Искам да кажа ... (67)

• 52 234
  • 727
  •   1
Отговори
# 390
Сутринта ми направи впечатление, че беше доста спокойно, даже си мислех, че доста хора не са си завели децата на училище. Аз му дадох дебелите ботуши и замина да се учи Simple Smile И на мен не ми се кисне в офиса, ма никой не ме пита Naughty

# 391
  • Пловдив
ББ каза сутринта по  сутрешния блок, че се развалял асфалта от там нещо си с  което   се третилали пътищата и да не мрънкаме много . Laughing
Ама че от непочистения асфалт му се "разваляме" избирателите не го вълнува ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 392
А на мен защо ми се върти, че преди месец Лиляна Павлова казваше, че разполагат с 2000 машини, вчера бяха 1000, а Лазаров каза 1300, после тя отново имаше включване и каза 1500... Тия цифри за нищо ги нямат значи, поне да се наговорят и едно и също да казват, вместо да объркват хората.

Ето го репортажа - 2000 машини разположени в 2500 пункта  Simple Smile - http://gospodari.com/%D0%BC%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%81%D1%82%D1%8A% … 0-video88294.html
И след всичко това, пак се оказаха изненадани и неподготвени...

# 393
Кое ти е съмнително бе Софи, не те разбрах  Simple Smile?
ББ каза сутринта по  сутрешния блок, че се развалял асфалта от там нещо си с  което   се третилали пътищата и да не мрънкаме много . Laughing

Разбра ме прекрасно, мисля.  Wink

# 394
Нашият кмет/Бургас/ пък казал, че били почистени. Мисля, да го поканя в съседната тема, така и така сме на граматика и лексика, да му разяснят разликата в значението -почистени и отъпкани. Joy

# 395
  • Mediterraneo
Ето го репортажа - 2000 машини разположени в 2500 пункта  Simple Smile -

После защо не им излизат сметките на управляващите...

# 396
Най-накрая разчистих пощата! Тез хора с конференциите, умора нямат. Явно пускат автоматични съобщения. Отписвания не признават.

абв има една много приятна опция за блокиране на домейни и имейл адреси
пощата ми е чиста като сълзица

Нещо не я намирам, ще кажеш ли как?

# 397
  • sofia
Алина, влизаш си в пощата. Горе в дясно има зъбчато колело - натискаш го, влизаш в настройките. В редовете в ляво има "защита от спам", там пък има блокиране на адреси и домейни. Вкарваш, тези които желаеш да блокираш и готово.

# 398
Алина, влизаш си в пощата. Горе в дясно има зъбчато колело - натискаш го, влизаш в настройките. В редовете в ляво има "защита от спам", там пък има блокиране на адреси и домейни. Вкарваш, тези които желаеш да блокираш и готово.

Благодаря ти. Аз имам доста блокирани. Явно в старата версия е ставало по друг начин и съм го правила... Сега ги наблокирам всички спамове, че ми писна от тях.

# 399
  • До морето
Айде честит ви първи сняг, ако има варненци в темата - Честит първи и вероятно последен сняг за зимата!  Laughing
Детето не може да повярва на очите си, че има толкова сняг - такава радост беше сутринта като се събуди. Сега чака баща си да му донесе апреските и ски екипа и да ходят да се пързалят. На мен ми е едно такова уютно като гледам какво е през прозореца. Фурна, хлебопекарна, пералня, сушилня и миялна работят, а аз съм се свила на кълбо с бебочка и смятам да прекарам следобеда в тази поза.

Малко се дразня на тези истерии с непочистените улици - едни гръмки заглавия "Изключително тежко положение", "Кошмари във Варна" и прочие, то има 5 санта сняг, ама  ние пак бедстваме. Гледам съседите тука - карат джипове за по 100-200 000 лв. ама са с летни гуми.

# 400
Айде честит ви първи сняг, ако има варненци в темата - Честит първи и вероятно последен сняг за зимата!  Laughing

Честито, ама то от вчера вали! Simple Smile

Моето дете трябваше да е в 7.15 на училище, наистина не са били почистени улиците по това време.А мъжът ми едва изгазил преспите с колата.

Аз чаках 30 мин 14 номер, нормално, такава е зимата у нас.

# 401
Аз чаках 30 мин 14 номер, нормално, такава е зимата у нас.
Да, и после защо хората не ползват ГТ? Защото го разредиха, преди никога не се е случвало да отида на спирката и да чакам 20-30 минути. Винаги в рамките на 5 до 7 минути идваше автобус. Последно преди празниците ползвах ГТ за слизане до центъра, ами трябваше два пъти да сменя и двете превозни средства ги чаках едното 20 минути, другото 18. Следователно като ги няма по толкова време са пълни, някой път и съм оставала на спирката, т.к. не мога да се кача в първия автобус, който мине. Преди ходех пеш, но сега с тия травми на кръста дето ми се случиха и не мога да ходя много продължително, та и да искам не мога да си спестя 2-3 спирки.
И даже още мога да оплаквам ГТ - лятото е нарядко, виси се на жегата, зимата на студа, въобще не е на нивото на което беше преди години. Да, има нови автобуси, но за съжаление не са на често.

# 402
С пожелание за хубава, щастлива и спорна нова година, отново съм с вас  bouquet
 Гледах сутринта обясненията за непочитените пътища. Ама много странен народ сме. Искаме сняг - ей ви сняг. Сега сме искали пътища без сняг. Ми то зима било  newsm78
Все намира обяснения.
А ние просто така си мрънкаме.

П.П. Гложди ме една мисъл. Никой ли не получи картичка от мен  newsm78

# 403
Ако трябва да си говорим това сняг ли е? Преди какви зими имаше и никой не мрънкаше. Дори и аз, сега че го пиша, от няколко дни мрънкам колко е студено и съм с якето в момента, но така е като свикне човек на топло. Наистина ми е студено Rolling Eyes

# 404
Така е, защото сезоните вече не са това, което бяха.
И ние покрай тях се променихме.
Издържала съм на по-гоеми студове. Сега имам чувството, че е много, много студено. Като прибавя и това, че хия ме няма по лед и сняг ...
е чакам април с нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт