Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 271
  • 164
  •   1
Отговори
# 45
Избирам за моето дете  iPEN разказвач на приказки, защото обича приказки. Ще му бъде много интересно и забавно с разказвача на приказки.

# 46
  • Пловдив
За моето момиченце избирам iPEN разказвач на приказки, защото е на възраст, в която приказките са й много интересни.

# 47
  • sofia
 Аз бих избрала i pen разказвач на приказки за моята принцеса

# 48
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Избирам "Умна писалка "Тигър" с две книжки", защото другите ги имаме.

# 49
Бих избрала iPEN "Разказвач на приказки". Малката ми принцеса много би се радвала и ще слуша приказките с голям интерес.

# 50
Избирам за моето дете  iPEN разказвач на приказки, защото обича приказки. Ще му бъде много интересно и забавно с разказвача на приказки.

# 51
Умната писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните бих избрала аз, защото детето ми е на годинка и другите играчки все още не са за него!

# 52
Моят избор е iPEN "Забавна математика" , защото дъщеря ми е в 1 клас и ще и е от полза.

# 53
За сина ми избирам Умна писалка Бобър. Много обича животните и би му било интересно да учи нови неща за тях.

# 54
  • Кюстендил
Малкият ни син много обича да му четем приказки и затова избирам iPEN "Разказвач на приказки".

# 55
  • София
Бих избрала  iPEN "Забавна математика", защото сега се учат да смятат и им е много интересно, а тази играчка би им помогнала.

# 56
  • Русе
Бих избрала iPEN "Разказвач на приказки" - ще подаря играчката на малко дете и тя е най-подходяща за тази възраст, но всички играчки са много хубави и биха се харесали на всяко дете.

# 57
Ще се радвам да имаме iPEN "Забавна математика", защото дъщеря ми е във възраст, в която ще и е от полза.

# 58
Избирам за моето дете  iPEN разказвач на приказки, защото обича приказки.

# 59
Избирам си Умна писалка "Тигър" с две книжки, защото дъщеря ми е бъдеща първокласничка и този подарък ще й обогати знанията.

Общи условия

Активация на акаунт