Професионални серии за коса - тема 95

• 57 456
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
Честита Нова Година, момичета! Много здраве и любов!
Фрей, благодаря ти за любимата темичка Hug
Отзад напред малко ще почна, на Наши имам почти всичко за коса, каквото нямам е пробвано и всичко много харесвам, особено олиото Heart Eyes Любима марка ми се утвърдиха, наред с Марокан. Обичам също Милкшейк и Кюн Соу Пюр. От други марки харесвам само определени неща, вече се старя да  обмислям покупките и да си поддържам повече изпитани продукти.

Реша с немски проф.гребен, чието име не мога да изрека Mr. Green но ми харесва качеството много, и също че е комбинация от едри и по-ситни зъбци. Имам и четка Кент, но по принцип реша повече с гребен.

Неуспешни покупки ми бяха терапиите за изправяне на Джойко и Маракеш, както и всеки протеинов финиш, който пробвах. Имам и други неща, с които не се разбрах идеално и предпочетох да разменя, но тези които споменах бяха просто кошмар.

# 46
Бисквитке, благодаря ти. bouquet Много добре звучи. С шампоана от серията ли използваш бустера, или с други? Аз не държа продуктите ми да са от серия и правя различни интересни комбинации, но питам, защото и шампоана ми е много интересен.

# 47
  • Велико Търново
Ами не, макар че и аз го загледах Simple Smile Бустера беше в мини опаковка и ми е подарък от съфорумка, но както писах, много ми допада, и предвид описанието и състава му, ще си го взема в пълен размер, заедно с шампоана. Иначе, досега съм го ползвала с ДПШ и с  L`OREAL  PROFESSIONNEL DENSITY ADVANSED  Peace - и с двата - отличен резултат.

# 48
  • Враца
Сега като видях поста на Патенце се сетих, че не включих в разочарованията за 2015 година Олаплекс. И аз имах големи очаквания, а ефект не видях от него  #2gunfire

# 49
Честита Нова Година, момичета! Да сме живи и здрави и с все по-хубави, лъскви и здрави коси!

Ох, аз много се чудя дали да пусна една поръчка от Арлен. Голяма дилема ми е! Реално нямам спешна нужда от нещо, но дали да не се възползвам от намалението.

Хм, пак прочитам "нямам разочарования, защото купувам разумно." Малко ми е странно такова изказване. Човек може да си купи нещо, което му е харесало от мостра, но в дългосрочен план да се разочарова. Това не го прави неразумен. Или пък да остане разочарован от продукт като го пробва от мостра, но му е възлагал надежди. Мисълта ми е, че не всички, които са били разочаровани от нещо, са "купували безразборно и неразумно". Само си споделям разсъжденията...

# 50
  • Велико Търново
Разбира се, че е така, Епона/ най-вероятно визираш моят пост/ и никой не говори за всички, аз говорех за себе си - не мисля, че някой се припознава в мен, ако е така - му се извинявам. Преди години, си давам сметка, че аз съм  пазарувала безразборно  - само да има повече от 5 хвалби на някой продукт и съм го купила/разбира се, имала съм предвид каква е косата ми/, отдавна не пълня шкафа с всяко ново нещо, което излезе на пазара, а пък който иска - да го прави. Неразумен не определям никого, и не съм написала такова нещо, всеки има глава на раменете си Peace

# 51
Бисквитка, мерси за бързия отговор. Ще взема да забърша шампоана и маската, докато има код. А и не съм поръчвала от миналата година, като погледнеш. Mr. Green

Епона, права си. То всички искаме да купуваме разумно, но понякога просто не се получават нещата.

Сега да споделя една от най-сполучливите си комбинации от проби между скъпа и бюджетна марка, приложени за трети път току що - шампоан Рипеър на Алтерна и маска Интенз на Лореал - косата ми става много обемна, разплетена, с блясък. Супер ми се отразява необичайната иначе комбинация. Ароматите изчезват бързо и не се бият. Peace

Бисквитке, писали сме заедно. Сигурна съм, че не си искала да кажеш нещо лошо. Peace

# 52
Бисквитка, не, не е лично към теб. Просто ми направиха впечатление няколко такива поста и някак все така ми прозвуча. Както казах, само споделям разсъждения, друга гледна точка.  Peace

# 53
  • Велико Търново
Аз още се двоумя за шампоана - имам лош опит със сериите за обем, и то от ш-ните - почти всички, които съм пробвала ми пресушават косата, стои една разхвърчана, необемна Wink обаче от бустера си мисля, че ще останеш доволна, ти имаш сходен с моя косъм Peace

