Августовски бебета 2016 Тема №2

• 33 103
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
~Перличка~ ех, че хубава изненада.Ще си имаме и близнаци в темичката.Много ти се зарадвах.
plkams, честито сърчице.
На новодошлите мами, добре дошли и леко бременеене.
На всички желая весело посрещане на Новата година и нека тя да ни донесе най-прекрасните и мечтани бебчета Simple Smile
Не само Перличка е с близнаци  Grinning
Явно съм пропуснала за други...е моля за извинение,тогава HugБез списък трудно се помни...

# 106
  • София
Аз след три месеца ставам на 40 Wink. Първото дете родих на 37.

Мега, д-р Акташ (нея съм си набелязала, стига да е тук), д-р Панова и д-р Григорова - 100%.

# 107
liletka Честит празник! Пожелавам ти много щастие и късмет през тази година от живота ти.
Някак по-спокойно ми стана, като разбрах, че имам връстници  Hug

# 108
Здравейте Simple Smile

Съжалявам, че вчера не можах да пиша Simple Smile Отидох и се оказа, че моята лекарка е на смяна, та тя си ме прегледа. Нямаше ми нищо, не е било кървене, според нея може да се е получило, от това че ако ми идваше трябваше да е тия дни. След това отидох на работа, като се пазих повече вчера и като цяло мързелува и вечерта бяхме на фирмено кино, та се прибрах мн късно и нямах сили да пиша. Вече ми няма нищо и съм мн спокойна, сега три дни ще съм пълен мързел Laughing

# 109
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
*Miele*   Hug

Момичета, добавих термините от таблицата в началният пост. Въпреки, че много внимавах и проверявах по 5-6 пъти, моля хвърлете по един поглед да не съм сбъркала някъде.

# 110
  • София
Много пригледно се е получило Simple Smile

Аз таблицата от телефона не успях да я попълня. Няма вариант да си изляза от профила Simple Smile

# 111
-=Деси=- пусни ми данните си в лично.

Аз и преди писах - ако не може да отворите таблицата, няма проблем да пишете на лични. Просто. особено сега в началото, ако всички ми пишат щеше да ми е много трудно и определено списъка щеше да е пълен с грешки.  Peace

# 112
Лилетка чрд и нека мойте пожелания изпълнят твойте желания,много здраве през нг и един пухкав бебок
Миеле радвам се че си добре

# 113
Здравейте и от мен! Simple Smile С доза притеснение реших и аз да се запиша в темичката. Казвам се Нора на 36г., от София и съм с втора бременност.Имам едно момченце на почти 7 години.Все още не съм ходила на лекар /имам час за 05.01.2016г./, но по мои изчисления термина ми трябва да е на 27.08.2016г. Пожелавам на всички много усмивки и спокойни, и прекрасни бременности, а на финалите здрави и прекрасни бебоци Simple Smile

# 114
liletka, честит рожден ден! Много весело изкарване на празника и прекрасни емоции през 2016-та Simple Smile

# 115
Привет и от мен,
Аз съм на 28  и това ще ми е втора бременност .
Имам малък мъж на 5 години Party
Записах си и час за преглед за 04/01 за да видим как се развиват нещата.Миналият път избързах много с първият преглед ,за това сега се опитвам да имам търпение и да не прибързвам.
Все още ми е нереално  Heart Eyes
Леко бременеене пожелавам на всички  bouquet

# 116
За мен такова зацапване е много страшно затова ако се случи мисля веднага да отида.Не искам да ви плаша ,а напротив да вземете мерки навреме,при мен така започна спонтанния аборт.
Би ли споделила моля те как точно протече при теб аборта, моя доктор каза че нищо не може да се направи освен да почивам и да си пия лекарствата. Кафявото зацапване при мен продължава.

# 117
Здравейте момичета,добре дошли на новичките,честити сърчица,как сте следя ви редовно но не пиша защото няма развитие при мен чакам си прегледа  за 5.01 иначе болките понамаляха и съм по спокойна,но за сметка на това повръщам и съм отпаднала...искам да ви попитам един въпрос който може би е малко по страничен и незнам до колко е уместен,но не съм наясно,понеже си боядисвам косата поне 1 в месеца,а вече е време за боя...та какво ви  е мнението,дали може да се боядисваме по време на бременноста как мислите?  Hug

# 118
Според мен няма проблем да се боядисаш. Peace

# 119
  • София
И аз се боядисвах. Първите пъти с някаква натурална боя (в салона), а после вкъщи с безамонячна. И се подстригвах също.

Общи условия

Активация на акаунт