Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 887
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
Току що Герда ми се обясни в любов  Blush

И на мен, и на мен   Joy С глас се смея.
От вчера се каня да пиша, като прочетох първия пост на "лелята", но все търсех по-меки думи. Накратко - изглеждаш ми разумна жена, която реагира по типичен начин след първия си сблъсък с репродуктивни клиники. Разбирам защо си разочарована от този първи досег, но повярвай, клиниката е най-доброто, което може да ти се случи в България. Не каза с подробности досега какви изследвания са ти правени, с какви резултати, за да можем да дискутираме по същество. А за начина, по който е преминал прегледът - д-р Стаменов ми е правил пункция в 7 сутринта, и ме е преглеждал в 23:10 вечерта, като след мен имаше още 3 двойки, чакащи за преглед. Това не е единичен случай за него, това е ежедневие, буквално - ден след ден. Почива веднъж седмично. Часовете за преглед са през 5 мин. - 9:15, 9:20, 9:25 - и аз бях шокирана, когато го разбрах. И това не е, защото иска да си вземе 2 часа обедна почивка, за да пие кафе, или за да си тръгне в 17:30 вкъщи, за да се види със съпругата и трите си деца. Това е така, защото напливът на пациентки е огромен. За първичен час се чака по година. А това е така, защото е един от най-добрите в Бг (за мен най-добрия). Та, реалистично ли е да очакваме да ни хване за ръката, погледне в очите, и да ни съчувства? НИе сме при него, за да си свърши той работата, а той това и прави. За пореден път ще дам пример със себе си, с риск вече тотално да досадя на аудиторията. Едно от светилата в клиника Селена ми заяви на първия и последен преглед при него, че не вижда изобщо да имам яйчников резерв. Знаете каква присъда е това, бях смазана. Е, с този липсващ яйчников резерв, с един куп допълнителни проблеми и заболявания, с много тежък мъжки фактор, Стаменов ми "направи" едно щуро момченце, а в момента съм бременна с второ. Всичко друго се забравя!

# 736
Лелята/ божееей смени си ника/ е още зайче байче в репродукцията. Като повиси няколко месеца със закъснението по 3 часа няма да и прави впечатление.

# 737
Сигме, всички през там сме минали Wink

# 738
Понеже е края на темата и Манди скоро ще направи нова, та да питам- Миеринчето роди ли?

# 739
  • София
роди

# 740
О супер. Малко инфо може ли?

# 741
  • София
прочетох в отчетаната им тема, само е споменато че е родила.
момиче, май нямаше размери и име  Rolling Eyes

# 742
  • София
Ауу, пропуснала съм цяла тема.
На лелята се включвам да кажа, виж ми подписа, двете ми момичета са резултат от действията на Д-р Стаменов, преди това бях пациентка на Щерев, Персенска и Шефкетова. Е не бяха те моите лекари. ..
На първичния бях претупана от Шефкетова, дори не ме прегледа Стаменов. ..обаче за съжаление после се оказах интересен случай /сложен /,че и цяла бременност лично ме следи Д-р Стаменов . Та исках да ти кажа да се молиш да не си от интересните случаи.

# 743
Мерси Бамба. Да е живо и здраво.

# 744
  • София
Момичета, обадиха ми се да ми потвърдят първичния преглед  Wink.
Ще споделям впечатления следващата седмица.
Чудя се от толкова изследвания и опити какво точно да нося  newsm78. Ако трябва да се вместим в пет минути  Crazy.

# 745
8ми ден проследяване за зет късно ли е?
(Иван)Кака много хубаво го е казала на леля. Wink
Аз колко пъти съм плакала, че не искам да съм интересен случай.
Другата седмица ще мина ехогарфия на млечни жлези, че напипвам разни уплътнения доста ясно.
Каквото и да излезе след прегледа при мамолога не че ще ме спре за трансфер.
Само се моля дано да може две ембриончета да ми върнат. Praynig

Зазу, ще чакаме впечатления от кои случаи си. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 14:12 от Анонимен

# 746
Зазу, ако имате спермограма, въпреки, че ще се наложи и нова, цветна снимка, въпреки, че ще се наложи нова и ако имаш някакви операция, лапароскопии е добре да носиш епикризите.

# 747
  • София
А полови хормони, на щитовидната, хламидии и от сорта - има ли смисъл да нося или по-скоро не  newsm78?
Притеснявам се, че ако занеса всичко, ще създам по-скоро хаос.
Имам лапароскопия, силно се надявам да не трябва да правя цветна снимка тепърва. Струва ми се безмислено.

# 748
Хормоните не са константа, аз не бих ги взела. Но пък ако си имала нещо при тях може да го споменеш.

# 749
  • София
Зазу, в резюме казваш колко опита имаш, какво се е случило при опитите, какъв ви е проблема. Какви изследвания сте правили и щом имаш лапаро, епикризата носи.
За 5 минути никой няма да чете изследвания.
Със сигурност ще правите нова спермограма, ще те следят един цикъл, някоя биопсийка и дано не ти искат ЦС, ама се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт