Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 276
  • 164
  •   1
Отговори
# 120
Бих искала iPEN "Разказвач на приказки", ако евентуално спечеля, защото момченцето ми е на почти 2 годинки и много би се зарадвал на такава играчка! Другите играчки са за по-големи дечица!

# 121
  • София
Аз бих избрала  iPEN "Разказвач на приказки". Моето дете много обича приказки и мисля, че това най-много ще му хареса.

# 122
Искам за малкият ми син книжката на iPEN "Разказвач на приказки"- страхотна е и е точно за дете на неговата възраст.

# 123
  • I want it all and I want it now.
1. iPEN "Забавление с думи и изречения"
Кръщелницата ми е  в такава възраст, че това е най подходящият подарък за нея.

# 124
Избирам да подаря на сина ми "Умна писалка Бобър"с 30-т двустранни карти-пъзели. С тях лесно и забавно ще научи повече за животните.

# 125
  • София близо до Витоша
iPEN "Разказвач на приказки

дъщеря ми е на 3г. и половина, обожава приказките. Със сигурност много ще се зарадва на вашия подарък

# 126
Най-много ми хареса  iPEN "Забавление с думи и изречения".
Дъщеря ми има затруднения с четенето и си мисля, че подобна игра би й помогнала.

# 127
  • в 1001-та нощ
За голямото си момче бих избрала  -  iPEN "Забавление с думи и изречения" - изцяло подходяща за възрастта и интересите му Simple Smile

# 128
Тепърва с моето момченце започваме да четем приказки и да се заглежда в книжките, затова бих избрала iPEN "Разказвач на приказки". Simple Smile

# 129
И аз избирам iPen Разказвач на приказки, защото, макар и малък, моят син много се впечатлява от книжки и обича да ме слуша докато му чета.

# 130
Най-много ми хареса i PEN "Разказвач на приказки"

# 131
Здравейте !
Имам близнаци - момче и момиче на 1 год. и 7 месеца и много обичат да им четем приказки, с тях ги приспиваме и затова от огромна помощ ще ни е  iPEN "Разказвач на приказки" !
Ще съм много щастлива ако имаме късмет и зарадвате нас !
Весело посрещане на новата 2016 год. на Вас и късмет на всички участници в играта !

# 132
iPEN "Разказвач на приказки

Племенникът ми е на 3г. и обожава приказките.Много ще се зарадва на този подарък.

# 133
Умна писалка "Тигър" с две книжки избирам за дъщеря ми, която на 3 януари става на 6 години и ще се подготваме за училище.

# 134
Кръщелницата ми ще се зарадва най-много на iPEN "Разказвач на приказки", тъй като обожава всякакви приказки, особено ако са разказани по интересен начин. Wink

Общи условия

Активация на акаунт