Професионални серии за коса - тема 95

• 57 248
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Магнолийка отнови ни светна за нещо хубаво  bouquet
 Много хубави състави на продуктите определено бих пробвала нещо на марката при възможност, но едва ли ще се намери вносител в Бг  Sad

# 646
Цветните ампули Профайбър ги заредиха първоначално и в Арлен, но не знам свалиха ли ги, ли свършиха много бързо  Thinking

# 647
Марката я има в НQhair,но не и бях обръщала внимание,след интересното описание на Магнолия вече искам да пробвам нещо тяхно...

# 648
Аз миналия ден ги заглеждах в ЛФ и се изкушавах, ама държа фронта  Joy

ама каквито сме податливи всичките....Магнолия да вземеш да отвориш един магазин, знаеш ли колко клиенти ще привличаш с тези описания, които правиш  Joy

# 649
  • Чукарландия
Намятала съм в ЗР, в Ензо и в Арлен по кошниците сума ти и продукти и само прехвърлям страниците. Страшна работа. Голямо чудене първо кое, от къде и как?!? Ако може всичко веднага и на куп... Mr. Green

Дали да е Напура, дали да е Редкен, дали хайверените Алтерни?!? А сега и Магнолийка с нова марка изскача, вече наистина ще се побъркам! Хахаха! Crazy

# 650
  • София
 Магнолийка, много ми беше интересно да те прочета  Heart Eyes
Особено състава на балсама:
... противен,  витамини от Б групата и кофеин.

Joy Joy Joy

Сетони, Сетони!
С това клипче за Про Файбър в беля ще ме вкараш, да взема да поръчам цялата серия  Joy

# 651
Кристи пратките отиват в пощенския клон по местоживеене,получаваш известие в пощенската кутия.Няма куриери. Hug

Мелина, благодаря ти! Simple Smile

# 652
В Арлен имат тестери на ш и маските от про файбър   Laughing, аз купих шампоан и серум /червените/, маската не си спомням казвах ли, но я пробвах /нея от тестер/ - много хубава ми се стори, чудесно допълваше шампоана,средно гъста, усеща се добре. Нея за момента няма да купувам, защото ползвам шампоана с форс вектор маска и понякога с Редкен Екстрийм маската, добре се "разбира" и с тях.Много хубави продукти, а серумчето даже повече от хубаво  Heart Eyes, защото добавя блясък, то е гелообразно и много икономично, с отлична термозащита.
Обаче последните пъти съм позабравила серумчето, само Редкен текстуриращото спрейче пръскам, открих, че на много влажна коса напръскано, след изсушаване е още по-добре и плътността си остава, а фиксацията /почти/ не се усеща, докато на не толкова влажна или полусуха коса, си остава леко чувство за фиксация...
Отплеснах се  Mr. Green
Влезе ми на мен мухата, че искам нещо за през нощта и чакам Бюти да каже приятно ли мирише нейното и скачам  Grinning .

# 653
Момичета, идеи за въпрос вместо запис + коя марка ще нищим този път? И на тази тема и се вижда края.

# 654
Фрея, аз си мисля за един от  въпросите "Кое е любимото ви олио за коса", или "Кои  са вашите  топ 3 олио за коса", понеже тези дни все за олиота си мисля, и днес  три броя поръчах Laughing Laughing Simple Smile

# 655
Аз ще предложа да споделим мнения за ЛП,имат серии,които са ми интересни и ще се радвам да прочета повече мнения за тях.

# 656
  • София
Аз нямам идеи за въпроси за запис.
ЛП е хубаво предложение, имат много серии и са на страшно достъпни цени, ще  е полезно.
Олиата също е добре.

От Арлен отново ме зарадваха с мостри на Алтерна Тен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и мини Айрън гард спрейче на Чи, като на Магнолийка  Heart Eyes
Скрит текст:

ТА в този контекст, хубаво ли е това спрейче? Впечатления? Аз не си падам по Чи, нищо тяхно, което съм пробвала не харесвам, но това не съм опитвала.

# 657
  • Велико Търново
Магнолия, пленителна, както винаги bouquet
Може ли да дадеш линк с продуктите на Grow Gorgeous, ако не те затруднявам Hug
Имам по един код - 20% за рожденния си ден от lookfantastic  и hqhair, и не съм ги оползотворила още Wink

# 658
На мен ще ми е интересно за въпрос - каква нощна грижа използвате?! Но и за ЛП и олио са ок, което решите  Hug

# 659
  • Пловдив
Присъединявам се към предложението за ЛП. Гледах, че има тема за тези продукти, но в цялата има само едно мнение на Бюти. Иначе из интернет чета доста противоречиви отзиви. Нямам време да отскоча до Рибката, за да си взема нещо, а и не съм сигурна дали в Пловдив ги има. Малко се пренаситих от Керастаз и Алтерна  #Crazy. И нощната грижа ми е интересна...

В състава на един от продуктите, които Магнолия описа, четох че има българска лавандулаbowuu

Общи условия

Активация на акаунт