За ушичките натиснете отвън ухото и ако изреве значи го боли.
И аз това щях да пиша за ушетата.

Толкова много исках и аз да кърмя до 6 месец поне, ама нейсе.. Докато имах обаче не можеше и дума да става да не се изцедя вечер преди лягане, независимо колко е ял. И въпреки цеденето, сутрин гърдите ми щяха да се пръснат - толкова твърди. Даже той като засучеше сутрин се е случвало да се дави, толкова много пускаха. А ако изпусне зърното, струята направо напред пръскаше

Докато зацепя да видя.. Че гледам датата на последното представяне променена, а данни за това, което е подадено, няма..
Толкова много исках и аз да кърмя до 6 месец поне, ама нейсе.. Докато имах обаче не можеше и дума да става да не се изцедя вечер преди лягане, независимо колко е ял. И въпреки цеденето, сутрин гърдите ми щяха да се пръснат - толкова твърди. Даже той като засучеше сутрин се е случвало да се дави, толкова много пускаха. А ако изпусне зърното, струята направо напред пръскаше

Докато зацепя да видя.. Че гледам датата на последното представяне променена, а данни за това, което е подадено, няма.. 
Надявам се да е висок. Както е и синеок

Та, направи всичко възможно да продължиш да кърмиш. Аз много съжалявам, че не потърсих професионална помощ в тази връзка, не се знае, можеше пък и да помогне в моя случай. Ако ти е интересно, върни се назад в темата, може би в самото начало някъде съм обяснила по-подробно как се случи при мен. Със сигурност аз съм сбъркала някъде, защото наистина не се сещам за външен фактор, който да причини спирането на кърмата.
И коликите си го мъчат още - проплаква и попръцква.
Така знам колко яде, и е само на кърма... Прецаква ли се бюста?
Да видим какво сме свършили. Сега ще му бият 2 ваксини, отзиви след това как ви бяха децата, температура или нещо друго?? 

Така знам колко яде, и е само на кърма... Прецаква ли се бюста?
Моите гърди са малки, през бременността и през периода на кърмене се увеличиха значително. Цедях се след всяко кърмене. Докато все още имах кърма и гърдите бяха пълни, не се забелязваше, сега е видно увисването на бюста