Яко си продължават сънищата свързани с бремеността. Почвам да си мисля, че не е случайност. Защо пък само бременност. Айде 1, 2, 3, пъти съвпадение. Но от скоро са само такива?
,
Преди да забременея сънувах синът ми. Сънувах, че е вече голям мъж на около 30 години и аз съответно вече по-възрастна. Аз стоях на една кухненска маса в домът ми с гръб към стената,а на стената имаше календар. Синът ми стоеше точно зад мен с гръб към моя,гледаше календара и нещо планираше. Искаше да прави нещо и се чудеше на коя дата да го направи. В един момент си избра дата и каза на глас 17.01. Аз като че ли гледах тази сценка отстрани,но усещах удовлетворение,че синът ми е с мен и имах като че ли горда усмивка,доволна на лицето си. Чувствах се спокойна и радостна от присъствието му и от решението му. Събудих се щастлива и изпълнена с вяра. Първоначално си помислих,че може би ще забременея около тази дата. След като ми се случи това щастие си мислех,че ще усетя движенията му. Вчера беше въпросната дата и бях малко притеснена какво може да се случи. Мисля за този сън оттогава. Какво мислиш ти?Какво искаше да ми каже този сън? Не мисля,че е лош,но просто параноята ме гони. Да се вторачвам ли в датата,която ми каза синът ми? Буквално ли да я приемам? Или просто е искал да ми каже,че вече идва?
Аз се поогледах па видях в някаква бутилка малко на дъното и му сипах...беше лимонада-ма му казвам-няма,а ти обичаш и нея.После извиках децата да видят вуйчо че е дошъл,той ги прегръща /имам само 1 дете/

Ако ли не, може да означава, че се страхуваш да не загубиш нещо/някого в живота си.
Иначе съм склонна да вярвам повече в това, че желанията ни често рисуват сънищата ни и ни карат да се чувстваме добре и уверени в себе си наяве. 
И честито!