Професионални серии за коса - тема 95

• 57 413
  • 743
  •   1
Отговори
# 240
Вив, ще ме умориш от смях с тези асоциации  Joy , клипчето е под продукта, в Арлен.Ти какво си взе? После да споделиш как са новите, че е интересно  Hug ...
fitblond , само Архитект съм ползвала и няма как да сравня, но ти желая бързо преборване на проблемите  bouquet !

# 241
Денси ти имаш ли представа как мирише чистото арганово масло (чела съм че е неприятно и силно,но лично не съм опитвала), в Нашитата аргановите долавяш ли го маслото,или са толкова парфюмирани точно за да не се усеща  Rolling Eyes
Не, не го познавам. Аз не ползвам никакви масла, освен това на Нукс.

Някоя от вас дали има мнение за новите бои на Матрикс - интересува ме покривност и състояние на косата и скалпа след употреба на боята. Лореал се представят добре откъм покривност, но са агресивни, дали и тук случаят е такъв или си заслужава проба? 
Аз се изрусявам с Матрикс, защото не се обезцветявам и тази боя ми прави цвета еднакъв /боядисвам само корени/. Агресивна си е, но няма начин при изрусяване без абсолютно никакно обезцветяване и то през повече от 30 дни.

Много моля, някой с подходящото образование да ми обясни как се ползват новите бустери на Керастаз  Mr. Green Седя и го гледам, и който ги е виждал на живо се сеща с какво го асоциирам  hahaha Joy hahaha Обаче нямам представа как се процедира с капачката и как се пуска течност  Mr. Green
И мен ме интересува този въпрос. Искам да си взема голям, нов бустер и Цимент, както и други концентрати, но не си представям как ще пусне течност и как точно ще ги смеся. Не съм ги виждала наживо все още. В клипчетата не е показано. Peace
Освен това искам да ви питам вие веднага ли отмивате ампулата с бустера или чакате малко?

# 242
Като цяло аз не съм/бях доволна от Кератина защото ми заплита/ше силно косата и стоеше яко разхвърчана.
Абсолютно същото е и при мен - много рядко продукти са ми докарвали толкова "никакъв" вид на косата. Матирана, суха, фризи, заплетена, с една дума - ужасна (както много сполучливо се беше изразила съфорумка - "като на китайско Барби след едноседмична игра с него" Laughing). А съвсем отделно - миризмата на серията ми е  непоносимо-неприятна, че и трайна.
Два пъти се опитвах да ползвам продуктите - и двата пъти резултатът беше плачевен. Повече не бих си ги причинила по никакъв повод, дори да останат единствените професионални продукти на света Stop

И да похваля мноооого Smooth Sexy Hair - страхотни (ш+м) +термото. Благодаря за споделената информация за марката. Единствените продукти, които успяха само след едно ползване да преобразят до неузнаваемост сухата ми коса. Раз-кош-ни!
Само ароматът им не ми харесва особено, но за щастие е нетраен.  Всъщност и траен да беше, преживявам го  Laughing
А между другото - маската се комбинира перфектно с шампоана Redken Extreme (+ термо спреят и съвсем малко олио Макадамия). Резултатът - плътна, обемна и много жива, лъскава коса Heart Eyes

BTW: Сега видях някои продукти на марката с много добри цени тук.

# 243
На клипчето отваря концентрата, завива бустера и той изтича, явно навиването го отваря, старите нали бяха подобни, но със щракване...и за тях помня, че все се чудех, ще падне ли и изтече бустера, или няма да падне  Laughing, пък не беше трудно.
Това от гледането на клипчето де, още не съм си взела, чакам Вив да ги похвали  Grinning . Аз в началото като ги видях, си мислех, че ще са подобни на травало шишенцата за парфюми, те нали са с изпомпване...
Вив, дано си се справила  Hug да дадеш инфо от първа ръка.

# 244
  • Пловдив
На първо четене машата с топъл въздух се справя сносно особенно с приставката за изправяне, другите също ми харесаха за тези пари е супер!

# 245
Дама, много ти е хубава косата! Според мен нямаш нужда от такъв тип продукт, но виждам разлика в снимките преди и след. По принцип действието му е съвсем различно от всички познати продукти и може би затова е трудно да се разбере, а и хареса.

Чаровна, много сладко бонбонче  Heart Eyes Обаче няма сресване нали  Laughing

Икономичността на Тен-а ми се струва направо нереална... Гледам мостричките, ню ню и си мисля как ще си намажа само краищата  Laughing

marigold_, delqna  Blush Hug

Аргановото чисто натурално масло мирише на пшеница  Laughing Нито е натрапчиво, нито е силно, но е странно и не особено приятно.

Вив, гледай това на минута и 43сек отваря бустер и ампулка и ги смесва https://www.youtube.com/watch?v=BBloYvhvj9g

Ох, случайно сега се загледах в разни клипчета на Керастаз и не мога да не споделя това https://www.youtube.com/watch?v=AF6fHjTqJbE Забележете колко матирана, сплъстена и отежнена е косата накрая  hahaha Laughing И не разбирам защо първо сушат косата, след това минават с терапевтична преса? Нали трябва да е влажна косата?

