Нашите кухни - 62

• 112 367
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
  • Някъде на път....
4efits, нещо не попадам в нета точно на това, което ми е като идея за десния край на кухнята - за да не се блъскаме директно в шкаф при влизането, да се лишим от един долен и да има увиснал горен с по-малка дълбочина, но не намирам точно такова  в момента и..................

Нещо подобно ли имаш предвид?

# 616
  • Някъде на път....
.......
Както и да е, не убеждавам никого, само споменах, с намерение да помогна с идея, че при желание за вграден, може да се поглежда и в сайта на либхер, защото по магазините няма всички модели от сайта.

Според мен Liebherr са най-добри на пазара на хладилници изобщо - независимо дали говорим за свободно стоящ или за вграждане.  Peace
Но тъй като са във високия ценови клас, не всеки може да си го позволи - или както казва една наша клиентка: "Няма да ми стигнат силите за Либхер!"
В средния ценови клас има също добри попадения - Bosch-Siemens хич не са за подценяване там!  Peace

# 617
t_ilieva, нали и за гранитните плотове процедирате, както със закалените гръбчета, т.е. имате си доставчик, с когото работите и не е нужно аз отделно да си търся плот, ако си поръчам кухнята при вас?
Да. Работим с подизпълнители, на които имаме доверие.
Пък и можем да коригираме навреме нещата при евентуални грешки от страна на доставчика при изградени коректни дългогодишни отношения.  Peace

Нашата идея е да дадем краен продукт с отлично качество - много се стараем в тази посока, обаче само клиентите ни могат да кажат дали го постигаме реално!   Wink

Понякога клиентите много подценяват фактора време и тичат сами да си намират и договарят плотове, стъкла, че дори и обков. Няма лошо, защото си мислят, че така спестявайки някой лев, ще понижат цената на крайния продукт. Но в много случаи изхабените време и нерви само покачват цената му...
Лично мнение.  Peace

Много благодаря. Значи, сега просто трябва да се организирам, за да дойда и да уточним подробностите Simple Smile.

# 618
  • Някъде на път....
Т_Илиева, вие към коя фирма работите?

izgariashtata, работя тук.

...........

Много благодаря. Значи, сега просто трябва да се организирам, за да дойда и да уточним подробностите Simple Smile.
Заповядай! Ще се радвам да се запознаем.  Wink

# 619
  • София

Според мен Liebherr са най-добри на пазара на хладилници изобщо - независимо дали говорим за свободно стоящ или за вграждане. 

Мойте уважения към нашето прозводство, имаме и доста добри стоки, особено в леката промишленост, но независимо, че имаме някакви традиции в правенето на хладилници от преди време, има още хлебец да ядем да догоним топ ниво. Simple Smile
Ценовият клас им е същият като на повечето качествени уреди. И да има разлика 5-10%, не е пъти. Rolling Eyes

# 620
  • Раковски
Нищо вече не е като едно време, обаче има една приказка "хвали старо, карай ново".

# 621
  • Sofia
4efits, нещо не попадам в нета точно на това, което ми е като идея за десния край на кухнята - за да не се блъскаме директно в шкаф при влизането, да се лишим от един долен и да има увиснал горен с по-малка дълбочина, но не намирам точно такова  в момента и затова давам това -
Скрит текст:
хлебарка, разнообразие на обеми, разположение, екстри и усъвършенствани характеристики при вградените няма - това ми е основанието за изказването и мислех, че всички знаят  Simple Smile
Ето друг модел

http://prikachi.com/images.php?images/349/8693349r.jpg
Страхотен си! Точно това имах предвид  Hug

# 622
  • Sofia
4efits, нещо не попадам в нета точно на това, което ми е като идея за десния край на кухнята - за да не се блъскаме директно в шкаф при влизането, да се лишим от един долен и да има увиснал горен с по-малка дълбочина, но не намирам точно такова  в момента и..................

Нещо подобно ли имаш предвид?

Точно  Simple Smile Благодаря ти  Simple Smile

# 623
izgariashtata  мисля че това е най практично решение, водата и канала могат да се преместят,
избора все пак си е твой-просто помисли

http://prikachi.com/images.php?images/178/8695178X.jpg

# 624
Харесва ми най-много последния вариант на 4еfits.

# 625
4efits, благодаря. Много добре се е получило.

# 626
  • Sofia
И на мен много ми хареса последния вариант..има си всичко, симетрично и удобно изглежда.
И аз съм на вълна планиране на кухня. Бихте ли погледнали и дали идеи Simple Smile 
Скрит текст:

Искам да разположа и трапезарнията в това помещение. То е отворено откъм хола ( има само засечка и колона ) и ще се вижда всичко,та ми се иска да не се набиват на очи фурни, тенджери и други подробности Simple Smile

# 627
  • Велико Търново
Здравейте, стигнахме до избора на мивка и днес обикаляхме. Оказа се, че няма почти никакъв избор в града - масово навсякъде са алпака или инокс, само 2 прозводеля за полимермрамор и граниксит - Фат и Неос. На едно място само ни предложиха на Тека, но за тях не ни стига бюджета. Някакви отзиви за Фат или Неос? Благодаря предварително.

# 628
  • Раковски
Фат и Неос са направени от полимер мрамор, аз не ги харесвам (в нас имам фат). За същите пари (горе-долу) може да се вземе мивка на санитек или пирамис от полиестер което според мен е по-доброто от полимер мрамора. Ако ви се дават още малка пари може да вземете гранитна от същите марки (санитек и пирамис), малко са им по-евтини от на другите.

# 629
  • Велико Търново
Фат и Неос са направени от полимер мрамор, аз не ги харесвам (в нас имам фат). За същите пари (горе-долу) може да се вземе мивка на санитек или пирамис от полиестер което според мен е по-доброто от полимер мрамора. Ако ви се дават още малка пари може да вземете гранитна от същите марки (санитек и пирамис), малко са им по-евтини от на другите.

Благодаря, ще разгледам къде мога да поръчам онлайн, както казах в града не намерих нищо друго, освен споменатите.

Общи условия

Активация на акаунт