Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 307
  • 164
  •   1
Отговори
# 75
iPEN "Забавление с думи и изречения" -Точно за нашата възраст Peace.

# 76
  • София
Simple Smile бих искала всичките Simple Smile но понеже условието е да се избере едно, избирам

iPEN "Разказвач на приказки"
Смятам,че е подходяща и за двете ми деца,а те така обичат приказки  Crazy

# 77
Умна писалка "Тигър" с две книжки защото детето си я избра Simple Smile

# 78
  • Varna, Bulgaria
Умна писалка "Тигър" с две книжки ще е много интересна за моето дете.

# 79
Здравейте!
Чудесна инициатива!  bouquet
Тъй като баткото ни е вече голям за Вашите продукти, за принцесата избирам: 2. iPEN "Разказвач на приказки". Избирам този вариант, защото малката много обича батко и да и чете книжки и е като хипнотизирата, докато го слуша.  Peace

# 80
Здравейте и браво за страхотната инициатива!

Избирам 1. iPEN "Забавление с думи и изречения", защото моята дъщеря е на почти 4 години и има всички останали. Израстна с тях и научи доста бързи да брои, животни, различни игри.
Благодаря ви и весели празници!

# 81
iPEN "Разказвач на приказки"

Избирам разказвача на приказки, защото тя е най-подходяща за моето дете на годинка и живот и здраве след някоя седмица ще се роди сестричката му, та писалката ще има двама слушатели.

Весели, топли и уютни семейни празници !  family santa2 Nature Snowman

# 82
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
iPEN разказвач на приказки

Синът ми е точно във възрастта, когато започват да се разказват приказки и ще бъде чудесен подарък за него.

# 83
За моите деца бих избрала iPEN РАЗКАЗВАЧ НА ПРИКАЗКИ...обожават приказки, познават буквите и скоро им предстои да четат:)

# 84
  • София
iPEN "Забавна математика" бих избрала за големият ми син  Peace

# 85
  • Берковица
Разказвача на приказки, защото с него ще зарадвам племенника ми, който обича да слуша приказки.

# 86
  • Лясковец
Много искаме да имаме  iPEN разказвач на приказки,момчето ми е на 3г.и 8 м. и обожава да му чета приказки,това е една чудесна играчка която би помогнала за развитието на едно дете

# 87
Избирам 2. Разказвач на приказки, за да ме отменя... Mr. Green

# 88
Определено ми хареса номер 5. Дъщеря ми е на 2 годинки и 1 месец и започна с интерес да изучава числата и броенето. А това, че е на български език, е едно голямо предимство, защото масовите играчки и образователни фирмчета са на английски, което едновременно спомага за научаване на чуждия език, но и обърква малките деца.

# 89
За моето момче на 2г и 9 м бих избрала Умната писалка Бобър , защото много обича животните.У дома всички книжки са само с животни,те са му интересни и това си е.

Общи условия

Активация на акаунт