Последна редакция: пн, 04 яну 2016, 20:11 от Анонимен

# 246

Ох, случайно сега се загледах в разни клипчета на Керастаз и не мога да не споделя това https://www.youtube.com/watch?v=AF6fHjTqJbE Забележете колко матирана, сплъстена и отежнена е косата накрая  hahaha Laughing И не разбирам защо първо сушат косата, след това минават с терапевтична преса? Нали трябва да е влажна косата?
Фрея, ако не се бъркам, при тази терапия се ползваше обикновена преса, а не терапевтична, съответно затова я сушат. Мисля, че и Магнолия, така я обясняваше. Като тука си я дават на 180 градуса пресата.  А иначе да накрая й личи, че й е дошла в повече  Laughing особено в корена  hahaha

# 247

Ох, случайно сега се загледах в разни клипчета на Керастаз и не мога да не споделя това https://www.youtube.com/watch?v=AF6fHjTqJbE Забележете колко матирана, сплъстена и отежнена е косата накрая  hahaha Laughing И не разбирам защо първо сушат косата, след това минават с терапевтична преса? Нали трябва да е влажна косата?
Фрея, ако не се бъркам, при тази терапия се ползваше обикновена преса, а не терапевтична, съответно затова я сушат. Мисля, че и Магнолия, така я обясняваше. Като тука си я дават на 180 градуса пресата.  А иначе да накрая й личи, че й е дошла в повече  Laughing особено в корена  hahaha
Shocked Shocked Аз за изправяне не съм ползвала 180 градуса, какво остава за терапия... Не ми допада идеята директно да се нагрява косъма, ама аз какво ли разбирам  Laughing Пак като не и направиха и топло къдрене добре  Joy

# 248

Ох, случайно сега се загледах в разни клипчета на Керастаз и не мога да не споделя това https://www.youtube.com/watch?v=AF6fHjTqJbE Забележете колко матирана, сплъстена и отежнена е косата накрая  hahaha Laughing И не разбирам защо първо сушат косата, след това минават с терапевтична преса? Нали трябва да е влажна косата?
Фрея, ако не се бъркам, при тази терапия се ползваше обикновена преса, а не терапевтична, съответно затова я сушат. Мисля, че и Магнолия, така я обясняваше. Като тука си я дават на 180 градуса пресата.  А иначе да накрая й личи, че й е дошла в повече  Laughing особено в корена  hahaha
Shocked Shocked Аз за изправяне не съм ползвала 180 градуса, какво остава за терапия... Не ми допада идеята директно да се нагрява косъма, ама аз какво ли разбирам  Laughing Пак като не и направиха и топло къдрене добре  Joy
Тя маската се активираше от топлината, нещо такова  Mr. Green
Аз на под 180, незнам колко пъти трябва да си мина кичура и някакси не ми се задържа  Mr. Green Или поне така си мисля....ти с каква преса изпраавяш?  bouquet

# 249
С никаква  Laughing Преди години ползвах Белисима. Но тя и косата ми е хипер права, така че не съм критерий.

# 250
Аз искам да попитам по-вещите, как да предотвратя ексползиите на кортекса.Косата ми фактически не цъфти точно (косъмът не се цепи) , а се появяват тези малки бели точици и се чупи.Мислех, че с подходяща козметика ще намалеят поне, но не(ползвам проф.козметика от година и половина).Спрях пресата, пак- не.Сега само сешоар ползвам и то не всеки път.Не я боядисвам.На какво може да се дължи това?Много искам да пусна дълга коса, но все я режа, понеже цялата и дължина накрая става на такива точици.Понякога само седмица след подстрижка.Вече съм се отчаяла.Мисля да си купя хубава ножица и да действам сама косъм по косъм, но до месец пак съм в изходно положение Sad .Имате ли съвети как да се справя?

# 251
Ясно...така като тебе и аз мога  Mr. Green Mr. Green

# 252
  • Пловдив
И аз от скоро се боядисвам с Матрикс. Много добро покритие, блясък, издържа дълго, без да се "изпира" цвета, което при мен е добре, защото всички други бои ми падаха супер бързо (Шварцкопф, Лакме, Лореал и т.н). Обаче забелязвам, че скалпа ми се  лющи повече, явно е силничка.

# 253
Фрея и аз точно това щях да кажа, това не е терапевтична преса, а при 180 градуса е най-добре да не е мокра коса Mr. Green

# 254
Аз искам да попитам по-вещите, как да предотвратя ексползиите на кортекса.Косата ми фактически не цъфти точно (косъмът не се цепи) , а се появяват тези малки бели точици и се чупи.Мислех, че с подходяща козметика ще намалеят поне, но не(ползвам проф.козметика от година и половина).Спрях пресата, пак- не.Сега само сешоар ползвам и то не всеки път.Не я боядисвам.На какво може да се дължи това?Много искам да пусна дълга коса, но все я режа, понеже цялата и дължина накрая става на такива точици.Понякога само седмица след подстрижка.Вече съм се отчаяла.Мисля да си купя хубава ножица и да действам сама косъм по косъм, но до месец пак съм в изходно положение Sad .Имате ли съвети как да се справя?
Проблемът най-вероятно е вътрешен, липса на витамини, движение, стрес  Peace

Общи условия

Активация на акаунт