Нашите кухни - 62

• 112 360
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
На кои сте е кухнята и къде е ВиК-то?
Вода и канала са на лявата къса стена. Това в ъгъла  е комина, там е отвора за абсорбатора -откъм дългата страна . Уж съм го написала,ама излезе много дребно,извинявам се много. 

# 646
Дали един остров ще седи добре пред Г образната кухня ? Или по-скоро няма място за него?

Според мен ще стои добре. Моя първоначален вариант беше кухня на Г и остров. Промених го само заради големината на острова. Когато кухнята е на Г се губят 60см от големината на острова.

# 647
  • Sofia
Много ми се иска да има,но пък става май претрупано,защото ще има и голяма трапезарна маса със столове 
в другия край на кухнята. Помниш ли колко оставаше големината на острова след това намаление от 60 см?

# 648
  • София
Някой може ли да ми каже каква е разликата в цената между панта с плавно затваряне и панта с плавно затваряне за шкаф без дръжка (тези, които се натискат за да се отворят) - и двете на Блум?

# 649
  • Раковски
Някой може ли да ми каже каква е разликата в цената между панта с плавно затваряне и панта с плавно затваряне за шкаф без дръжка (тези, които се натискат за да се отворят) - и двете на Блум?

Панта клип е 1,7, към нея се добавя блумоушън (плавното) - 2,4.
Панта клип топ с вградено плавно е около 6 лв.
Панта пуш клип топ - 3,4, типон (това дето изхвърля пантата е 6,24-7,28 (според размера на вратата), има и панта клип за пуш, но не знам цената, но е по--евтина.

Панта пуш с плавно няма.

# 650
  • София
За пореден път благодаря за бързото и точно включване, shadowman!

# 651
  • Раковски
На кои сте е кухнята и къде е ВиК-то?
Вода и канала са на лявата къса стена. Това в ъгъла  е комина, там е отвора за абсорбатора -откъм дългата страна . Уж съм го написала,ама излезе много дребно,извинявам се много. 

Скалъпих нещо на бързо, ако ви допада тръгнете от него и променете каквото не ви харесва.

Скрит текст:

# 652
# 653
Много ми се иска да има,но пък става май претрупано,защото ще има и голяма трапезарна маса със столове 
в другия край на кухнята. Помниш ли колко оставаше големината на острова след това намаление от 60 см?

Кухнята ще е с дължина 4,00 метра. Острова - 3,10 метра и широчина 1,30 метра. В първоначалния вариант с кухня на Г, острова щеше да е 2,50 метра, което на мен не ми е достатъчно да събера съдомиялна, пералня, сушилня и чешма в острова. При нас всички ВиК ще са в острова. А сега дори ще имам и 2 места за сядане от късата страна с вдлъбване за удобство на краката. Ако местата за сядане са от дългата страна на острова, се губи възможността за чекмеджета /шкафове/ по цялата му страна.

# 654
4efits, shadowman - и двамата ли ползвате KitchenDraw за да направите проектите?

Що се отнася до пантите - панти с tip-on и bluemotion няма, но механизми за чекмеджета има такива, нали? Поне Hettich имат някакво такова решение - хем плавно прибиране, хем push-to-open. Въпросът ми е дали са надеждни push-to-open, понеже съм чувал да казват, че бързо се разваляли този тип механизми.

# 655
  • Раковски
Kitchendraw  ползвам, но по-стара версия щот имам крак за нея.
Знам, че хетих и блум имат плавно с пуш за чекмеджета, колко са надеждни не знам, но не би трябвало да калпави, работят добре когато са пълни с багаж.

# 656
  • София
Някой може ли да ми каже колко товар може да понесе чекмедже с механизъм за плавно затваряне на 😄Блум?
Наблъскала съм всички чинии в едно такова и се чудя, да не го счупя....Simple Smile

# 657
  • София
Някой може ли да ми каже колко товар може да понесе чекмедже с механизъм за плавно затваряне на 😄Блум?
Наблъскала съм всички чинии в едно такова и се чудя, да не го счупя....Simple Smile
Би трябвало да държи доста. Колко точно като параметър не знам, но имам в подобно, десетина и отгоре съдове за подправки, от едновремешните, порцеланови. Освен, че тежат и съдържанието им тежи - сол, захар, брашно и т.н. Надали е по-леко от твойте чинии.  Simple Smile Кара така вече 7-8 години и не е мръднало нищо.

# 658
Ето тук можеш да видиш

http://www.rali-m.com/tandembox_10.pdf

# 659
  • Sofia
4efits ,ако махнем шахматния шкаф,( или се сложи ,но на земята и е метър висок  и тесен) и тази част от стаята да остане само за масата и столовете ? И фурната да е в колона като край на шкафовете на тази стена?

Общи условия

Активация на акаунт