Професионални серии за коса - тема 95

• 57 240
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
  • На ръба..
И аз съм за ЛП, нищо тяхно не съм пробвала, не знам защо но някак съм предубедена към тази марка и ще се радвам да прочета вашите отзиви.
Вив ще чакам отзиви за спрея на Чи, че тази марка много ми допада.

# 661
Ох аз от толкова време не съм пазарувала и днес изгърмях със серията Архитект и балсам на ФК за хидратация, че е намален малката опаковка hahaha Този път си взех обаче маската към серията, а не балсама, а и него и без това го нямат наличен в Рибата Laughing
Вече около 2 месеца ползвам Кератинтермика на Керастаз и да ви кажа по мое мнение, ако не се използва четка или после преса косата ми бухва и всъщност прави точно обратното на дисциплиниране. Но като цяло съм много доволна. Не мога да кажа за цъфтежите още, тъй като косата ми е много третирана, но определено косата ми задържа форма, седи бляскава и подвижна.

Аз също съм за ЛП, ползвала съм малко техни неща и ще ми е интересно дали всъщност няма някой скрит талант там Laughing

# 662
Моето предложение за въпрос за запис:

Колко често оставяте косата да изсъхе сама и колко често стилизирате със сешоар, преса или маша?

Ах, Магнолия. Сега ми се прииска да пробвам тази марка. Много интересно звучи.

Аз днес пробвах Аргановите Чи от мостри (шампоан, балсам и олио). Косата още е мокра, но към момента съм изключително очарована.

# 663
Алекса, то и в Тен серията има българско - вечерната иглика. Heart Eyes Като се има предвид, че за тази серия са подбирани 10-те най-ценни съставки в света, трябва да се гордеем. Joy

Вивче, за Айрън Гард или за Тотал Протект питаш, че едното съм ползвала, другото -не. На снимката е едното, а питаш за другото. newsm78

Я да се похваля - аз най-после имам тестер на маската Рипеър на Алтерна. Ползвала съм само шампоана и балсама - любими. И сега се чудя с кой шампоан да я пробвам, като клоня към ДПШ на Лейбъл. Какво ще кажете?

# 664
От ЛП цена-качество съм доволна, там даже нямам разочарования, а с всички други професионални марки май имам.

# 665
  • София
Хаха, Феерия, ужас, извинявам се  Joy
Питам за това на снимката, Тотал  Протект  Laughing  Hug

# 666
Вив, за Тотал Протекта мога да ти кажа. Не е спрей - кремче-серум е. Не се усеща по никакъв начин на косата, освен като леко хидратиращ. Обаче изглежда пази добре, защото косата с него не се нагорещява. В това отношение е осезаем ефекта. Хубавото и лошото му е, че с него трябва да се ползват още финиши. Но за термозащитата му съм чела много хубави неща и са си така. Peace  

А, и приглажда добре хвърчащите косми.

# 667
ЛП- Лорел Профешънъл ли е?

# 668
ЛП- Лорел Профешънъл ли е?
Да

# 669
  • Бургас/Пз
Ах, Магнолия, такова дар слово имаш, че всеки твой пост го чета по няколко пъти Simple Smile
Само не разбрах кой е точно ДПШ-то? Thinking

Фрея, за въпросите и аз мисля, че достъпна марка като ЛП е много добро предложение.

Да споделя, че след вече няколко ползвания, съм много доволна от Термото на Секси хеър, което е с по-малката фиксация. Първоначално като го напръскам на суха коса оставя леко мазен филм, но след няколко минути мазното изчезва и косата става разкошна.
Много ми се иска да ползвам и термозащитите на Чи, но все някойден и това ще стане.

Днес си взех терапията на Наши и другата седмица ще я направя и ще споделя. Взех и олиото на Наши, надявам се да ми е добре най-вече на дължините, защото ми се иска да сменя с друго олио това на Митик ойл. А пък и такива хубави отзиви прочетох тук.
Много ви благодаря за всичко , което споделяте  Hug Hug

# 670
А този балсам можете ли да ме посъветвате с какъв ш-н да го съчетая, понеже нямам ш-на от серията?  newsm78
http://www.feelunique.com/p/Moroccanoil-Moisture-Repair-Conditioner-250ml

# 671
  • Пловдив

Аааааа, неееее. Не може да е истина  Joy. Мислих, че става въпрос за Living Proof. Нищо против нямам да се обсъжда която и да е марка, но повечето вече са дъвкани, дъвкани...
Аз не харесвам Лореал Профешънъл.

