Професионални серии за коса - тема 94

• 55 992
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
Бубе, аз двойният на Липидиум хич не го харесах, утежняваше ми, мъчих го до едно време, но не беше за мен.
От олиото май няма недоволни.
Harpalike , поръча ли? Ако още не си-имаш един глас "поръчай" и от мен. Страхотна е пресата!
Бисквитка и тук честита четка, аз понякога обръщам главата надолу и така оправям косата на тила.
Креми, ето един много добър вариант http://www.arlen.bg/product/937/komplekt-shampoan-i-maska-za-suh … se-nutritive.html

# 331
Креми, ако ще поръчваш от енцо може да вземеш на Joico серията moisture recovery, много хубава хидратация, там също имат и макадамия, и тя е всеобщ любимец. Алтерна както пишат и момичетата сега, не е най удачния избор за силно хидратиране. Чи съм пробвала някои неща и все не са ми допадали, но има и доволни от тях, аргана всъщност добре хидратира. За силна хидратация аз най си обичам Наши Арган и Марокан, те в арлен са на по-добри цени от енцо. На Наши кератин серията също може да ти допадне, заради изтощаването на косата от кичурите, а също и че кератиновите продукти поизправят и приглаждат косата. В тази връзка и серията Дисциплин на Керастас може би ще ти хареса, особено маската и термо крема, а може да съчетаеш с друг шампоан, аз така правя. Разгледай ги и ако нещо те кара да се колебаеш питай пак Hug

А да, от серията която е показала Сетони освен шамп. и маска мисля задължително да пробваш една ампулка оранжева, като начало ще ти помогне много, а като малко по - бюджетна виж и ампулата на Наши phyto repair, доста е сходна при мен като ефект.

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 15:50 от Анонимен

# 332
  • София
Благодаря ви за отзивите  bouquet, поръчах я!
Когато я получа и пробвам, ще споделя как е  Simple Smile

# 333
АЗ СЪЩО СЕГА СЪМ В КОЛЕБАНИЕ ЗА ТЕРАПЕВТИЧНАТА ПРЕСА newsm78По скоро от начина на използване не съм много наясно, докато  е включена ли се използва и на мокра коса ли с продукта с който е намазана косата newsm78иначе като цена    и ефекта който се описва , ах един подарък за нова година Laughing
http://beautyexpert.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%8 … etlina-ultra-zvuk

# 334
  • София
За всички, които се колебаят за терапевт. преса - поръчвайте смело!

Мами, не съм запозната с продуктите на Нуво, но би могла да си оставиш комплекта за на пролет или ессен, когато има по-засилен косопад, а сега да вземеш ампули за скалпа някакви.

# 335
Пресата се ползва на влажна коса, не да е мокра и да капе вода от нея, но да е влажна цялата. Впръскваш или омазваш хубаво косата и минаваш кичур по кичур. Може да се чуе звук подобен на скърцане или цвърчене при работа.Не нагрява, леко топличка може да стане.С нея се усвоява и поглъща много по-цялостно продукта.

# 336
Пресата се ползва на влажна коса, не да е мокра и да капе вода от нея, но да е влажна цялата. Впръскваш или омазваш хубаво косата и минаваш кичур по кичур. Може да се чуе звук подобен на скърцане или цвърчене при работа.Не нагрява, леко топличка може да стане.С нея се усвоява и поглъща много по-цялостно продукта.
setony, докато е включена ли се работи, или като се нагрее я изключвам и тогава минавам кичур по кичур? Grinning newsm78също после с измиване на шампоан, маска, или след шампоана и маската се прави тази процедура,извинявам се за многото въпроси, как процедирате Simple Smile newsm78

# 337
setony,благодаря ти  Hug
Понеже вече имам 3те хайверени серии и някак не върви да ги зарежа,поне да слагам силно подхранващ/хидратиращ финиш.При мен проблема са дължините и връхчетата.Скалпа ми еспокоен и щастлив с Алтерните(дано е за дъъъълго време).