Епона bouquet

# 54
Честита нова година момичета  bouquet

Епона и аз имам твоя проблем с поръчката  Joy Само пълня и празня кошницата от вчера във всяка свободна минута и се чудя какво ли ми трябва  Grinning

И в тази връзка, знаете ли дали старите бустери могат да се ползват с новите концентрати? Знам, че някой ще се да пробва, ама незнам какво стана. Аз така и не съм ги пробвала фузио дозите, та се зачудих, но със сигурност в момента не ми се купува голям бустер  Grinning

По въпросите:
Като разочарования или по-скоро продукти, от които съм била с други очаквания и съответно не са се сбъднали, бих сложила:
1. Дитанглъра с цитрос и нероли
2. Бамбуковата термозащита на Алтерна
Май това са конкретно нещата, които се сещам, че не са ми покрили очакванията.

Относно ресането ползвам четката на Макадамия, много ми харесва и се почиства много лесно. Преди ползвах една четка с естествен глигански косъм, също бях много доволна, но при нея чистенето беше мъка.

Наши като цяло са ми една от любимите марки. Не съм позлвала шампоана с арган, но пък балсама много харесвам. Маската ми идваше тежка. Кератина го повтарям или потретвам, уникален блясък ми прави. Пробвах и Фито рипеър шампоана и балсама, също много ми харесаха, та трябва и тях да ги вместя в някакъв момент, ампулата ми е фаворит много отдавна и винаги се старая да имам налична.
Спрей маската ми е един от любимите финиши. Абе въобще много ги харесвам. Започнахте да ме замисляте и за олиото им, него не съм пробвала  Simple Smile
Линде, ти за кое термо на Наши казваше, че си поръчала. Сега се замислих, че тази част от продуктите им изобщо не съмм ги разглеждала  newsm78

# 55
За много години на всички  Hug

1.”Топ 5” най-лоши продукти за 2015 година?
Може би най-разочарована останах от шампоана и маската Анти фриз на Алтерна, шампоана и маската Липидиум, Цимент термик, 10 в 1 на Лакме и реконструкторът на Tigi.

2.Каква четка/гребен за коса използвате?
Четка не ползвам, само гребен - на Макадамия http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/greben-s-vgrade … -oil-infused-comb

3.Кои продукти/серии на Наши сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Ползвала съм единствено ампулата Фито рипеър. Отрази ми се чудесно - гладка и еластична коса.

# 56
Адамантче, мисля е само едно термото Наши в арлен, пише хидратиращ термо спрей с арган, ако не се лъжа Hug през телефона ми е сложно да дам линка.

По повод покупките, аз лично споделих утвърдените за мен марки и че се старая да обмислям какво друго извън тях  взимам, а предвид размените които правя периодично е ясно, че винаги се случва да има и несполучливи продукти. Peace

# 57
Адамантче, мисля е само едно термото Наши в арлен, пише хидратиращ термо спрей с арган, ако не се лъжа Hug през телефона ми е сложно да дам линка.

Успях да го открия  Hug Пиши после как ти се е отразило  bouquet

# 58

Епона и аз имам твоя проблем с поръчката  Joy Само пълня и празня кошницата от вчера във всяка свободна минута и се чудя какво ли ми трябва  Grinning
И аз съм така  hahaha Слагам,махам,мисля дали наистина искам и имам нужда от сложеното в коша  Laughing Луда работа.А преди 3 серии на Алтерна бамбук и 1 на Наши-Фито,бях се зарекла повече да не поръчвам  Mr. Green

# 59

И аз съм така  hahaha Слагам,махам,мисля дали наистина искам и имам нужда от сложеното в коша  Laughing Луда работа.А преди 3 серии на Алтерна бамбук и 1 на Наши-Фито,бях се зарекла повече да не поръчвам  Mr. Green
Аз се бях зарекла,че каквото поръчам ще е до НГ и спирам  Mr. Green Докато не поизхабя, само каквото ми е спешно. Сега почнах да правя списък какво имам и мисля да си направя "график" кое след кое и с кое да ползвам, за да ползвам всичко  Joy Joy Луда работа направо  Mr. Green
Снощи съм сънувала как леля ми ми казва "косата ти се къса, затова имаш такива къси косми"  Joy Joy Joy Та сега трябва да спра късането  hahaha
Чудя се много дали да взема термо спрея на Секси Хеър, май термо спрей само нямам  Mr. Green Mr. GreenНо удържам положението за сега  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт