Професионални серии за коса - тема 94

• 55 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Креми, няма ограничение в използването на терапевтична преса  Peace

Габриела, можеш да си вземаш някоя хидратираща маска, за да тушира изсушаващия ефект на шампоана и да затвори люспиците на косъма.

# 361
Setony, ти сигурно си я купувала по-отдавна. С Виви ги обсъдихме, а тя нейната я купи по-скоро. Гледайки и снимките в бютиексперт и сравнявайки също, констатирахме че сега предлагат такива. Виж дисплея по снимките в сайта на БЕ.  Peace
О! Оооо  Embarassed , ами да, 2013 година я купувах, на Коледа, пак с код беше  Simple Smile . Ще редактирам, да не подведа някой  Hug .

# 362
Бубе, и на мен Рипеър на Алтерна не ми пресушава грам, и аз не съм фен на Еластисайзера. Май косите ни имат доста общо, въпреки че твоята е леко, а моята много суха. Рипеъра ми е любима серия заради обема и блясъка, който получавам, наред с премахването на всякаква сухота и заплитане. А и аромата... Heart Eyes
 За втори път си купувам шампоана и балсама, но ми е мерак да пробвам и маската. Ти кое ползваш?

# 363
Феерия,да,явно имаме сходни коси  Hug Ще обменяме опит  Wink Flutter

# 364
  • София
Бубе, Феерия, от кой еластисайзър не сте доволни? Аз съм ползвала само Екстрийм, действа ми страхотно направо.

# 365
Вивче, ти мен не ме слушай, защото косата ми е особена, откакто родих. Имах Екстрийм, но ми правеше косата много тъничка и пършива, та го подарих. Продуктът си е хубав, щом има доволни от него в темата. Аз по принцип гледам да пиша за продуктите, от които съм доволна, за да не вкарвам негативизъм в позитивната ни темичка. Нооо, има много продукти, които не ми пасват, което си е нещо нормално. Peace

# 366
  • Пловдив
Весела Коледа, момичета! Желая ви много здраве и късмет  Hug
Включвам се, като стана въпрос за Еластисайзър, че от него получавам много обем, все едно косата ми е двойна.   
Вив, благодаря ти, че ме отказа от ColorpHlex  Hug Прочетох, че си решила да минаваш на къна. Аз преди години се къносвах и имах чудна коса, гадното е, че после няма махане. Бях много тъмна и това чудо не падаше, въобще нямаше отмиване. И малко поизсушава косата.
Моята терапевтична преса е като на Епона, в един голям сняг , с големия корем ходих да си я купя. Луда работа, пусти мерак.
Двойния серум Липидиум, нещо не мога да му хвана цаката с количеството. За пореден път се убеждавам, че кремообразните финиши не са за мен.
Стоически издържах и нищо не си купих от намаленията, имам неотворени продукти, които чакат ред.
Някой да има опит с изсветляване с 2 тона? От 3 месеца не съм се боядисвана,  не знам какво искам. Искам промяна, но ме е страх да се доверя на фризьор.

# 367
  • София
Много важно е терапевтичната преса да се ползва на влажна, почти мокра коса. Е, не да тече вода от нея, но доста влажна, дори и с продуктите преди шампоан  - т.нар. преуош продукти - такива са Еластисайзера,  маската на Терапист,  балсамите на Елексир Ултим и Нутритив и др.

Имам и доста други възможности за използване на продукти като преуош - например нощна  терапия на Алтерна, на Grow gorgeous, на Филип Кингсли и др.

Много е важно да не се използва пресата на суха коса (може да се повреди ултразвука) дори когато се използва върху масла. В този случай косата на сухо се намазва с масла, разресва се добре, напръсква се с пулверизатор да стане доста влажна (мокра), обработва се с пресата и се оставя да престои колкото време има. Резултатът винаги е по-добър.

# 368
Момичета, за enzo има ли някакъв постоянен код за отстъпка?

# 369
  • София
И аз се отчетох с една терапевтична преса! Дано да се разберем с нея и да имам време да си я ползвам. Crazy зарибителки.

# 370
аз двойният на Липидиум хич не го харесах, утежняваше ми, мъчих го до едно време, но не беше за мен.
От олиото май няма недоволни.

Кое е това олио , може ли линк ?  Praynig Hug

# 371
А, Феерия, хубава работа! Всичко си казвай моля те, знаеш ли колко по-полезно ще бъде на някой със сходна на твоята коса да разбере от всичко пробвано от теб/нас, не само какво ти е добре, но и това, което не ти пасва. Може да спестиш доста грешни покупки на човек Hug  

Аз като цяло съм ЗА да пишем и за нещата, които са ни били зле за косата, иначе ми се е случвало да чета хора, на които всичко им е страхотно, което си е странно. Rolling Eyes
Ето например аз днес съм измита с една от най-любимите ми серии - бамбука за блясък Алтерна, косата ми винаги е ставала плътна, но и хидратирана с нея, много добър баланс ми се получаваше...е да, ама сега съм суха, особено в краищата, косъма стои остър и нямам никакво движение. Crossing Arms Вече няма да се стремя към плътност заради влажното време и ще се отдам на хидратация за по-дълъг период. Crazy

# 372
Да си повторя въпроса  Blush.
Кога ползвате двуминутният реконструктор на Афоджи? Преди бодисване, след или веднъж месечно.

Косата ми днес е жизнена, мека и лъскава Simple Smile. Внимавах много по колко слагах от термизащитното с бамбук и кенди и двойният серум Липудиум.

Набелязах си още покупки бустери Joy. Никога не съм ползвала  Blush

# 373
Честита Коледа на всички!
Имам нужда от малко помощ свързана с ампулите за възстановяване на фоликулите на Напура, а именно: на суха коса ли се слагат или на мокра, т.е. разбрах, че е преди шампоана, но не разбрах колко точно преди него  Simple Smile
Мисля, че в предишните теми бях чела, че разделяте ампулата на две ползвания или се бъркам? Удачно ли е да се раздели или е по-добре да се разпредели наведнъж цялото количество, дори и да ми се струва, че е в повече?
Благодари Ви!

# 374
  • София
Гуменка, може да си ползваш ампулата на два пъти, няма проблем никакъв  Peace

Дриймър, благодаря ти, че сподели за къната  Hug Колкото и да ми е по-лесно с бои, осъзнах, че косата ми е такава заради тях. Няма как, ще трябва да се разделим, ако искам да имам коса на главата си. А ца цвета и натрупването му от къната, нямам проблем, аз съм почти черна, така че не ме притеснява. Нямам намерение и да се изсветлявам, защото не ми отива. Дано получа така желаната плътност и удебеляване на косъма.

Феерия, ама разбира се, че трябва да споделяш и за нещата, които не ти харесват, даже е от съществена важност  Heart Eyes Така също си в помощ на много от нас, а за спестените пали да не говорим  Hug

Ел, аз поне не знам Енцо да имат постоянен код за отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт