Thinkle Stars™ има чудесна идея за подаръци

• 11 279
  • 164
  •   1
Отговори
# 135
Избирам 4. Умна писалка "Бобър" с 30 двустранни карти-пъзела за животните , защото дъщеря ми много обича животните. А смятам че ще й е полезна и интересна при научаването на подробности свързани с тях.

# 136
  • София
За дъщеря ми бих избрала iPEN "Забавление с думи и изречения", защото в момента се учи да съставя изречения и ще й бъде полезно.
Имаме iPEN " Разказвач на приказки" и бих казала, че е една чудесна, много иновативна играчка Simple Smile създадена точно като за сегашното поколение, което расте заобиколено от технологии.

# 137
Ние бихме се радвали много на iPEN "Забавление с думи и изречения" - детето е увлечено от буквите и ще бъде едновременно полезно и забавно за него.

# 138
2.   iPEN "Разказвач на приказки"

# 139
  • София
Бих искала за моето дете Умна писалка "Тигър" с две книжки, тъй като смятам, че е подходяща за нейната възраст и тепърва ще научи много нови неща с нейна помощ, както и с предишните играчки Тинкъл старс, които имаме. Може да се каже, че растем заедно  bouquet

# 140
Бих искала големият ми син да получи  iPEN "Забавление с думи и изречения", тъй като е втори клас и ще му бъде интересна и полезна тази играчка.Успех на всички !

# 141
iPEN "Разказвач на приказки
Дъщеря ми обича много приказките и мисля, че поднесени по интересен  и забавен начин са чудесен подарък за нея.  

# 142
iPEN разказвач на приказки.
Какъв по-хубав подарък за едно детенце от 12-приказки Simple Smile

# 143
  • София
Толкова обичаме продуктите на Thinkle Star - образователни, интересни, занимателни, различни...както и миналата година, така и тази се включваме, без да чакаме повторна покана, във вашата игра - моята малка дъщеричка Ивана много би се зарадвала на  iPEN "Разказвач на приказки", защото вече е във възрастта на приказките и какъв по-хубав подарък от този Hug Весело посрещане на новата година, приятели!

# 144
Бих желала Ipen ''Забавна математика''.Дъщеря ми е на 5 години и обича да смята,това ще й помогне много в развитието.

# 145
  • Великобритания
бих желала iPEN "Разказвач на приказки - тъй като дъщеричката ми е все още малка , но много обича да ѝ разказвам или чета приказки , и мисля , че това е супер подходящо за нея

# 146

С удоволствие бихме избрали iPEN "Разказвач на приказки"
Иновативна , нова техология, която идеално замества мама и тати когато не могат да гушкат малкот слънчице

# 147
За моето дете, което сега е първи клас избирам iPEN "Забавна математика" . Със сигурност ще и помогне да разбере трудните задачи , които дори и аз не мога да разбера !  Hug

# 148
Здравейте и Честита Нова година!!! bouquet

За моят син най-подходяща ще бъде Умна писалка "Тигър" с две книжки. Много ще се зарадва, ако я получи!   Heart Eyes

# 149
ЧНГ!  "Умна писалка Тигър с две книжки" обещава да бъде подходящ помощник и то по един забавен, интерактивен начин в подготовката за училище на моя 6 годишен малчуган, затова бих предпочела нея.  book

Общи условия

Активация на акаунт