Отговори
# 105
  • гр.София
Маня, добре дошла и успех Simple Smile

# 106
  • София
Маня, добре дошла и успех!!!!

# 107
Благодаря все още се лекувам минах през уреоплазма нея изчисти и сега остана анаеробната бактерия.Контролното ми изследване е на 1.02.След това трябва да продължим със същинската част но все още не знам какво следва

# 108
  • София
Здравейте, момичета! bouquet
Включвам се и аз в темата, въпреки че не съм сигурна дали ще спечеля преговорите с мъж ми за ДЯ.
Сигурна съм, че ще имам много въпроси!

# 109
  • София
eldorado_f, добре дошла и успех!!!!

# 110
Здравейте, от кога търся с някого да си поговоря за тия неща Hug
Успех на всички ви, изчетох темата на един дъх (как може да влизам тук всеки ден и да не съм я видяла???), стискам палци на забременелите за щастлив и ревлив край  Hug
Аз съм на преглед на 01.02. при д-р Персенска за ин витро с донорска. Много се надявам на другия цикъл да започнем процедура, т.е. всичко да е наред.
И изобщо не ми пука, че не е с моя яйцеклетка, искам само да стана майка Simple Smile

# 111
  • гр.София
Здравейте Електра и Елдорадо! Желая ви от все сърце успещен финал Hug
Аз започвам подготовка за ЗЕТ и малко ми е притеснено. Другата седмица ще ми вливат Октагам. Дано да помогне Praynig
Тими, как си? Беше ли вече на преглед?

# 112
Ще помогне Simple Smile

# 113
  • София
Mimi_Demi не съм ходила още е рано на 05.02 съм на преглед,мислиш ли ,че няма да пиша.
Нямам търпение.Днес ходих да пускам ТСХ и се изкуших та пуснах и ЧХГ/18 ден след трансфера и стойността е 6320.Ходих при д-р Начев да ми оправи дозата Л-тироксин,че съм с Хашимото и така стоя си у дома и ми се струва,че време не минава изгледах доста сапунки.
 Elektra.13 щом искаш ще станеш.
pati как сте мила,нищо не пишеш?

# 114
Ехааа, това е май като за близнаци, много хубаво:))) Всичко ще е наред Hug
А болничен ли си взимате и кога го дават точно?

# 115
Момичета за какво се влива октагам

# 116
  • гр.София
Имунолозите ми го предписаха. NK клетките са ми завишени и предполагам, че с Октагама трябва да влязат в норма. Целта е да се подтисне имунната система и ембриончетата да не бъдат отхвърлени

# 117
И при мен НК клетките са завишени 28.13 но все още не са ми изписва ли нищо

# 118
  • София
 Elektra.13Веднага си взех болничен след трансфера/30 дни/
На мен не са ми вливали нищо,имунологичните са ми ок.

# 119
 Тими днес чакаме да се отчетеш как мина прегледа, на новодошлите-добре дошли, аз напредвам в 15 седмица съм вече, лежа и се притеснявам постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт