С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 597
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Оптимист по принуда
Егати спама  Blush

аа, да вземе нещо-не-както-трябва да предаде и ако Хосе всъщност наистина е брат Есмералда, пък Кали-то да не е разбрала, хм?

# 646
Трещи, избруталяваш. Най-много щях да предложа да сложат и ваза с теменужки, за да е приятна обстановката.
Ти къде зави пак.  ooooh!

# 647
  • Варна
Абе, Кали, извинявай, ама нали щеше да дойде след раждането за 10 дни, а ти ще раждаш в края на месеца, от сега ли се броят 10- те дни Simple Smile . Да не си станала рязко бяла и добра и да си ги удвоила:)
Кали, не ми казвай, че отсега е дошла да чака раждането.   Crazy
Нееее, сега е време за пенсия, за приятелки... ежемесечното посещение. В края на месеца вече с тъпаните и гайдите, с питата и фанфарите...

Джони, Трещи, с глас ме разсмяхте...  Laughing
Чак такива дейности се надявам да не извършва в тоалетната, че ни е само една (тоалетната де), пък сега вече на мен ми е сложно със стискането.
А за секретарка вече съм доказала, че не ставам. Преди време се беше пробвала да ми прави изречения, защо не съм вдигала домашния телефон като звъни, а нея я няма. Казах й, че не съм длъжна, при положение, че съм на 10000000% убедена, че не търсят мен. Опита се да ме убеди, че да не вдигаш звънящ телефон, дори и да не търсят теб, е проява на грубост и невъзпитание. Не й мина номера. Научи се да дава на приятелките си GSM номера си...  Rolling Eyes

# 648
Кали, тя собственичката на имот що не си купува сама техника?
И на изуст да смятам пак ви излиза по-скъпа тая баба от наета гарсониерка  ooooh!
Но явно ще и вземето нов телефон, поне и го дайте с ясни указания да ви звъни от село по него, да се информира за бебето  Mr. Green

# 649
Кали, смартфон направо с Вайбър, Скайп, Месинджър и и казвате, че ще осъществявате видео връзка и няма нужда да идва. Така е модерно сега й кажи да разказва на комшийките Simple Smile

# 650
  • Варна
Кали, смартфон направо с Вайбър, Скайп, Месинджър и и казвате, че ще осъществявате видео връзка и няма нужда да идва. Така е модерно сега й кажи да разказва на комшийките Simple Smile
Мани, мани... ММ до одеве се пеняви да обяснява по телефона на една позната която работи в Теленор, че не му върши работа телефон с тъч скрийн, колкото и евтин да му предлага и че иска най-обикновен с копчета и колкото може по-големи цифри. 

# 651
Dobra, дай един апартамент, аз ще ти купя шестица. Не BMW, ама телефончето не е лошо. Сделка?

# 652
Ем те дъртите са опасни с телефони. Живея на първия етаж и домофон за нас няма, вратата е с чип и отварям, само ако ми звъннат по телефона.
Добре де, ама баща ми е със служебна карта, може да се обажда само в групата, а майка ми идва редовно с паднала батерия. Познайте как се нареждат под прозореца, като за хоро и има "Джонииии".  Laughing

# 653
Dobra, дай един апартамент, аз ще ти купя шестица. Не BMW, ама телефончето не е лошо. Сделка?
Обещавам  Mr. Green
Само моите свекъри да ни предпишат апартамента и идвам да се пазарим!
Т.е. ще почакаме.

# 654
  • Варна
Ем те дъртите са опасни с телефони. Живея на първия етаж и домофон за нас няма, вратата е с чип и отварям, само ако ми звъннат по телефона.
Добре де, ама баща ми е със служебна карта, може да се обажда само в групата, а майка ми идва редовно с паднала батерия. Познайте как се нареждат под прозореца, като за хоро и има "Джонииии".  Laughing
Хахаха, пък нашия домофон не работи. Затова, когато се звъни отдолу, а никой не ми е звъннал на телефона да  ми  каже, че идва, въобще не отварям. И за това се пробва да ми сее скара... Леля ми Х идвала, пък никой не й отворил. Че за какво да й отварям, теб като те няма? Пък и аз от къде да знам, че е леля ми Х? Може да е крадец, клошар...

# 655
Обещавам  Mr. Green
Т.е. ще почакаме.
Аха, ще чакаш да излезе седмица, та да ме съдереш. Mr. Green

# 656

От всички вариации това ми е любимото.   С каква рецепта ?

# 657
  • Варна
Добра сделка наистина. Ама под "дай" имаш предвид само да ползваш, нали? И Добра да сии идва когато и за колкото си пожелае там?

# 658
  • София
Мани, мани... ММ до одеве се пеняви да обяснява по телефона на една позната която работи в Теленор, че не му върши работа телефон с тъч скрийн, колкото и евтин да му предлага и че иска най-обикновен с копчета и колкото може по-големи цифри. 
Тъчскрийнът не е изобщо за подценяване. Когато майка ми се сдоби със смартфон, настъпи 2-3 седмично затишие докато се научи да го ползва. Едва отговаряше на повиквания, камо ли да звъни.
Вече не е така, но си беше спокойствие Wink

# 659
Добра сделка наистина. Ама под "дай" имаш предвид само да ползваш, нали? И Добра да сии идва когато и за колкото си пожелае там?
Ами, Кали, ползването не е безплатно.
Всъщност, колкото и да нищим случая, проблемът не е в свекърва ти, която има право да идва в дома си. Проблемът е както в твоето нормално желание да имаш дом за своето семейство- ти, мъжа ти и детето ви (да се роди живо и здраво), така и в мъжа ти, който навремето е клекнал пред мама. Това, че мама е досадно мрънкало и човек, който изобщо не ти импонира, е без значение. От значение е фактът, че в нейния дом ти не можеш да се почувстваш господарка в свой дом. И вината за това не е на свекърва ти а на мъжа ти. Но през цялата дискусия, мъжът ти не влезе в полезрението на дискутиращите. Ти самата "насочваш огъня" към свеки, за да забравиш или скриеш и от себе си неприятния факт, че всъщност мъжът ти те е насадил на пачи яйца. И точно това подхранва неприязънта ти към свеки и всеки път като си дойде, тя все с нещо те дразни и се започва размятането на чаршафите. Свеки може да е кръгла идиотка, но вие сте приели сделката с нея. Да, може би тя не спазва своята част от сделката. А нима когато ти прие тази сделка си имала илюзии, че тя ще постъпи другояче? Но ти въпреки това не излезе сама на квартира без мъжа си, както беше поставила ултиматум, а си затвори очите и прие сделката. Аз много пъти казах, че не те обвинявам, защото може би и на мен нямаше да ми стиска да изпълня такъв ултиматум. Но на твое място не бих прехвърляла яда си от съпружието върху свеки и всеки месец като се появи жената да я размятам по форумите.

Общи условия

Активация на акаунт