# 338
Дели, зависи каква терапия правиш (за реда). Примерно: шанпоан, намазване с терапия, минаване с пресата, изплакване. Терапията може  освен конкретна терапия и да е обикновена маска, или ампула. Иначе пресата се включва и веднага е говора за работа. Тя не загравя! Работи с ултразвук и инфрачервена светлина!

Вив, аз май като ми свършат ампулите на Напура съм си набелязала тези на Алтерна. Но и спреят на Медисютикълс, който показа ми стана интересен.

# 339
Дели, тя работи от момента в който я включиш, нищо не чакаш, тя гореща или много топла изобщо не става.Работиш докато е включена. Принципа е, че раздробява продукта и го "вкарва" така в косъма, посредством ултразвук. Ако капнеш капчица на долната плоча /не тази със светлината/ и бавно доближиш двете плочи, ще видиш как капчицата започва да подскача и да се топи, а не е от топлина, защото плочите изобщо не стават горещи.Реално само формата е на преса, но няма нищо общо с горещите преси за изправяне.Продукта се усвоява не от топлината, затова е и много различна и терапиите с нея са по-ефективни, отколкото правени със затопляне.

# 340
Епона, разбирам докато е включена  се работи, ясно Hugтоест може и преди  измиване с шампоан и след това, хм замислям се тогава с какви продукти може преди измване да се направи, и след измиване,ох нещо сложно ми се вижда newsm78 Rolling Eyes
Сетони bouquetно сега за терапията какво се използва, какви продукти newsm78

# 341
Ако правиш терапия преди измиване с шампоан, напръскай леко с вода косата, за по-равномерно нанасяне на продукта и хубаво да се овлажни преди да започнеш.В процеса на работа пресата може да стане леко топличка, до степен спокойно да си държиш ръката без да ти пари, съвсем леко.

Ако правиш МШ терапията, супер става с пресата, тя си е за такъв вид преси. Концентратите на Керастаз също страхотно и изцяло се поглъщат с нея. Всякакви ампулки и серуми може.
Аз май не съм я ползвала с неща преди измиване, но наскоро обсъждахме за подобни продукти-на Керастаз има едно преди измиване и ...ох не помня другите кои бяха...

А и маски може също с пресата, аз редовно минавам след Редкен Екстрийм маската и съм много доволна.

Последна редакция: нд, 27 дек 2015, 12:22 от setony

# 342
Дели, не е сложно изобщо. Преди шампоан: Еласрисайзер, маслени маски, всякакви терапии, които се слагат преди шанпоана. След шампоана: всяка една маска, ампулите на Керастаз и Наши, терапиите на Керастаз, Милкшейк. Дорини след ш+б/м, можеш финиш олио да вкараш.

# 343
Благодаря , имам налични еластайзер, масла за преди измиване и след това продукти Grinning Grinningзапасена съм била Laughingеластайзер досага къто права с найлон стоя 2 часа, а с тази преса ще има друга разлика ли като направя newsm78анализирам ефекта от пресата Laughing

# 344
  • София
Дели, абсолютно всеки продукт можеш да ползваш с пресата. Процедира се така, както и без нея. Имам предвид, ако продукта се прилага преди измиване, тогава си го правиш, но просто вместо само да седиш намазана с него, минаваш с пресата. Същото е и с продуктите след шампоан. Разликата е само в това, че сега минаваш с нея, а иначе просто си седиш с тях и не минаваш с нищо.

Еластисайзър не съм пробвала с пресата, но ще опитам, не съм се сетила. Обожавам го!

Бубе, в този контекст, направи си един Еластисайзър. За мен по-добрият е Ектрийм.

Епона, много ми се иска да снимаш косата ти изправена със Стиймпода  Heart Eyes Да ти е честита пресата, със здраве да си я ползваш и да си много доволна от нея  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт