Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 747
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
Кога е втори кръг по БЕЛ има ли някой информация?
В училище не са ли им казали?
Виж на сайта на РИО!
На 21.02. От 09.00ч.  е областния кръг. Има качен график на МОН!

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 15:21 от chibi

# 376
Къде гледате за класирането и точките на олимпиадите по Бел и История в С-я, първи кръг? Може ли линк?

# 377
  • Русе
Maria_P, жива и здрава да е Симона и много да ви радва! Hug bouquet

Да внимава на Витоша, че много инциденти предната седмица Sad

# 378
  • Русе

Къде гледате за класирането и точките на олимпиадите по Бел и История в С-я, първи кръг? Може ли линк?
   По принцип резултати от общинския кръг ги казват в училището на класиралите се. Поне при нас е така.

Да е жива и здрава Симона и да изкара незабравим и весел рожден ден на Витоша.
За кое. Очакваше 6 на конторлното, а без малко да изкара 4. Като погледнах обаче въпросите, спрях с коментарите.

# 379
  • столицата
ЧРД на Симона!
Чиби,не говори така. Твоето дете определено има афинитет към езиците. Това си е дарба плюс труд.
Амбър,не се ядосвай за 5-цата. Аз отдавна съм се отказала да чета от учебниците им. А ако трябваше  да уча по тях,щях да си остана ненаучена Sunglasses. Добре,че детето се справя само.

# 380
  • столицата
Амбър,ако можеш ,би ли пуснала теста във фейса?

# 381
Честит рожден ден на Симона  bouquet Здраве пожелавам на детето  bouquet

# 382
  • Русе
Амбър,ако можеш ,би ли пуснала теста във фейса?
   Сложих го в групата

# 383
  • столицата
Амбър,благодаря! bouquet

# 384
  • в здрача
Оформена е по МАТЕМАТИКА - отличен 6  newsm44 Вчера я е изпитал на по-лесни задачи от тези, които решавахме в неделя с нея. В класа били само двама с отличен по математика за срока. И по АЕ ги е оформяла - изпитвала я е също за отличен, но не знае в крайна сметка колко и е писала, а не посмяла да попита  Rolling Eyes
Разписах и една 6- ца по ИТ на контролно.
Историята и ЧП ще развалят отличния успех, заради което я е яд, ама - каквото толкова.
Вече е първа смяна.

А m b e r оздравявай!

Честит рожден ден на Симона!!! Като истински представител на зодията ни уверено да катери стръмните върхове на успеха!

# 385
  • Русе
  Отличници , браво Tsv.  bouquet

При нас битката ще се води май до последния ден. Как все така ги прави Светослав, за последния момент. Успял да стигне на класното по БЕЛ 4.50, след две четворки на преразказ, и утре щяла да го изпитва за 5. Като знам как изпитва тя и как учи той, не знам как ще се случат нещата с благоприятен край. По ЧП му е казала, че ако продължава с активното участие в час до края ще му остави 6. По история е между 5 и 6, но сигурно ще му остави 5. Та сме точно по средата с успеха между 5 и 6. Което по принцип е добре като успех, но не знам дали ще му даде успокоение да си кара, както си знае, или ще се амбицира за по-добро представяне. Което не е много вероятно, като знам, че март месец почти няма да е на училище.

# 386
galimar, благодаря.
По АЕ пак има шестица на контролно и за срока.
Има четворка на съчинение по литература на Малкият принц.
Браво и на другите деца!

# 387
  • София
Честит рожден ден на Симона  жива и здрава  bouquet /малко на патерица/

При нас до днес е оформянето за разлика от миналата година с пълно 6 , сега завърша НЕ добре, но втория срок и двамата сме първа смяна и ще си навакса за мързела през първия срок  Mr. Green

# 388
  • Русе
  Утре, се очертава тежък ден. По бел ще го изпитват, по ЧП ще го изпитват, по математика контролно. По английски и руски домашни. След по-малко от час заминава на тренировки до към 7. Ако някой има пресни контролни по математика ,БЕЛ, ЧП да качва за да го прислушам довечера за последно. Че и аз утре заминавам командировка до края на седмицата.

# 389
Благодаря за поздравленията, момичета!
Вчера, като подарък за РД и за поощрение на спорта сред учащите се, господинът по история след две 6-ци, заради това, че учебната и тетрадка не била надписана и подвързана /което няма как да е вярно, поради факта, че лично съм подвързала и надписала всички тетрадки /срам не срам// и е оставил 5-ца за срока...много се разстрои детето. Стана ми мъчно, защото ги освободиха официално от учебни занимания за това ски-училище.. а на нас родителите обясниха, че успехът им е оформен. Бяхме сигурни за тази 6-ца...
Хубавата новина, че по немски ЗИП, СИП и НЕ са три 6-ци...
Кой знае какви ли още изненади ще има в бележника...
Браво на детенцето на Tsv - отличен по математика е голямо постижение..

Общи условия

Активация на акаунт