БАЛСАМА е гъст като на серията за блясък.Мострата е 7мл и е много недостатъчна,но ми стигна да преценя че балсама е хубав.Маската съм я пробвала и също ми харесва.Мноооого е гъста.

# 201
  • София
Идвам с пресен отзив за лилавите Секси шампоан и маска.
Много хидратиращи, мисля, че по-хидратиращи продукти не съм ползвала до сега. Имайки предвид че на предишното миене бях стабилно напротеинчена (правих терапията на Меди), в момента косата ми е като след месеци ползване на хидратация, мека, лека, хлъзгава, жива, бляскава. Разкошни са лилавите сексите за моята коса, когато е изсушена с дифузер. Другия път ще пробвам с изправяне, да видя как ще се държат, но предполагам, че тогава ще е голям бухньоч  Mr. Green
Маската е адски силна, по-сило хидратираща е от хидратиращата на Марокан. При Марокан има и плътност, докато тук е супер чиста хидратация, така го усещам. Хересва ми  Heart Eyes

# 202
Идвам с пресен отзив за лилавите Секси шампоан и маска.
Много хидратиращи, мисля, че по-хидратиращи продукти не съм ползвала до сега. Имайки предвид че на предишното миене бях стабилно напротеинчена (правих терапията на Меди), в момента косата ми е като след месеци ползване на хидратация, мека, лека, хлъзгава, жива, бляскава. Разкошни са лилавите сексите за моята коса, когато е изсушена с дифузер. Другия път ще пробвам с изправяне, да видя как ще се държат, но предполагам, че тогава ще е голям бухньоч  Mr. Green
Маската е адски силна, по-сило хидратираща е от хидратиращата на Марокан. При Марокан има и плътност, докато тук е супер чиста хидратация, така го усещам. Хересва ми  Heart Eyes
Oh, вкарваш ме в беля сега  hahaha Joy

# 203
Влизам само на бързо да ви споделя за съня, който сънувах снощи  Grinning после ще се връщам да чета, че съм през телефона. Сънувам аз, че Шварцкопф са пуснали нова серия за коса, бяло и зелено опаковките и едната маска сива  Joy Бяха доста неща, терапия за скалп преди шампоана, шампоан, балсам, маска, още една маска и някакъв серум май  Joy Joy И естествено Бубка е пробвала първа вече цялата серия и я хвали и ми пише вземи си я Фрей, няма да съжаляваш  Joy Joy Joy И аз естествено си я взех и тъкмо отварям маската и се събудих  hahaha

# 204
  • Чукарландия
Freya трябваше първо да я пробваш маската, след това да се будиш. Сега нямаме отзиви... Joy

Взех си от промоцията термо спрея, анти-фриз серума и влагоустойчивия спрей на Секси Хеър, нямам търпение да ги получа. Аман от тези фризита и от това накъсване. Поръчах си и импулите на Наши. Колко време ги държите върху косата, преди да изплакнете (ампулата на Наши)? След това маска слагате ли? Протеинова ли?

Благодарение на JLo ( bouquet), си поръчах и хранителни добавки, та ако нещо ви засияе в темата, това ще да съм аз, толкова сияйна и неотразима очаквам да стана... Joy Joy Joy

# 205
И аз да се запиша в новата тема (прекрасна както винаги)... Та по въпросите:
-Моите топ 5:
1. Милк шейк терапията
2. фузио-дозите на Керастаз и Нектар термик
3. Ботокс ампулите и маската
4. Оранжевата серия на Тиги
5. Аргановата серия на Наши

Тук мога да сложа и други като маската на Макадамия (старата), тези продукти никога не са ме "предали" и никога не съм имала кофти коса от тях.... И винаги ги купувам като свършат...

-Прическа за празниците - ако сме у нас, ще съм вдигната на кок...На гости - небрежни вълни...
-Keune почти не съм ползвала, имам само един спрей за скалп, доволна съм. Мисля да взема някои продукти като масло за коса и някоя от сериите -ш+маска, но се двоумя коя да е.. newsm78
След Нова година мисля да си поръчам терапевтична преса, но много ми се иска и това

Някой да е ползвал и да има отзиви?

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 12:29 от lunna pateka

# 206
Виви  Hug обема сплесква ли Сексито  Rolling Eyes

# 207
Днес си пробвах Алтерна Moisture intense, терапията + ш. + б., след което сложих и от серума инициалист на Керастас. Изсуших с четка и сешоар. Къдриците ми са едни скокливи, лъскави, косата ми е мека, но има обем, въобще изглежда много добре.

Все още не съм върнала термо-крема на Керастас нектар,(незнам вече от ЗР дали ще го заменят) страх ме е да го ползвам, че ще ми утежни косата, затова си ползвам митик крем-олиото на Лореал.

Момичета, благодарение на вас и на опита, който споделяте, май и аз ще се сдобия с хубава коса.  bouquet

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 13:20 от една_мама

# 208
  • София
Момичета пак много сте изписани и после ще се връщам да ви чета, но сега искам да направя обещаното ревю на Керастаз Дисциплин Протокол   Hug

Това е самата терапия като стъпка по стъпка - слагам линк за да видите за какво става дума.

Такааааа. ...  Mr. Green
Първоначално имах идея да сложа само продукти Дисциплин и да направя терапията стъпка по стъпка както е показана на клипа (ако имаше кой да ми прави масаж чета сигурно щях  Mr. Green) но впоследствие заради празненството, на фабриката ни, което предстоеше реших малко да променя терапията и да си я направя помоему.

Преди самата терапия не слагах масла или други продукти преди измиване, както правя обикновено, но реших да сложа скрабчето на Керастаз Хронолоджист,  което мирише божествено. То всъщност се слага на мокра коса (предварително на мокра на обилно със спрей). Нанася се с четка по скалпа и се прави лек масаж,  след което се разнася по дължината на косата. Този скраб  всъщност е шампоан с пилинк-скраб частици, който започва да се пени като шампоан при досега на мократа кожа на главата и мократа коса. Аромата е просто божествен  Heart Eyes След като масажирах  добре,  разпени се и поседях 5-6 минути влязох в банята да от мия и да започна същинската терапия Керастаз Дисциплин Протокол При измиването на скраба,  корените на косата се усетиха толкова леки и чисти, малко скърцаха и бяха абсолютно гладки, без усещане за лигавост.  Предполагам, че на момичетата с мазни корени тази скраб терапия на Хроноложист много ще се хареса. Продължих ссъм същинския Дисциплин Протокол като измих веднъж със шампоана от серията. Шампоана в терапията и в грижата за вкъщи е един и същ, както и термозащитите, различното в тази терапия са маската и запечатващия балсам.
След като измих веднъж с шампоан Дисциплин реших да не мия втори път, защото скраба-шампоан на Хроноложист вече бе изиграл роля на първоначално шампониране и ако бях измила два пъти с Дисциплин щях да премия косата. Излязох от банята и на подсушена с кърпа коса нанесеох маската по същия начин, както е показано на клипа, само че на мен ми отидоха 4 лъжици. След като нанесеох обилно, масажирайки всеки кичур реших за разкош да мина косата с терапевтичната преса  Mr. Green Съображенията за това са, че косата ми е в добро състояние и кутикулите са затворени и малко от продукта ще навлезе под тях. (Просто наблюдавам че напоследък маските ми,  ако не съм минала с терапевтичната преса изтичат в канала) За да действа както трябва самата преса  пръскам  (както обикновено) всеки кичур, непосредствено преди обработка с пресата с вода. След като обработих косата стоях още около 20 мин с мокра коса и тогава започнах да суша със сешоар.  Отне ми много време изсушаването,  сякаш косата двойно по-бавно съхнеше,  а я суших на най-горещата и най-силната струя на сешоара. Като изсъхна на 85-90% взех пресата на Исо Бюти,  включиха настройката на 180 градуса  и минах всеки кичур по два пъти. Първоначално мислех да го направя на по-ниска температура, но реших да спазя технологията на терапията максимално. Косата стана плътна, но гладка и лепкава. Поради не зависещи от мен обстоятелства  Mr. Green не можах да отмия маската  веднага, а го направих 2 часа по-късно.  Като се има предвид какво голямо количество продукт бях сложила очаквах огромна част от него да отмия,  но за моя изненада не беше чак толкова. Blush даже според мен малко количество отиде в канала  Heart Eyes
На мокра коса сложих втората стъпка от Дисциплин Протокол масажирах леко и изплакнах. Косата още в банята се усещане много тежка, плътна и гладка, но без никаква лигавост.
На мокра коса сложих малко от запечатващия крайчетата двоен серум на Алтерна (на мен не ми се получават парцалчета), малко от крема за блясък на Алтерна и обилно количество термозащиита Дисциплин  Mr. Green
Сега тук пропуснах да довърша терапията чрез изсушаване с четка и сешоар.  Вече беше адски късно и бях доста уморена, затова си легнах с мокра коса. Сутринта се събудих със значително мокра коса и изсуших  със сешоар надолу с главата. Реших,  че за предстоящото празненство довечера ще си накъдря  на маша косата и няма смисъл да я изправям. Косата ми беше огромна. Малко рошава, но направо двойна. На пипане се усещане много плътна, но не беше твърда. Не беше и напълно гладка, както очаквах, а това бе така, защото не изсуших със сешоар и четка.
За празненството навих много старателно косата с едрата маша, пръснах малко лак, още докато бяха навити на охльовчета къдриците. Първо мислех да не слагам лак, защото на мен ми стои много добре косата, когато я къдря и не се отпускат лесно къдриците,  но сега още като развих вече изстиналата къдрица тя беше отпусната и много бързо започна да се изправя.  Shocked За съжаление нямам снимки за показване, но и нямах време за това. След 3-4 часа косата ми беше напълно права с леки чупки в края - нещо като завъртане на крайчетата на косата навътре.  Shocked Shocked Shocked  Но беше гладка, плътна, гъста и обемна.

Като извод и резултат от терапията Керастаз Дисциплин Протокол:
Това е великолепна, силна и ефективна кератиновата терапия, която изправя косата и я държи права, гладка и плътна. Евентуално изправяне със сешоар и четка или с маша тип четка, каквато накупихте масово  Mr. Green ще гарантира права коса най-малко до следващото измиване, ако не и още 2-3 измивания  (всяко с изправяне с четка или маша тип четка) Последното мога да го потвърдя, защото след терапията съм направила още две измивания - първото с Олео шампоан на Шу Уемура и балсама към него, а другото с Елексир Ултим - и още косата се изправя и само малко дръпна не с четка и сешоар ми държи косата права, гладка, жилава и плътна. Друг съществен плюс на тази терапия е, че е невероятно добра основа за боядисване. Косата е запълнена с кератин, дълбоко влязъл в косъма и при боядисването ще предпази максимално косата от оксиданта. Това ще се пробва след 2 дни  Mr. Green

Надявам се не досадих с пространните си съчинения.   Hug Ще се връщам назад да чета, че все ви изпускам  bouquet

# 209
Днес си пробвах Алтерна Moisture intense, терапията + ш. + б., след което сложих и от олиото инициалист на Керастас.
една мама -какво е това олио ? керастаз имат серум инициалист,олиото е Еликсир  newsm78
иначе нектарът и Митичното олио-крем на лореал-мисля са сходни,значи нектарът не би трябвало да ти е тежък  Peace

Общи условия

Активация на акаунт