Искам да кажа ... (67)

• 52 462
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
Ша, от сутрината да ми развалиш настроението, кльоща такава:) Аз на моите няма и 160, като съм 50 кила съм ужас, само глава и зъби, на пате приличам:) Губят ми се всички форми и не ми отива, 52 ми е минимума преди да стана не добре.
Съни, аз си мислех че като мина на подобен на Дауновия режим ще се затъркалям, а то стана точно обратното. Оказа се, че това което съм правила досега, не само не ми помага да сваля, а ми се отразява зле, като цяло. Карах по два дни на плодове, всякакви, чувствах се зле, подута, вяла, свалях кило, връщах две. За месеца, в който не приема въглехидрати всичко се промени. Откриха ми ИР, пия лекарства може и това да влияе, преди задържах много вода, сега я няма.

# 706
  • София
Хахаха, Шанти, виж как си знаеш! В момента съм на такива килограми, че и торнадо трудно ще ме отнесе. Ще почна и аз 90-дневната, че с нея свалям бързо и сигурно.

# 707
  • Бургас
Добро утро! Честит имен ден на празнуващите. Моят мъж е Иван,но ще празнуваме в събота,че така през седмицата не ние удобно.

Аз правих 90 ДД, доволна съм, не съм гладувала (освен на първия воден ден, другите ги пропуснах) Вече я сърших, но се старая да спазвам разделното хранене и да вечерям нещо леко максимум до 19.00 часа. Резултатът от средата на юни до края на декември е минус 15 кг Simple Smile

# 708
Аз без въглехидрати се чувствам много зле. Главоболието е адско. Пробвала съм и резултат има ама като съм парцал  цял ден ква полза.... Имам близка която толкова много обича месо, че може да е дюканка докато е жива:)
Загубата на вода от това хранене е голяма и трябва да се наваксва. Доста дюканки около мен имаха проблем с бъбреците.

# 709
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!

Аз нямам проблем с кг. Никога през живота ми не съм била на диета. Но аз и сладко не обичам.
Ям каквото ми се яде, когато ми се яде, но в нормални количества.

В последно време се закръглих около талията, но не ми пречи да съм щастлива  Mr. Green

# 710
Кристин, аз не съм привърженик на нито една драстична диета. Моето е по-скоро режим, който може да се поддържа дълготрайно, без странични ефекти. Правилото при ВМНВД е по спомен 70%мазнини (месо, яйца, мас, масло), 20% млечни и 10% въглехидрати.

Аз никога не съм го спазвала и никога не съм броила калории. Единствената промяна която направих беше да огранича въглехидратите (а аз теста и плодове обичам много). Ограничих ги, но не съм ги изключила. Ям сутрин по една филия, но задължително с масло и яйце или месо ям и плодове сутрин. На обяд ям пържола, риба, миш маш или подобни със салата. Не вечерям в повечето случаи, но ако се очувствам гладна хапвам ядки или някакво месо - парче шунка или подобно. Не пия никакви газирани или сладки напитки, защото не обичам. Ям сладко много рядко. При мен не е диета, а навик вече, а преди бях точно на обратно - цял ден на кафе и вечер опразвах хладилника. Пак бях слаба, но сега се чувствам по-добре.

# 711
Преди години успях да кача 6-7 кг с ВМ-НВД. Броях стриктно калории и съотношение на мазнини, въглехидрати, белтъчини, не е като да съм яла безразборно и на корем.
Оттогава се страхувам да повторя този режим. На толкова много хора помогна, а при мен се получи обратен ефект. Cry Освен да си задам въпроса в темата за него, да видя какво ще ме посъветват.
Иначе свалям най-добре без млечни, с минимум месо и прием на зеленчуци, яйца, бобови.

# 712
Аз без въглехидрати се чувствам много зле. Главоболието е адско. Пробвала съм и резултат има ама като съм парцал  цял ден ква полза.... Имам близка която толкова много обича месо, че може да е дюканка докато е жива:)

И аз така. Без сладко свалям. Но как се чувствам не е истина. Скоро гледах видео и снимки как съм изглеждала преди 15г. Ами много кила по-малко съм, но още имам спомен как се чувствах. Бях без никаква енергия след 3-4 часа следобяд ходех като сомнабул, След работа ако не поспя, бях като парцал. Отделно и анемия си имах.  Иначе това ми бяха перфектните времена на кг.  ММ също може да яде само месо и затова е слаб. Сладко мнооого рядко и ако му се дояде не пропуска да си вземе нещо.

И ми подскажете,ако можете, как да ям повече месо и яйца, като не обичам, все насила го правя. Накрая,докато не си взема сладко, все не съм се наяла.

