Искам да кажа ... (67)

• 52 246
  • 727
  •   1
Отговори
# 345
Бе нещо малко ми се видя ваканцията на децата, значи депутатите 24 дни, а учениците десетина, баси!

# 346
  • Ямбол
Бе нещо малко ми се видя ваканцията на децата, значи депутатите 24 дни, а учениците десетина, баси!
Само след 4 седмици ще си имаме още една малка ваканция за седмица. Тъкмо тогава имаме планувано хижуване и след това рождени дни. Само да минат тия 4 седмици, че зорът ще е голям.

# 347
Лили, не знаех, кога е тази ваканция?

# 348
  • Ямбол
От 30.01 до 07.02. Иху.

# 349
С умиление си спомням зимните ваканции по мое време: от 20 декември до 7-10 януари. Сега уханни много ги съкратиха.

# 350
С умиление си спомням зимните ваканции по мое време: от 20 декември до 7-10 януари. Сега уханни много ги съкратиха.

Тук е точно така - на 18 декември излязоха във ваканция, на 5 януари са на училище.

# 351
  • София
Според мен на нашите ученици са им доста дълги ваканциите. За учителите не ми се отваря дума изобщо, на тях и 6 мес. отпуска сигурно им се вижда малко.
По мое време не си спомням да сме имали Коледна ваканция. Имахме ли изобщо някаква зимна ваканция?! Ясно си спомням пролетната, може би защото винаги пътувахме до Пловдив.

# 352
  • тук-там
По мое време бяха от 1 до 10 януари и от 1 до 10 април.

# 353
  • Euskal Herria
Според мен на нашите ученици са им доста дълги ваканциите. За учителите не ми се отваря дума изобщо, на тях и 6 мес. отпуска сигурно им се вижда малко.
По мое време не си спомням да сме имали Коледна ваканция. Имахме ли изобщо някаква зимна ваканция?! Ясно си спомням пролетната, може би защото винаги пътувахме до Пловдив.
Ааа, шест месеца са малко  Joy Joy Joy  В разговор с професора ми тук обяснявам за образователната ни система, за учителите, за отпуските... и му казвам, че отпуската на учителите е 560 дни (за година). Човекът се ококори и ми казва "Яна, и аз искам да съм учител в България"  Joy Joy Joy
Усетих се каква цифра съм му казала, умряхме си от смях.

# 354
  newsm10 Класът ни ще е на ски на Банско. А, за наводнението си признах. Той добре, че дойде съседът, че цялата чорбица щеше да изтече. Оплакахме я заедно, на по чашка троянска сливова. Други съседи не се оплакаха, пък и само двадесетина литра изтекоха. Посмяхме се с чесновата тема доста. И той ще си прави регистрация тук, но го посъветвах да е женска, че мъжете много ги тормозят, хохохо.

# 355
  • Euskal Herria
И той ще си прави регистрация тук, но го посъветвах да е женска, че мъжете много ги тормозят, хохохо.
Хм, що пък женска? Да не го смяташ за конкуренция - нали мъжете са кът тук  Joy Joy Joy.

Е, като на приятели, поне подскажи коя дама ще е твоят съсед  Mr. Green.

# 356
Когато още не се празнуваше Коледа, ваканциите ни бяха от 1 до 10 януари, но след 89-та ги направиха от 24 декември до 10 януари. После постепенно започнаха да намаляват дните от януари.

Тонка, мисля, че сме били ученици по едно и също време, така че просто си забравила зимните ваканции. А имаше един период, в който зимната ваканция беше стъпаловидна, за да може да се ползват пълноценно базите за почивка. В Централна България ваканцията беше от 1 до 10, а в Северозападна - от 11 до 21 януари.
А имаше един още по-безумен период. В който пак учехме на петдневна седмица, но почивахме в петък и събота. В неделя бяхме на училище, това пък изобщо нямам идея защо беше.

# 357
И той ще си прави регистрация тук, но го посъветвах да е женска, че мъжете много ги тормозят, хохохо.
Хм, що пък женска? Да не го смяташ за конкуренция - нали мъжете са кът тук  Joy Joy Joy.

Е, като на приятели, поне подскажи коя дама ще е твоят съсед  Mr. Green.
Знам за поне двама авери, които се подвизават тук, като мацки. Съседът ми е приятел и няма да го издам, то е ясно. И аз що не си спретна една дамска регистрация, че се тормозя. На 45, да ме обиждат на ЧИЧЕ. Да се извиня на сношните пикли, че ги нарекох ПРЪДЛИ  smile3525 smile3532

# 358
  • София
Тонка, мисля, че сме били ученици по едно и също време, така че просто си забравила зимните ваканции.
Много яко ми се губи, Дейзи.  Peace Но до ден днешен си спомням каква огромна радост ни донесе грипната ваканция в 7-ми клас, която се падна малко преди Нова година. Заведох 5-6 съученици вкъщи да "полеем" неочакваната ваканция и момчетата изпиха половината от коняка на дядо ми. Наложи се да досипя с вода и човечецът на Нова година пустиносваше заниженото качество на напитката, която според него била "гОла вода".  Mr. Green

# 359
  • Euskal Herria
Когато още не се празнуваше Коледа, ваканциите ни бяха от 1 до 10 януари, но след 89-та ги направиха от 24 декември до 10 януари. После постепенно започнаха да намаляват дните от януари.
И поради тази причина никога не можех да си празнувам рождения ден със съученици - нали бяхме в зимна ваканция.  Mr. Green

Сандоканчев... добре, че не са ти казали "дядка".  

Общи условия

Активация на акаунт