Професионални серии за коса - тема 95

• 57 335
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Да споделя за този  шампоан на Милкшейк за честа употреба, отдавна бях спряла ползването на тази мрака, но от размяна, благодарение на мила дама bouquetот  този шампоан съм впечатлена и много доволна Heart Eyes
http://zakosata.com/milkshake-daily-frequent-shampoo
Преди съм ползвала шампоана за боядисвана коса, който не ми допадна Embarassed

# 271
Като сте заговорили за новите фюзио дози:

От новите бустери колко мл. излизат на едно ползване? Тоест целият от 120мл. за колко концентрата стига?

# 272
След като спомена сега  Harpalike, трябва да кажа (макар че може да заблудя някой от записа ми) че от няколко дена си се върнах и аз на четката от гваяково дърво и вече се отказвам от експериментите в тази област. С нея реша и детето най-сполучливо и без зор по къдричките й. Само немския гребен ще задържа, защото ми е много удобен с комбинацията от едри и ситни зъбци.

Снощи за първи път си направих комбинация с шампоан и балсам moisture repair на Марокан. Усетих само moisture-а Mr. Green обаче са ми изключително нежна и в същото време действаща осезаемо марка. С маската от серията усетих повече уплътняване без да е твърда косата, с балсама ефекта ми клони повече към хидратация. А шампоана определено е по-нежен от хидратиращия, който все пак мисля да тествам отново на следващо измиване, да не се окаже че е бил неподходящ за момента само на косата. Ще го съчетая с хидр.балсам да имам впечатление как е той сравнен с маската, че последно отдавна го ползвах.

# 273
  • Paris
Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате шампоан и балсам на Лореал Професионел! Косата ми е суха, но не много, боядисвам я всеки месец. Искам нещо, което да я оставя чиста, но не прекалено подхранена, което ми дава усещането за мазна коса. Ползвам в момента Витаминоколор, но искам да сменя. Ако имате предложения на други марки, ще ви бъда много благодарна!
 Peace

# 274
  • София
Честита Нова Година  bouquet
Фрея, успях да те видя - невероятно красива си  Heart Eyes

1. ”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година?
 - шампоан и балсам Редкен Екстрийм - пробвах ги в различни периоди на косата ми, но все не ми хареса. Явно са прекалено силни за мен, сплескана коса в корените, бухнали, сухи дължини...
 - Многофункционален подхранващ спрей за боядисана коса с десет действия с кокосово масло и екстракт от слънчоглед LОreal Professionnel Vitamino Color 10 in 1 - нещо като нищо за моята коса. Хич не го усетих.
 - Еликсир с конопено и арганово масло Marrakesh Oil Hair Styling Elixir Original - пробвах от мостра - ужасен аромат за мен, дори абстрахирайки се от това резултатът не ми допадна. Дължините бяха утежнени, сухи и изпръхнали, много фризи.

2. Каква четка/гребен за коса използвате?
В момента съм с четка Tangle Teezer - много са твърди зъбците, което не ми харесва особено. Не разресва добре косата, скубе.

3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви?

Преди доста време съм ползвала ампулата Phyto repair - не си спомням харесвала ли ми е.
Ш и Б Pure Keratin - с хубави спомени съм, бих купила отново.

# 275
Момичета, от къде поръчвате продукти на Moroccanoil пробвах в zakosata, arlen но са изчерпани, търся ш.+балсам за обем.

# 276
Рибката този път ме изненада приятно  Grinning Освен шампоан и маска за боядисана коса, за които ги помолих, са ми подарили едно шишенце от 30мл Макадамия, на което пише "Благодарим Ви за Вашата 10-та поръчка"  Flutter
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/olio-i-spreyove … l-treatment-30-ml

# 277
  • София
Рибката този път ме изненада приятно  Grinning Освен шампоан и маска за боядисана коса, за които ги помолих, са ми подарили едно шишенце от 30мл Макадамия, на което пише "Благодарим Ви за Вашата 10-та поръчка"  Flutter
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/olio-i-spreyove … l-treatment-30-ml

Браво на тях, аз имам повече от 10 поръчки, но подарък нямам  Mr. Green

# 278
Момичета, от къде поръчвате продукти на Moroccanoil пробвах в zakosata, arlen но са изчерпани, търся ш.+балсам за обем.
Масово от Арлен ги взимаме, но може да провериш и във finolla.com  Peace
http://finolla.com/catalogsearch/result/?q=Moroccanoil

# 279
  • Варна
Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате шампоан и балсам на Лореал Професионел! Косата ми е суха, но не много, боядисвам я всеки месец. Искам нещо, което да я оставя чиста, но не прекалено подхранена, което ми дава усещането за мазна коса. Ползвам в момента Витаминоколор, но искам да сменя. Ако имате предложения на други марки, ще ви бъда много благодарна!
 Peace
Ако държиш на Лореал препоръчвам Иноа-шампоан+маска.Ползвала съм почти всичко и това е най-доброто според мен.Пази и избистря цвета,дава хубава хидратация,блясък.Шампоанът е супер гъст,мек,щадящ,пени се много.Маската го допълва идеално.Ароматът на серията е малко особен,но се свиква(зелен чай с лимон нещо такова).
От други марки предложения:
-Вела СП Хидрате ш+м(балсам)-лека хидратираща,много приятна серия
-Вела СП Шайн ш+м(балсам)
-Вела Брилянс ш+маска за плътен косъм
-Вела Ейдж Рестор ш+м
-Вела Енрич-хидратиращ шампоан за обем за тънък косъм(мек и нежен)+маска енрич за плътен косъм
-Кюн Витал нутришън-балсам.Шампоанът е силен,може да ти дойде в повече.Ако си руса-идеални.
-Керастас Бейн сатен 2+маскинтенз за плътен косъм
Има и още за тези се сещам в момента.От нито един от тези продукти няма да има омазняване и утежняване,а чиста коса,приятно хидратирана,с блясък.
Последно време съм много доволна и от шампоан за обем+изглаждащ балсам от бамбуковите на Алтерна.Много нежни продукти,косата се усеща по-плътна и добре хидратирана,блясък доволно.Балсамът обаче заминава доста бързо,косата ми го изяжда направо.Успях да пробвам повечето серии,тези продукти в комбинация ми се отразяват чудесно.

# 280
Еха,браво на тях!Обичам такива жестове  Heart Eyes

# 281
  • София

От новите бустери колко мл. излизат на едно ползване? Тоест целият от 120мл. за колко концентрата стига?

Този въпрос ме интересува и мен, но нищо не знам за сега.

Аз още не съм пробвала новия бустер, само му се радвах вчера. Благодаря за клипчетата  Hug Ще се справя, като му дойде времето.

# 282
Масово от Арлен ги взимаме, но може да провериш и във finolla.com  Peace
http://finolla.com/catalogsearch/result/?q=Moroccanoil

За съжаление и там са out of stock, вариантите са да взема малката опаковка 70 мл на шампоана от арлен или директно от чужбина да си ги дръпна Crossing Arms

Препоръчайте олио кристали за тънка, финна коса   Praynig

# 283

Този въпрос ме интересува и мен, но нищо не знам за сега.

Аз още не съм пробвала новия бустер, само му се радвах вчера. Благодаря за клипчетата  Hug Ще се справя, като му дойде времето.

Аз сега се опитах да сметна по снимка и площ. Концентратите са по 12 мл. и празното пространство ми се получи, че може да побере 5 мл. Ако ми е правилна сметката, един бустер би трябвало да стигне за 24 концентрата. Но дали е така, дано някой запознат се включи. Някак си шестото ми чувство подсказва, че един бустер е за 12 концентрата. Чудя се на бустера Дисциплин + всички концентрати...  Mr. Green

Peace

Според мен заложи на друга марка. Моето мнение е, че Лореал имат малко неща, които действат реално, а не са замаскиращи. Каква е косата ти - плътна или тънка?

# 284
  • Пловдив
Момичета, ползвали ли сте хидратиращия крем на Мороканойл? Искам да разбера, дали отнема от обема и дали смачква прическата.

Общи условия

Активация на акаунт