Пациентки на ЦРЗ Надежда - Коледно-новогодишна тема 44

• 55 898
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
Ла зия, миличка, Hug, реакцията на док за мен означава едно, че много скоро ще бъдеш бременна. Hug
При моята първа среща с док нещата стояха по същия начин както при теб.
Док дори се прозяваше и му беше скучновато, или беше преуморен.
Но..когато разбра какъв е един от нашите пороблемие се оживи.За съжаление, никога не съм искала да бъда предизвикателство като медицински случай.Никога.
Ако не успея в тази клиника, не вярвам, че ще има друга в България, в която да успеят с моя случай.
 bouquet
Нямам време и емоции да се отчайвам. Трябва да вървя напред.Някъде във времето напред ме чака моето детенце, а може би и моите деца.

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 23:30 от Анонимен

# 706
  • София/Стара Загора
Герда, точно за това говорех, оживява се при предизвикателство, не че не си върши работата и с другите си пациенти, но тези ги приема по-лично, не го съдя и обвинявам, това му дава стимул....знам, че е добър, но и връзката пациент-лекар трябва да е добра, и от двете страни

# 707
  • София
Според мен отношението на Док зависи и от часа , в който си успял да се добереш до него. Аз тия дни бях на разговор в 22:00 часа и беше доста неадекватен, но аз и друг път съм го виждала в това състояние.  По важното в случая е, че ми отговори на всички въпроси. В този ред на мисли някой скоро да е правил ин витро с донорска Я? Интересува ме колко пари е струвало?

# 708
eldorado_f ,  за ДЯ попитай и в тази тема:  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=827920.105

# 709
  • София
Благодаря Лилка! bouquet

# 710
Момичета, днес получих кафеникаво зацапване, а за утре ми е насочен прегнила. Тази вечер също трябва да сложа Гонал... Дали е някой спукан фоликул? Имах 2 доминантни по 14 и 12мм, останалите са малки по 6-9мм. Док реши да не прави пункция, а само ЗЕТ. Много симпатична история имам за това решение, но за нея друг път. Доста се притесних да не се обърка нещо на финалната права с това зацапване!

# 711
Момичета, днес получих кафеникаво зацапване, а за утре ми е насочен прегнила. Тази вечер също трябва да сложа Гонал... Дали е някой спукан фоликул? Имах 2 доминантни по 14 и 12мм, останалите са малки по 6-9мм. Док реши да не прави пункция, а само ЗЕТ. Много симпатична история имам за това решение, но за нея друг път. Доста се притесних да не се обърка нещо на финалната права с това зацапване!

Дори и да се е спукал фоликул, не би трябвало от това да има зацапване. По-скоро е нещо хормонално.

# 712
  • София/Стара Загора
Понякога зацапването се дължи на нисък прогестерон, но най-добре си питай доктора или на спешния телефон

# 713
Clear, ако имаш възможност, иди да видят как е лигавицата.
Преди моят зет също имах слабо прокървяване, от клиниката ми казаха, ако усили да отида да ме видят, но аз щях да полудея от притеснение, затова отидох веднага.
Не разбрах защо си на гонал, след като ще правите зет  Thinking

# 714
Мерси много! Доктор от друга клиника ми обясняваше, че е възможно при "ЛХ пик" преди ову, но никога не ми се беше случвало.
Утре сутрин съм в клиниката при др Тихомирова. Дано вс е наред! Хормони не сме пускали по време на тази стимулация.

Та.ра, др Стаменов искаше овулация, а не се очертаваше такава според него. Затова ми даде Гонал в мн ниски дози, но вече над 2 седмици  го слагам. Дори няма да прави пункция на настоящите фол, защото имам 4 замразени и според него е лудост отново да ме боде и слага пълна упойка.

# 715
  • Някъде под слънцето
Герда, много благодаря за милите думи! От сърце се надявам да може да ни помогне д-р Стаменов...
Иначе се чувствам малко като дебил, като влезна в болницата и сякаш ми се изпразва главата...и когато трябва да питам нещо, не успявам да си събера мислите... CrazyЛуда работа... Crazy newsm78... Пожелавам ти съвсем скоро да се похвалиш с положителни резултати и с една прекрасна радостна новина Simple Smile
Благодаря на всички момичета за подкрепата Simple Smile bouquet Hug

# 716
Clear, да се отчетеш утре след прегледа  Hug
La zia, всички сме така, като влезем в клиниката, затова повечето си отбелязваме въпроси на листче и питаме. Дано ти допадне д-р Стаменов. На мен от първия ми преглед не ми допадна д-р Шефкетова, факт е, че е помогнала и ще помага на много жени, но не беше моят лекар. Успех  Peace

# 717
 Ла зия, много добре те разбирам.
 Преди срещата с д-р Стаменов аз ходех на прегледи в друга репродуктивна клиника, в която всички бяха много мили, любезни, сърдечни,казваха ми само каквото искам да чуя. Месец, след месец, след месеци. А дори не ми назначиха изследване на хормоните.Никой  не беше сравнявал размери на фоликулите, за да  се констатира, че съм с LUFs.
 Док е голям професионалист, има голяма харизма. Може би си се подвела от медийния му образ, но вярвай, че се намираш на най-доброто място за репродуктивна наука и медицина в България. Ако в следващите ти срещи мислиш, че не се получава контакта ти с док, може да направиш консултация и с останалите лекари. Тара може да ти сподели повече за д-р Цветков, Пънче може да ти сподели за д-р Персенска, д-р Шевфкетова има много лека ръка, д-р Тихомирова обяснява много хубаво всичко.
 Пиши и споделяй тук всичко, което те вълнува и притеснява. bouquet

Клер, теб те стимулират, но нещо не се получи със стимулацията, за това без да правиш пункция, ще има зет ли?

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 11:41 от Анонимен

# 718
...... Дори няма да прави пункция на настоящите фол, защото имам 4 замразени и според него е лудост отново да ме боде и слага пълна упойка.

Странно  newsm78
На хора с по една Я правят всеки месец пункции, а ти имаш няколко и не искат да те бодат...

# 719
  • В сърцето на любимия човек
Клер е с няколко предишни хиперстимулации, реагира много бурно, затова сега според мен доктора е много предпазлив.

Общи условия

Активация на акаунт