Любители на Котки Тема 101

• 38 322
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
 hahaha Грейсииии!
Много сладко!

# 91
  • София
Джак, подсети ме за първата среща на Гълъбинка със снега. Но на клипчето все още е бебе. Тази година още не е имало сняг при тях. Интересно дали ще е пак така въодушевена? Ако завали ...  Wink

Plamito, приемаме  Hug.
Спомням си, че имаме човек с две котки, едната сфинкс, но не се сещам кой беше, да ме прости. Embarassed
Котето се казва Ели, но май "майка" ѝ отдавна не е писала. И в списъка с любимците не я открих.

Последна редакция: вт, 05 яну 2016, 20:04 от bubanka

# 92
Гълъбинка много смела била , нашата се прави на дама  Flutter  Mr. Green

# 93
Ххахаха, Гълъбинка ми напълни душата просто Joy Hug

# 94
Да пусна нещо не съвсем котешко, но много забавно. Simple Smile

https://web.facebook.com/humorrbg/photos/a.849560695163728.10737 … ype=3&theater

# 95
 Здравейте, без данък съм, но имам нужда от съвет пак. Смятах да кастрираме Персиана в края на следващата седмица, преди първото разгонване. Тя обаче не смята така и взе, че се разгони (на 5 месеца и 5 дни). И сега не знам какво да я правя и кое е по-малкото зло. Накратко да й дам ли хапчета (след консултация с вет разбира се) или да я оставя? Колко ще продължи това, ако я оставя да си премине? От всичко, което изчетох съвсем се обърках как да постъпя. За сега просто й отвличам вниманието с повече игри.

Не знам защо толкова му се шашкам на това разгонване  Rolling Eyes Но ми е едно такова свито и притеснено

# 96
При мен се случи същото , изненада ме с разгонването, изчаках да мине и я заведох за кастрация . Не смятам ,че е нужно да й даваш хапчета, те вредят повече , отколкото помагат .

# 97
Изчакай да мине разгонването Peace

# 98
Здравейте, без данък съм, но имам нужда от съвет пак. Смятах да кастрираме Персиана в края на следващата седмица, преди първото разгонване. Тя обаче не смята така и взе, че се разгони (на 5 месеца и 5 дни). И сега не знам какво да я правя и кое е по-малкото зло. Накратко да й дам ли хапчета (след консултация с вет разбира се) или да я оставя? Колко ще продължи това, ако я оставя да си премине? От всичко, което изчетох съвсем се обърках как да постъпя. За сега просто й отвличам вниманието с повече игри.

Ако не беше толкова студено, щях да ти препоръчам да и "удариш" една вана. Помага, от опит знам. Когато Мойричка се разгонваше в началото, водата помагаше.  След къпането следваше едно сушене, едно чудо. Страстите се охлаждаха и имахме Heart Eyes почивка.

# 99
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
В никакъв случай не давай хапче! Naughty Изчакай да мине разгонването и след това я кастрирай!  Peace
Не знам дали за успокояване на пухлата, в конкретния случай, може да се използват есенциите на Бах. newsm78 Thinking
Тук има събрана сбита, но пълна информация - http://www.angelfire.com/alt2/subtle_energy_healin/bach_flowers/combinations/ виж дали нещо би свършило работа. Peace
Аз не съм ползвала, но тук преди години пишеха потребителки, които ги ползваха доста.

# 100
How my cat feels about snow:
Скрит текст:
hahaha

# 101
Здравейте! На крачка сме да си вземем коте мейн куун. Моят мъж е имал  такова и изобщо не иска да чува за друг вариант, а и е абсолютно убеден, че е най-подходящата порода за семейство с малки деца. На мен също много ми допадна, след като видяхме на живо котенцата в два развъдника. Сега остава да решим от кой развъдник да вземем. Единият е в Пловдив, другият е във Варна. В Пловдив имат само момиченца в момента, а мм иска май повече момче, така че изборът на практика почти е  направен Simple Smile Котетата са с родословие и могат да бъдат купени и за развъждане, но ние нямаме такива планове, така че нашето ще бъде кастрирано. Аз харесах абсолютно всички котенца, които видяхме и щеше да ми е много трудно, ако останеше само на мен Simple Smile На мен хората и от двата развъдника ми се сториха много симпатични и отговорни, но пък съм и абсолютен лаик в тази област. Просто много се радвам, че скоро ще си имаме една прекрасна нежна душичка у дома. И така, скоро ще пиша отново с новини и със снимки!

# 102
Добре дошла в темата bouquet Чакаме снимки на малкото пухче!

# 103
За много години! С пожелание да сме здрави и да ни се случват само добри неща!  Hug
Колко е хубаво началото на всяка нова тема! Нагледах се на котешко  Grinning
Танче, благодаря за красивото и пухкаво оформление  bouquet

Снощи имах дълго снежно пътуване и изчетох всичко, което се изписали.
Много ме разсмя пернишкото Лъки размазано на парното  Laughing

Гълъбинка много смела била , нашата се прави на дама  Flutter  Mr. Green
Гълъбинка си е щуро коте. Много ми е сладка  Heart Eyes
И нашата Стейси се прави на дама, сакън да не си намокри лапите в снега. Но пък се заиграва със снежна топка, подритва я, души и близва от време на време.

How my cat feels about snow:
Скрит текст:
hahaha
Много ми хареса това  Laughing

Данък:
Скрит текст:

# 104
Благодаря! Ще вземем котенцето точно в началото на ваканцията на децата в края на януари. Но вече започваме да подготвяме дома си - кабели, растения... Simple Smile Приемам всякакви съвети!
А докато котето дойде, ще чета назад в темата, за да се ограмотя малко, пък и да ви опозная от далеч Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт