Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 277
  • 164
  •   1
Отговори
# 105
  • шумен
Всички играчки са страхотни! Избирам играчка iPEN "Забавление с думи и изречения", защото детето ми е в предучилищна възраст и с тази игра ще научи буквите от азбуката, ще се научи да съставя изречения и да разпознава буквите от азбуката.

# 106
  • София
Избирам за моето малко момченце ipen разказвач на приказки. Сигурна съм, че много ще му се зарадва Simple Smile

# 107
5.   Умна писалка "Тигър" с две книжки
Избирам нея, защото имам 2 дечица - на 2 и 4 години и Тигъра е подходящ и за двамата. Всички играчки на фирмата са чудесни и образователни. Ще се радвам, ако спечелим желаната играчка, ако ли не си остава в списъка ни с желания Simple Smile

# 108
Бих желала iPEN разказвач на приказки,защото мойта дъщеря много обича да  приказките.

# 109
Здравей,бих искала N 2 ipen разказвач на приказки,защото моят син е малък и много обича да слуша приказки за страшни вълци,чудоеища,мечоци и тн....,ще бъде много щастлив!

# 110
Избирам iPEN Забавна математика  Peace

# 111
  • София
 Умна писалка "Тигър" с две книжки - мисля че ще е също толкова забавна както разказвач на приказки който вече имаме.

# 112
  • София
Здравейте, заедно със сина ми разгледахме предложените от вас продукти и за него най - привлекателна се оказа Умна писалка Бобър, може би защото той много обича животните.

# 113
Избирам играчка iPEN "Забавление с думи и изречения"

# 114
Бих искала "Умна писалка с Тигър". Точно за възрастта на детето ми е. Така лесно и забавно ще научи нови за него неща.

# 115
Избирам  iPEN "Забавна математика" , защото синът  ми обича да смята и ще му е интересно и полезно да има такава играчка.

# 116
Избирам iPEN "Забавление с думи и изречения" подходяща за възрастта на сина ми и полезна тъй като догодина ще е първокласник.

# 117
  • София
Здравейте,

Избирам iPEN "Забавление с думи и изречения", тъй като ще е полезна и на двете ми момчета.

# 118
Моите дечица много биха се зарадвали на  Умна писалка "Тигър" с две книжки.
Тигърчето е едно от любимите им животинки  Simple Smile

# 119
  • Телиш/Плевен
4.   Умната писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните

С умната писалка "Бобър" детето ще научи с какво се хранят, къде живеят и от кое семейство са 30 любими животни. Чрез забавната интерактивна игра то ще търси отговорите на въпросите от пъзелите. Умната писалка ще сигнализира верните отговори със зелен цвят и поощрителна мелодия, а неверните – с червен цвят.
За повече информация кликнете ТУК
Това е моят избор! Heart Eyes
Мисля, че писалката много ще се хареса на дъщеря ми и ще й бъде полезна и занапред, когато порасне. В момента с интерес ме слуша когато й показвам и разказвам кое животно какво е, със сигурност с писалката ще й бъде много по-забавно, а и ще научи повече интересни факти когато порасне още малко.

Общи условия

Активация на акаунт