ММ и моята колежка никога диета не са спазвали. Просто душата им иска мръвка, а от нея няма как да качват. Моята колежка толкова мрази сладко, че като я почерпят с бонбон, тактично изчаква да приключи черпнята и го хвърля в кошчето. Ами от какво да надебелее.

# 713
Ша, на мен фигурата ти ми харесва. Но ти си знаеш как се харесваш и се чувстваш най-добре. Peace

Не съм почвала никакви диети, не мисля и да започвам. Няма нужда. Не преядох, нито препих на празниците. Дрехите не са ми тесни и като се качих на кантара вчера сутринта не се уплаших.

# 714
Преди години успях да кача 6-7 кг с ВМ-НВД. Броях стриктно калории и съотношение на мазнини, въглехидрати, белтъчини, не е като да съм яла безразборно и на корем.
Оттогава се страхувам да повторя този режим. На толкова много хора помогна, а при мен се получи обратен ефект. Cry Освен да си задам въпроса в темата за него, да видя какво ще ме посъветват.
Иначе свалям най-добре без млечни, с минимум месо и прием на зеленчуци, яйца, бобови.

Тренираше ли активно? Стриктното спазване на тази диета изисква много силови тренировки. Аз за това никога не съм била стриктна, дори и когато тренирах много.

# 715
То ако е до шоколада само, ще го изтърпя... липсата на каквито и да е въглехидрати ме скапва.

# 716
То ако е до шоколада само, ще го изтърпя... липсата на каквито и да е въглехидрати ме скапва.

Не ги спирай бе човек. премести ги сутрин и просто ги намали. Въглехидратите са си важни.

# 717
  • Пловдив
Аз не мога да спазвам диета. Почвам старателно, пазя и какво става - вечеря за децата примерно мусака, за мен съм опекла половин пилешко филе без кожа на скара. Минава гладен звяр на 7-8 години и ми забърсва цялата вечеря за предястие. Или съм си сварила яйца - докато се обърна са ги изяли ей така преди вечеря. Отдавна спрях да се опитвам.

# 718
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Леле, логично стигнахме до диетите след тия празници...
И аз имам нужда от отслабване, но при мен става много трудно заради щитовидната жлеза, която работи на границата на нормата.
Коледата пак по-щадящо я изкарвам, обаче Великден...с козунаците...не е за приказване.

Мужду другото, диета и режим е едно и също, "диета" е просто гръцката дума. (А "режим" сигурно е френската Joy)

Искам да ви кажа да не си купувате в Кауфланд от виното, което е в акция в момента. Аз се минах, не се минавайте и вие. Изглежда много добре - елегантни черни бутилки, етикети с поетично и примамливо описание на вкуса и аромата, обаче виното е гОла вода в истинския смисъл на този израз. А трябваше да е Мавруд и Мерло. Избата е Брестовица. Мавруда, знаете, е тежко, гъсто вино с плътен вкус, мерлото също е плътно вино. Тука ви продават червена прозрачна водица, все едно са измили бъчвата, при това една и съща бъчва, щото разлика във вида и вкуса на двете вина въобще  няма.
Много мразя като ме разочароват така производителите. И какво печелят newsm78

Мразя диети. Самата мисъл, че съм на диета, ме потиска.
И непрекъснато трябва да мислиш за следващото ядене.
А пък като трябва и да готвиш за тези, дето не са на диета, си е чисто мъчение.

# 719
  • София
Ах, килограмите  smile3511
През бременността качих 15, които свалих до четвърти месец след раждането. След това (не знам за колко месеца) свалих още 10. Чувствах се прекрасно. Върнах се на работа март 2015 - 50 килограма бях. От тогава до днес (няма и година) съм качила 7 - 8 килограма. Последно преди празниците бяха толкова, сега ме е страх да се претегля  Banghead

Закуската на Даун я обожавам. Сладко не обичам. Много рядко хапвам по няколко парченца шоколад - 1 път на 2 - 3 месеца може би.

Диетите - спазвала съм само веднъж Дюкан, и то не цялата, а само 2 седмици. Свалих 4 - 5 килограма, дали не бяха и малко повече. Уж се яде, а много тежка ми се видя и я спрях.
Фитнеса - ходила съм точно 3 пъти през съзнателния си живот (когато бях студентка). Уж се амбицирах, купих си карта за 16 посещения. Да ама не - само 3 оползотворих и се отказах. Не е за мен тази работа.

Украсата още не съм я събирала. Смятам да го направя тази събота или неделя.

Общи условия

Активация на акаунт