Професионални серии за коса - тема 95

• 57 416
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
 Wink Mr. Green Whistling
Скрит текст:

# 226
Само ампулите Фито рипеър съм позлвала, но никак не ухаят приятно Mr. Green миришат ми неприятно и ужасно силно. Задушливо ми е от снощи, а миризмата е все така силна.  ooooh! Не знам как са другите неща от серията. Аз тази миризма не бих я изтърпяла по-често  hahaha
Те и преди така си миришеха, но днес миризмата ми се струва в пъти по-силна  ooooh! явно съм я забравила.

Мерси момичета  Hug
Аз за ампулите съм подготвена психически,но аргана не очаквах  Rolling Eyes
оффф така имам нужда от хидратираща серия-явно ще взема на Керастаз.
Аргана мирише на кератиновите Наши.На мен ми харесва.С изключение на спрей-маската която ме задушаваше с мухозолен,коренно различен отарганите аромат.
Фито рип.имат почти нормална миризма   Mr. Green
МИШЕ,на моята коса Керастаз почти тотално се изложи  Laughing Нищо не ми я хидратира хубаво и трайно. Може би най-после трябва да загледам Мароканите  Thinking

# 227
  • Велико Търново
Jadore, имам четката от няма и месец Wink още се уча да боравя с нея, но не е трудно, една приятелка я ползва вече две години и е станала факир - за 10 мин. цялата коса прави Crazy показа ми и на моята коса - докара ми и обем в корена, а надолу стана пригладена и много лъскава - доволна съм определено Peace Аз съм с права коса обаче, къдравелките да кажат повече Wink

Аз имам PHYTO REAPAIR REMEDY балсам -http://www.arlen.bg/product/166/regenerirasht-balsam-s-aktivni-stvolovi-kletki-kolagen-keratin-i-elastin-za-suha-i-iztoshtena-kosa-nashi-landoll-milano-phyto-repair-remedy-150-ml.html  и на мен ми мирише неприятно, подобно на ампулата, по тази причина и не съм го ползвала повече от половин година Confused

# 228
Бубе не миришат еднакво Нашитата,аз кератина го имам и даже го проверих днес дали не е същият ужасТ и да съм забравила, но е по приемлив.
На Керастаз съм имала или имам в момента 90%  от нещата и само 1 продукт ме е разочаровал.Нутритермиците са супер хидратиращи за мен-бият всичко до момента, а Марокан пасти да ядат  Hug  Ще взема и Маскинтенз в бъдеще да пробвам,а Нутрито ще е единствената маска до момента която мисля да повторя  Peace

# 229
Бубе не миришат еднакво Нашитата,аз кератина го имам и даже го проверих днес дали не е същият ужасТ и да съм забравила, но е по приемлив.

Ами преди 2-3г си купих кератиновата серия и минита на Аргановите ш и б.Абсолютно еднакъв аромат ми се стори  newsm78 Странно.
А за Нутритив серията-всичките шампоани,маската Маскинтенз и Ле витал никак,ама абсолютно никак не ми хидратират косата.Бях си накупила бейн сатен 1 и 2,Ле витал...Тц.Ужасна,фризи,матирана,разхвърчана и твърда коса.От проби термичния ш+м.Уви!Същата работа.На Керастаз съм имала доста серии и финиши.

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 16:29 от bubka:)

# 230
Моите кератини и аргани на Наши миришат еднакво, също като олиото. Аз даже Наши просто като цяло ги асоциирам точно с този мирис, за мен много любим. Heart Eyes Peace

# 231
Не миришат еднакво Аргана и Кератина на Наши. Обожавам Аргана и не харесвам Кератина защото има в началото аромат на черен пипер и ме дразни. Аргановата серия мирише като олиото да. Него го харесвам страшно, фаворит ми е и не оставам без него. Другия ми фаворит е олиото за всяка коса на Марокан.
Като цяло аз не съм/бях доволна от Кератина защото ми заплита/ше силно косата и стоеше яко разхвърчана.

# 232
Явно и с ароматите е въпрос на нюх и възприятие  Peace Също като косите ни и техните предпочитания  Wink

# 233
Бубе явно Керастаз не е твоята марка.Марокан при мен не омекотява достатъчно  Peace и засега не бих повторила специално хидратиращите  Peace

Денси ти имаш ли представа как мирише чистото арганово масло (чела съм че е неприятно и силно,но лично не съм опитвала), в Нашитата аргановите долавяш ли го маслото,или са толкова парфюмирани точно за да не се усеща  Rolling Eyes

# 234
  • София
Знам, че има теми за боядисване, но в нашата тема активността е висока, както и имате опит с боядисването с професионални бои. Някоя от вас дали има мнение за новите бои на Матрикс - интересува ме покривност и състояние на косата и скалпа след употреба на боята. Лореал се представят добре откъм покривност, но са агресивни, дали и тук случаят е такъв или си заслужава проба? 

# 235
Фризьорът ми понякога ме боядисва с Матрикс без амоняк. Щадяща и трайно е, косата има блясък и изглежда много жива с нея.
По-доволна съм Матрикс, сравнена с Dirichesse на Лореал.

# 236
  • София
Много моля, някой с подходящото образование да ми обясни как се ползват новите бустери на Керастаз  Mr. Green Седя и го гледам, и който ги е виждал на живо се сеща с какво го асоциирам  hahaha Joy hahaha Обаче нямам представа как се процедира с капачката и как се пуска течност  Mr. Green

# 237
  • София
marigold, благодаря ти за споделеното мнение bouquet. Предполагам, че нямаш бели коси за покриване. Аз се чудих за тези, които са с амоняк, защото имам тук-таме някой друг бял косъм, който много дразнещо не се покрива от иначе харесваната ми Лакме.

Другият вариант е да пробвам Вела Колестон, на които отдавна съм се заканила и за които има хубави отзиви, но при Матрикс има перлени нюанси, които са чудесни и толкова естествени!

Вив, нямаше ли клипче в тубата затова как се отмерва?

# 238
Имам, няколко бели косъмчета, които с Матрикс се покриват идеално и си остават покрити и месец след боята. Само израстват, но моите са наистина много малко, мога и без боя да мина.

# 239
Момичета, уж съм ветеран, уж съм "протеинов рецидивист", но срам не срам ще попитам тук:

Коя серия е по-силна (по-протеинова, по-лечебна и по-заздравяваща косата)
а) Керастаз цимент анти усуре http://www.enzo.bg/kerastase/resistance-procedura-za-povredena-i … i-tretirana-kosa/

или

б) Керастаз Архитект http://www.zlatnaribka.com/shampoani/shampoani-Kerastase/shampoa … architecte-250-ml

Не бях ползвала Керастаз (цимента) от 2012 г., но тази година тя изгоря жестоко, в допълнение се боря с едни ужасни цъфтежи и експлозии на кортекста, наложи се да я скъся драстично и отново се върнах към Цимента, който в комбинация с КАТ протеина на Редкен и протеина на Афоджии ми спасиха останалата коса и дори за няколко месеца дължините се повъзстановиха. Сега шампоанът ми анти-усуре е на привършване и се замислям дали да направя още един курс с тази серия или да мина на Архитект. Ще съм Ви мн благодарна ако ми кажете коя от двете серии чувствате по-лечебна и заздравяваща и по-силно протеинова. Благодаря Ви предварително!

Общи условия

Активация на акаунт