Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 310
  • 164
  •   1
Отговори
# 90
IPEN "Разказвач на приказки" ще бъде перфектният подарък за малкото ми момченце на 2,6г.

# 91
  • у нас
За нашата първокласничка избирам iPEN "Забавна математика", защото най-лесният начин да се научи да смята отлично е чрез играта, а и искам математиката да й е забавна.

# 92
  • Стара Загора
Избирам -   iPEN "Разказвач на приказки"- синът ми е на 2г и 4 месеца и много обича да слуша приказки.Под формата на игра ще му още по- интересно  Flutter

# 93
iPEN "Разказвач на приказки"
Избрах този подарък, защото смятам, че той е най-подходящ, с оглед възрастта, за моя мъник. Няколко пъти попадам на информация за тези умни писалки, определено иновативни и интересни.

# 94
  • София

iPEN "Забавна математика"
Това би било голямо помагало и интерес за сина ми! Чудесни играчки!

# 95
Избирам IPEN "Забавна математика" Peace

# 96
iPEN "Разказвач на приказки" за двете ми момчета,който обичат приказки ,а мама все е заета и няма време да им прочете.

# 97
Умна писалка "Тигър" с 2 книжки ще е удоволствие за нас☺, защото детето ми е любознателно и обича книгите!

# 98
  • София
Избирам  Умна писалка Тигър с две книжки,ще е интересна и за двете ми деца!

# 99
Избирам - Умната писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните, защото 4- годишният ми син много обича животните и да се забавлява с игри, където участват животни. Вече имаме разказвачът на приказки и активно го използваме, но мисля, че с бобъра ще си играе повече. Синът ми и аз бихме се радвали много ако спечелим!

# 100
3. iPEN "Забавна математика"- от няколко месеца любимото занимание на сина ми е  да броим, затова смятам че много ще му хареса. Той е на 3 години и 7 месеца

Последна редакция: пт, 25 дек 2015, 17:59 от is_mams

# 101
4.   Умната писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните
Детето ми обожава пъзели и животни. Много, много ще се зарадва, ще играе и ще се учи, докато се забавлява с комплекта. От години участвам в игрите на Thinkle Stars както тук, така във фейсбук, но никога не съм печелила. Знам, че и този път няма да спечеля, но го правя за детето си  Embarassed

# 102
iPEN разказвач на приказки чудесен ще е за моето, дете, което обожава приказките

# 103
3. iPEN "Забавна математика"- дъщеря ми обожава математиката,непрекъснато иска да смята задачи и тази игра ще е най-прекрасният и желан подарък за нея.

# 104
Бих се зарадвала на 3. iPEN "Забавна математика".

Общи условия

Активация на акаунт