Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 273
  • 164
  •   1
Отговори
# 15
  • Пловдив
Страхотни са първите две, направо се колебая коя от тях ми харесва повече за моето дете - ние сме във възрастта за приказки, детето ми обожава да му чета, затова ще избера :
2. iPEN "Разказвач на приказки"

Благодаря ви, весели празници!

# 16
  • Велико Търново
 iPEN "Разказвач на приказки"- Бебка много обича да и говорят, а с разказващч на приказки ще имам малко
отмяна.

# 17
 iPEN "Разказвач на приказки".
От месец насам,моето дете вече му харесва да четем приказки.Смятам,че ще му бъде интересно.

# 18
Всички предложения са страхотни, но детето ми е на възраст в която започваме да учим букви и iPEN "Забавление с думи и изречения" би бил чудесен подарък за моята госпожица.  Heart Eyes

# 19
 Разбира се, че iPEN разказвач на приказки ще е с удоволствие в дома ни.
 Весели празници!

# 20
Умна писалка Бобър, изглежда страхотна комбинация . Обожава да реди пъзели моята дъщеря а е само на 4 год. Това определено ще й хареса.

# 21
  • на пясъка при черупките от миди
Избирам за дъщеря ми iPEN разказвач на приказки, защото е подходяща за възрастта ѝ. Заслушва се с интерес в приказки  Flutter

# 22
  iPEN "Разказвач на приказки"-защото освен,че ще е радост за детето съм учител,който може да използва тази играчка и като помощно средство в часовете с учениците по литература,където фолклора се изучава.Страхотно е!

# 23
   Бих желала iPEN разказвач на приказки, защото дъщеря ми е мъничка, но всеки ден четем приказки, голямо удоволствие изпитва когато си разглеждаме и четем книжките.

# 24
 iPEN "Разказвач на приказки" за малката ми кукличка, която много обича детски книжки и да и разказвам приказки  Peace

# 25
  • софия
Искам да му подаря номер 2- разказвач на приказки. Той е на 4 и ще му бъде интересно.

# 26
Избирам  Умната писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните за моята дъщеря. Ние сме на 2 годинки и май леко късно проговаряме. Трябват и занимателни играчки на български ,защото все повече започва да схваща как се изговарят думите само от слушане Simple Smile

# 27
  • оттам, откъдето започва България
Избирам за моето внуче, което на 15 януари става на 1 годинка, Умна писалка "Тигър" с две книжки.

# 28
Избирам номер 2: iPEN "Разказвач на приказки" тъй като детето взе да застоява на едно място и е склонен вече да слуша приказки  Wink

# 29
Избирам iPEN разказвач на приказки, малкото ми бръмбарче много обича да се говори около него. Въпреки, че е още малък и не разбира какво му говорим е много радостен, когато има кой да му разказва приказки. Доста често и той се включва в разговора с някое ''бу-бу''. Определено много би харесал iPEN разказвач на приказки.

Общи условия

Активация на акаунт