Шестокласна - високосна 2016 да е плодоносна.

• 40 760
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Вече си мислех, че и ние сме приключили, но щерката звънна да каже, че са започнали да им пишат оценки за втория срок. Беше възмутена - да им отпуснели поне ден-два почивка!!!
Това е положението.
По този повод ще си "краднем" в края на февруари едни ски в Алпите, пък нека да се сърдят учителите на децата, че отсъствали в учебно време.
То и аз предпочитам да не отсъстват, но през ваканцията пак са наредили от РИО едни ми ти олимпиади (като всяка година)!

# 406
Нашите утре са с намалени часове, ще имат и ЧК да им дадат бележниците и програмата за втори срок. Бележника въобще не искам да го виждам. Не знам какви оценки ще има за срока, мълчи кат комунист на разпит.
Днес ми каза, че е разочарован от себе си и втори срок няма да е така. Не му вярвам, никак даже!
Особено като знам, че минава втора смяна, колко ли мухи ще изброява сутрин......

# 407
  • в здрача
Вече е сигурно. Ще има цели две 4 - ки. Едната по предмета който "вдига" успеха, т.е. музика. При оценки от 6,5,6,3 и оставя 4 за срока. Е, да предложила и е да я изпита за 5.  Rolling Eyes Детето обаче не си било чело урока и като знае с какви мъки изкарало тройката като обяснило приликите и разликите между различните народни песни в различните краища на страната, с примери естествено, но тъй като не казало нищо за народното творчество на Испания, Япония и кои бяха другите 2 страни забравих, получила 3. И отказала да я изпита за 5, при което и писала 4 за срока.
Другата четворка е ясна - така и не изкарах повече по история. За малко и аз да я намразя. Ама на писалите учебника колко пъти съм споменавала родата на ум все пак, нали съм дама, няма да споменавам.
5 има по БЕЛ и ЧП и останалото са 6- ци. Не съм смятала успеха.
И не съм доволна. Едвам спасих на предната родителска учителката по музика от линч, следващия път ще е угаснал и последния глас в нейна защита.

Чакам с нетърпение ваканцията. Няма да погледна учебник. И ще спя цял час повече. Ура.

# 408
Вики, съчувствия!
Всичките това ни чака. Тепърва ще ги тресе пубертета.
При нас никога нямя намалени часове.

# 409
  • Русе
   Последното ни ранно ставане за училище. Този януари ми разказа играта.

Tsv, много несправедливо. С тези оценки по музика и за 6 можеше да я изпита, а за 3 нямам думи. Сякаш с едни урок по музика детето може да прави вече разлика в народното творчество на различните области. А за историята пък е толкова неуместен този материал, който учат тази година,че няма накъде. Аз обяснявам всеки урок поне един час, след като го е чел. Това партии, либерали, консерватори, направо ме гледа като че ли говоря на марсиански.
    При нас няма време за пубертет. Спортът и ангажиментите си казват думата. Само да се добере до малко свободно време и се залепя за музиката.

# 410
  • София
  Моят замина на лагер днес. Ще имат само 3-4 часа и от училище направо тръгват. Всъщност ще е някаква лагер-школа. Ще решават нещо, ще им четат лекции, че да не забравят математиката за 1 седмица.  Whistling Ние заради него резервирахме ските чак от 2.02, а той ще се прибере на 4.02. Въобще нещо много объркано стана тази ваканция, дано поне сняг има. Simple Smile

# 411
  • Русе

Ще решават нещо, ще им четат лекции, че да не забравят математиката за 1 седмица.  Whistling
  При нас със сигурност ще бъде забравена математиката, която и така едвам схвана. В неделя заминава на лагер с националния отбор и се връща на 7 вечерта. Тресе ме за втория срок от сега.Ако имате забавни задачи с пирамиди, цилиндри, давайте ги, че не знам как ще му фокусирам вниманието.

# 412
Amber, това http://www.geogebra.org/, ако вече не го ползвате, разбира се.

# 413
Приятна ваканция н децата!

# 414
  • София
На моя Убавец след училище, като донесе бележника, ще се разбере дали ще му е приятна ваканцията или не  Mr. Green
На другите деца приятна ваканция  Heart Eyes

# 415
Кимболина, недей така с рогата напред. Laughing

# 416
   Аз обяснявам всеки урок поне един час, след като го е чел. Това партии, либерали, консерватори, направо ме гледа като че ли говоря на марсиански.

Joy Joy Joy

При нас пубертета се проявява само с пъпчици по нослето и по някога на челото - за сега. До момента ме слуша, изпълнява и не ми противоречи - пу-пу-пу.

# 417
И нашият засеха слуша и не ни противотечи, пу, пу.

# 418
  • София
  И моят слуша. И не ни противоречи. И после пак прави каквото му скимне. И нямало да има промяна, казва мъжът ми, 'щото той е същия.  ooooh!

# 419
Лельо Ог , е не е честно така. Никакви надежди не ти остави мъжът ти. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт