Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 274
  • 164
  •   1
Отговори
# 150
Избирам  iPEN "Забавна математика"защото тази година ще сме в първи клас и ще ни е от полза.

# 151
Избирам iPEN "Забавление с думи и изречения" ,защото смятам че ще бъде много полезна на моето дете.

# 152
 iPEN "Разказвач на приказки" за малкия ми син ще е чудесен подарък

# 153
Умна писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните би била чудесен подарък за малката ми дъщеря, която много обича животни и пъзели

# 154
 Моят избор е  iPEN "Забавление с думи и изречения", защото сме във възраст, в която вече учим буквите и умната химикалка ще ни помогне много в упражненията.

# 155
  • София
iPEN "Разказвач на приказки"
Децата ми ще му се радват от сърце и ще научат прекрасни истории! Hug

# 156
  • Монтана
Избирам  Умна писалка Тигър с две книжки,тъй като изглежда много интересна,образователна и най-подходяща за дъщеря ми ,която почти на седем Simple Smile

# 157
  • Русе
Избирам разказвача на приказки, защото сме на възраст, в която това ни вълнува!

# 158
iPEN "Забавление с думи и изречения"
Дъщеря ми учи буквите и ще й е много полезно.
Успех на всички в игрите

# 159
iPEN "Забавна математика".С игри математиката е лесна за усвояване.

# 160
избирам iPEN "Забавна математика", математиката е интересна за моя син, и тази играчка ще му помогне да научи повече

# 161
5. Умна писалка "Тигър" с две книжки, защото ми изглежда много интересна и образувателна за моят син на 5г.

# 162
IPEN "забавление с думи и изречения" Peace

# 163
Бих желала iPEN разказвач на приказки,
защото момченцето ми е малко и много обича да слуша приказки! bouquet
 bouquet bouquet bouquet

# 164
Изтеглени са късметлиите, които ще получат избраните подаръци за своите деца. Това са:
J_M_L
Radina
dilyanad
vasileva_vn
takiki

Честито!

Очакваме всички печеливши да се свържат с нас до 10.01.2016 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са сред късметлиите в играта на Tinkle Stars, напишат електронната поща, с която са регистрирани във форума, имена, адрес и телефон за доставка на наградите.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 17:42 от Реклама

Общи условия

Активация на акаунт