Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 302
  • 164
  •   1
Отговори
# 60
iPEN "Забавление с думи и изречения",защото детето ми е със специални образователни потребности и тази играчка ще му помогне по-лесно да научи азбуката и преодолее проблемите си с речта.

# 61
  • София
Здравейте!
Всички играчки са страхотни! Избирам играчка № 1. iPEN "Забавление с думи и изречения", защото детето ми е в предучилищна възраст и с тази игра ще научи буквите от азбуката, ще се научи да съставя изречения и да разпознава буквите от азбуката.
Весели празници!  Grinning

# 62
  • Перник
iPen разказвач на приказки.

Моето момче е на 2г и 6м. В момента любимото му занимание е четенето на книжки и предполагам, че много би се зарадвал на тази играчка.

# 63
iPen разказвач на приказки. Моето слънчице обича да слуша приказки.

# 64
  iPEN "Разказвач на приказки" е най-подходяща за моето малко човече! Hug

# 65
Izbiram 2.   iPEN "Разказвач на приказки"  Simple Smile

# 66
Избирам  iPEN "Забавна математика" , защото дъщеря ми обича да брои и ще и бъде интересно да се научи и да смята!

# 67
Избирам  Умна писалка Тигър с две книжки за моето дете и се надявам да ни помогне да научим неща който ще ни са полезни за напред

# 68
5.   Умна писалка "Тигър" с две книжки - защото имаме "умната писалка Бобър" и мисля,че "тигър-а" ще ни е още по-интересна

# 69
Всички са интересни и забавни..но нашия бандит ще се зарадва най-много на  iPEN разказвач на приказки.

# 70
  • Пловдив
iPEN "Разказвач на приказки" е най-подходящата играчка за дъщеря ми, защото тя е на почти една година. Simple Smile

# 71
  • Ямбол
5.   Умна писалка "Тигър" с две книжки ,за дъщеря ми,която много би се забавлявала и зарадвала.

# 72
  • София
1. iPEN "Забавление с думи и изречения" е нашето предпочитание. Синът ми е на пет и се интересува от буквичките.

# 73
Избирам iPEN "Разказвач на приказки",защото си мисля,че тя ще е най-подходяща за малкото ми момче.Той обожава приказки,така че ще е страхотен подарък.

# 74
Избирам iPEN "Забавна математика", защото с него математиката ще е лесна и забавна.

Общи условия

Активация на акаунт