Професионални серии за коса - тема 94

• 55 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
Благодаря момичета, в кошницата  е, остава да поръчам Hug

# 346
  • София
За мен голям стимул да я взема, освен готовата козметика, са и маслените маски, с които ме дразни дългото стоене и се надявам по-бързо да мога да ги отмивам.
Бюти есперт бързи ли са с доставките? Досега не съм поръчвала нищо от тях.

# 347
  • София
Благодаря момичета, в кошницата  е, остава да поръчам Hug

Има ли я пресата под 180лв.? Помня че миналата година по някое време беше 130лв.  newsm78

# 348
  • София
Бютиексперт са много бързи, да. На мен и двата пъти, които съм поръчвала от тях, поръчката ми идва в същия ден, след обяд. В случая, предполагам че още утре ще е при теб (не знам дали си от София, аз говоря за София)

# 349
nad_tab, с намалението от 10% излиза 162 лв  Simple Smile

# 350
  • София
Да, в София съм. Ще си я чакам теви дни значи.

За цените не знам. Единствената, която съм я засичала на по-ниска цена е Бразилиън кератин в енцо, но те все не са налични и не знам как са като качество.

# 351
Момичетата са ги сравнявали двете преси -тази в бютиексперт и тази в енцо.Споделиха,че са напълно еднакви.Аз смятам да поръчам от Енцо доста често пускат код за безплатна доставка,а самата преса там е около 150лв,но в момента мисля,че я нямя налична.

# 352
За цените не знам. Единствената, която съм я засичала на по-ниска цена е Бразилиън кератин в енцо, но те все не са налични и не знам как са като качество.
Абсолютно подвеждаща информация относно марката от страна на Ензо  Naughty Тази, която продават е марка perfectBeauty, същата, която продават в бютиексперт. Не знам защо са я кръстили Бразил Кератин, може би някога са предлагали такава, но пресата не е тя. От там съм купувала моята и на 100 процента гарантирам, че не е Бразил Кератин, а perfectBeauty. Качеството е чудесно  Peace Eто снимки на моята:
Скрит текст:

# 353
Моята /както разбрах  Grinning/ е по-стар вариант :
Скрит текст:
, но то е важно да работят на един и същ принцип.
П.П. Бютиексперт са бързи и коректни! С ензо също не съм имала проблем и съм доволна!

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 17:06 от setony

# 354
Setony, ти сигурно си я купувала по-отдавна. С Виви ги обсъдихме, а тя нейната я купи по-скоро. Гледайки и снимките в бютиексперт и сравнявайки също, констатирахме че сега предлагат такива. Виж дисплея по снимките в сайта на БЕ.  Peace

# 355
  • София
Да, пресите, които в момента предлагат в Бютиексперт са като на Мами на снимките. И моята е такава, купих я септември някъде, от БЕ. Явно преди са се предлагали КайПро, сега предлагат тези.
В крайна сметка е без значение, важното е да е инфра червена светлина, така или иначе.

# 356
Моята е Dawa, купувана преди 3.5 години от представителите на Кристиан оф Рома.

Вив, ще пробвам да снимам пак, че нещо не ми се получават снимките, кофти светлина.

# 357
Виви,ползвала съм и двата еластисазъра.Не видях ефект на моята коса.Сложна съм  Confused
Ако си падах по тер.преси,досега да си бях оправила проблема с гадната сухота.Интересно че днес се измих със серията Рипеър X,после доста мароканойл на влажна коса.След това оставих косата завита в кърпа да поеме олиото.След изсушаване няма и спомен от сухи дължини и връхчета  Flutter Явно само някой серии на Алтерна ми действат пресушаващо   Thinking

# 358
Тези преси имат ли някакъв живот, имам предвид някакво ограничение колко пъти или време могат да се ползват?

# 359
В моментя ползвам шампоана на Афоджи светлия, но ми е доста силен много скърца с него. Тъй като останах без маска, си слагам спрей за разресване, после крема за термо и увредена коса на Лореал, аргана на Чи и накрая след сешоара вече олиото на 7те масла.Косата ми не е била по-жизнена и мека, но този шампоан ме притеснява. Какво ще ме посъветвате?  newsm78 Hug

Общи условия

Активация на акаунт