# 672
Предложих марката,тъй като въпреки че бях скептична,заради това,че е доста бюджетна съм възхитена от нещата,които имам и планирам още някои.Интересно ми е какво мислите-дали само замаскирват положението или имат ефект и в дългосрочен план?

# 673
Ами то почти никой не е ползвал нищо на Ливинг Прууф, имали сме въпрос вместо запис с тази марка и колкото и пъти да я напишем пак същото ще е  ми се струва hahaha Разберете, че на новите марки има най-малко отзиви, това е толкова логично и нормално  Grinning
Пък на дъвканите марки всяка тема се появява някой, който да пита пак стари многократнозадавани въпроси.

Най-ценната българска съставка е розовото масло. Учудих се да не го видя в Тен-а, а да има вечерна иглика.

# 674
  • София
Бубка  Hug
По принцип ДПШ, както и повечето силно измивни шампоани почистват силикони, поликвати, минерални натрупвания от хлор, и т.н., но има силикони и поликвати, които не се изчистват напълно от косъма, да не говорим, че в почти всички ДПШ има силикон и поликват в самия състав. В това число и на Алтерна ДПШ има силикон. Аз писах едно ревю за почистващия шампоан и балсам на Шу Уемура,  който няма силикони, има само един поликват с много ниско число, което означава (според това, което аз съм чела) че е от лесно измивните и ненатрупващите се поликвати и съдържа изключително много масла - затова е мек и незаплитащ шампоан. Но има силикони и поликвати, които не се измиват напълно от косъма, а този ДПШ изчиства абсолютно всички натрупвания от продукти.  Не си мисли, че силното заплитане непременно означава агресивен продукт. Това не е така.  Peace Повечето момичета разбираемо харесват незаплитещите ДПШ,  но обикновено в тях има силикони и поликвати за да се тушира заплитащия ефект. Ако си измиеш  косата със натурален зехтинов сапун или такъв от лаврово дърво (в тях няма никакви сулфати, а само сапунирани масла) косата също ще ти се заплете, но това не означава, че е агресивен този сапун към косата.  Много често комфорта при измиване е осигурен от имитиращи хидратация или изглаждане съставки.
И нека се има предвид, че това е моето мнение. Освен всичко аз харесвам силиконите и на мен не ми пречат - напротив отразяват се много добре на косата ми, но искам да мога да почиствам косата напълно от всякакви натрупвания през определено време, за да може всички маски и т.н. които ползвам да действат по-пълноценно.

Вивиан  Joy Joy Joy всеки път се връщам да оправям автокорекцията на таблета, ама не всеки път успявам, затова понякога звуча като циганка проговорила български  Joy

Бисквитка  Heart Eyes
Ето ти линк към всички продукти. В момента имат 25% отстъпка и ако ти хване и допълнителния код цената ще стане много добра. http://www.lookfantastic.com/brands/grow-gorgeous/all.list?widget_id=91481
А това е сайта на производителя - http://growgorgeous.com/products като тук също доставката до България е безплатна, но цените са по-високи отколкото в lookfantastic.

Иначе и на мен ми харесват въпросите за маслото, за Лореал Профешънъл и за нощната грижа. Въпроса на Епона също ми харесва

AlexaS
Българската лавандула е много добре приета на пазарите за етерични масла, защото е екологично чиста и с гарантиран произход.  Hug

Ани  Hug
На нас адвокатите  трябва да ни капе мед от устата, ако искаме да сме убедителни  Joy
Това ДПШ ми е проба от Белисима, но ще го поръчам и аз. Тя с нейната коса много неприятно усеща силиконите и поликватите и е нейно откритие. Напълно натурален продукт е, не е професионален.

shalqlqq с протеинов или балансиран.

Фрей розовото масло е изключително скъпо и много по-полезно за кожата, отколкото за косата (не, че не е полезно за косата ) В българските продукти, когато го използват слагат изключително миниатюрно количество от него. Преди няколко месеца гледах един документален филм, как за да превентират производството на опиум  в Афганистан са обучили местните производители на опиум да отглеждан българска маслодайна роза и да произвеждат розово масло  Joy

Общи условия

Активация на акаунт