Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 272
  • 164
  •   1
Отговори
# 30
  • Великобритания
бих желала iPEN "Разказвач на приказки - тъй като дъщеричката ми е все още малка , но много обича да ѝ разказвам или чета приказки , и мисля , че това е супер подходящо за нея Simple Smile

# 31
  • София
Всички са много хубави. Тъй като имаме разказвач на приказки, избирам iPEN "Забавна математика". Време е за забавно запознаване с математиката.  Simple Smile

# 32
2. iPEN "Разказвач на приказки"
Избирам я, защото синът ми обича много да му чета приказки и ще е много доволен ако може и сам да слуша по всяко време.

# 33
Умна писалка "Тигър" с две книжки - избирам я, тъй като вкъщи си имам един бъдещ първокласник - много любопитен да научи всичко Simple Smile

# 34
Умна писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните. Моето дете от сега още обожава да разглежда всякакви картинки с животинки и смятам, че всичко на тази тематика ще й бъде много полезно  Grinning

# 35
Умна писалка "Тигър" с две книжки ще е много интересна за моето дете. Имаме умна писалка "Мечо" -Азбука и Цветове и детето много обича да играе с нея. Весели празници!

# 36
 iPEN "Забавление с думи и изречения"

# 37
Избирам "Забавната математика" , защото при първите срещи на детето с числата обяснението изисква доста нагледни примери. А тази игра точно такива картинки предлага.
Simple Smile

# 38
Дъщеря ми обича приказките, както всяко дете Simple Smile . Вече се опитва да чете и мисля, че iPEN "Разказвач на приказки" ще й е полезен.
Весели Коледни и Новогодишни празници!

# 39
  • Бургас
Избирам iPEN "Разказвач на приказки", защото дъщеря ми обожава да слуша приказки и ще е голяма радост за нея да има такава играчка.

Поздравления за чудесните образователни играчки и хубавата игра!

# 40
iPEN "Разказвач на приказки  тъй като синът ми е все още много малък за другите играчки Wink

# 41
 iPEN "Забавление с думи и изречения" . Смятам, че е най-подходяща за възрастта на дъщеря ми. Харесва ми идеята, че играта е представена под формата на пъзел. Дъщеря ми обожава пъзели от всякакъв вид и смятам, че така по-лесно ще научи буквите.

# 42
  • у дома
Избирам  iPEN "Забавна математика"

# 43
Предвид възрастта на детето бих избрала iPEN разказвач на приказки.

# 44
  • Deutschland
Избирам за моето момиче iPEN разказвач на приказки, защото тя обожава приказките и дори съчинява свои Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт