гледам, че говорите за бибероните, да ви кажа как отказах Спасчо от кърменето, може да ви влезне в работа.
Намазах си гърдите с един мехлем за смучене на палци, той опита веднъж, толкова се отврати, че повече никога не пожела да опита. Явно е направен да въздейства на вкусовите възприятия с много дълго време на помнене. Поне така си го обяснявам, да е жива и здрава и Еми, че ме светна.
Аналогично трябва да е за бибероната, казвате че е развалена и горчи, понеже са големи. Ако не вярват, нека опитат. И повече няма да поискат. Ако пак искат, давате им я, но ги предупреждавате, че горчи и няма да я лапнат, може да си я държат, но няма да я лапнат. Гаранция.

Мехлемът се казва Даум Ексол на Дентинокс. Колко главоболия ми спести, не е истина. Отбих Спасчо, без един единствен път да ревне! Направо магия.
!Да са живи и здрави именниците
.Но пък какъв купон стана.....И съседите ни от двете страни и тези под нос имат Жоровци,целия квартал си огласяше от музика
!После продължихме в дискотеката....и днес ще реанимираме

Само че не върнахме шишето - просто не го иска.
. Жожо сега пък кашля ужасяващо, носа е една река, а към болните се присъединихме и аз и баба му.

/ и ще го водя пак на лекар... 
И ние преживяхме подобно заболяване януари-февруари - кашлици , сополи, стичащи се по гърлото, температура и т.н. Продължи повече от 2 седмици, пихме антибиотик и изглеждаше, че състоянието му се подобри. Но след 1 седмица затишие и отново се появи кашлица, сополи и отново ходене по лекари и същия кошмар, само че този път смених специалиста уши, нос гърло и се оправихме без антибиотик. Тръгнахме на ясла от март и през седмица -две отново сме с кашлица и сополи. Едва ли с това ще успея да те успокоя , но исках да спроделя, за да знаеш, че искренно ти съчувствам.