С какво ви дразнят свекървите- 54

• 47 606
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Нееее, Уиш, недей започва със сериозните постове. Шегувах се, няма повече... Джони и Трещи започнаха...  Praynig
Недей, че отидоха още 20 страници.
Наистина не смея да напиша нищо вече...

# 661
Сори. Виноват.  Peace
Да родиш най- здравото бебе и да му се радваш!

# 662
Lanfear, а децата ти (ако имаш такива не знам, сори) с каква нагласа са към твоите прекъснати отношения?  
 Който пожела ме разбра, не съм за сляпото блеене, просто искам за децата си по-малко негативизми. Свекървата е друга бира, тя е дошла в последствие в живота ти, не от ранно детство. В зряла възраст имаш повече съзнателни избори - мразя, обичам, уважавам, игнорирам.
Molive, и аз изразих съмнения в тая история, но излезе, че като нямаш аргументи се съмняваш Laughing

Деца нямам. Но когато проимам те няма да общуват с тези хора.
Искам да растат в здравословна обстановка. И това ще е точно за да се избегнат негативизми.
Аз ги избегнах с прекратяване на всякакви контакти.
Говориш и философстваш наизуст, без да си наясно със ситуацията.
С коя ситуация не съм наясно, с тази, която не си изложила?!

Защото си пролича критика.

# 663
Критика?! Не, подвела си се.
Wishmaster, много хубав пост, покрива точно и моето мнение Peace  Никъде не го видях аз тоя мъж да се коментира.

# 664
Само моите свекъри да ни предпишат апартамента и идвам да се пазарим!

От всички вариации това ми е любимото.   С каква рецепта ?
Със зелена Wink

# 665
Абе, дайте поне една снимка на бабата с апартамента да я видим. То аман.  newsm78
 Joy

# 666
Каква да бъде ,Джони ,до кръста ,в цял ръст или на вътрешната  красота?Проблемът на бабата е ,че  е  отстъпила  жилището,но не го е напускала.Щом иска да посрещат познатите и в нейно отсъствие.Мисълта ми беше да спрем поне докато се роди бебето,за спокойствието на Кали.После  може снимки и  картинки за оцветяване ,изрязване,всякакви на тема свеката.Проблемът и  е ,че апартаментът е малък,да бе мезонет,да  и целуват ръка.Щото когато се обещава е  едно,после много други....Много е трудно да се оттеглиш,да си зрител.По  навик майките искат  всичко да продължи безкрайно.Ама периодът отдавна не е  патриархат или матриархат.Каквото изберете.
Всеки пораснал иска самостоятелност и лично пространство.
Всичко е същото,разликата е,че сега е  възможно да стане и авторитети няма.
Ама кой да схване...

# 667
Боже, сега и ръка трябва да целувам  Joy

# 668
Не си ли целунала още? Wink

# 669
Боже, сега и ръка трябва да целувам  Joy

Ама ти за мезонет ли се бориш?

Проблемът на бабата е ,че  е  отстъпила  жилището,но не го е напускала.

Предполагам, че Кали не си е правила илюзия, че бабата няма да идва.

# 670
  • Оптимист по принуда
Ох, гоу хорс ту дъ ривър....

# 671
Трещи ,не видях да има против идването ,шегува се с нея ,но не виждам нещо повече.Сега за бебето иска малко пространство. Премислях,ако бях при моите първите дни,колко акъл щях да давам неволно,не нарочно дори.И те неопитни   ,аз два пъти-забравила вече-разбирам желанието да са сами.При нас  е  по широко,в къща.В апартамент се чува и пръднята с извинение.Жената иска както си го представя да е ,и аз искам така,пък и  всички искат.Ама не може.Ще я  изтърпят ,просто коментари да има...
Добра ,виждам,че схвана майтапа...

# 672
  • София
Хахаха, подсетихте ме за Миташки от Оркестър без име и сватбата на дъщеря му. "Целувай, сине, целувай, че тази ръка ще ви храни!" А?  Joy

# 673
Боряна, защо неопитни? В днешно време има толкова много информация за всичко, гледането на дете е максимално улеснено. Не вярвам да има родители, които не могат да се справят с новородено. Често проблема не е физически, а е психолохическата нагласа към новия живот. Майка ми е дългогодишен медицински кадър, който що глупости ми надрънка като родих:) Педи и тя, свеки досада!

# 674
Бор_яна, май всички сме съгласни с това - по-добре да не идва веднага.  Ама като се е заинатила. По-добре да мине и да замине.

Общи условия

Активация на акаунт