Страхотна диета

• 136 638
  • 570
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте на всички!  Simple Smile Изчетох темата с голям интерес, но имам едно въпросче- при мен не се продава "нашето" кисело мляко"  Sad  Или е под формата на айран или на гъста каша- винаги подсладено (даже това дето напомня айран  Confused)... Дали ще е пълноценен заместител, как ви се струва?  newsm78
Щом е под формата на айран,не виждам какво си се притеснила.Прави си спокойно таратор,а през останалото време си пий спокойно айранчето.Нали трябва да се пият повече течности.

# 211
  • София
sonita 

, за какво пазаруване се подготвяш-диета ще правиш, не банкет WinkВажното е кисело мляко да има и това е, другото е лесно.Ако ще правиш диета не трябва да имаш оправдание"ако я прекъсна по една или друга причина", така винаги ще имаш повод да си хапнеш нещо друго.Успех!

Биляна, весело ми стана акто прочетох това, хубаво е човек да види тези по-напрд със бодър дух и запазили чуството си за хумор (а не озверели от глад Simple Smile )

А сега отчет и от мен:
5 ден ми е, чувствам се добре (вчера ми беше много гладно, но явно при мен 4тия ден винаги е повратен)
ето ми менюто :
1 ден: таратор или кисело мляко (единия път и активия натурална че пътувахме и това намерих на ОМВито)
2 ден: ябълки+чай, печено сирене (с мънииичко зехтин и червен пипер)+домати
3 ден: таратор целия ден Simple Smile
4 ден: ябълки+чай, задушен кафяв ориз с мънииичко зехтин, маслини, моркови и стафиди (беше хартисала гарнитурата ан мъжа ми от предния ден, пък той пируваше след края на зелевата му диета)
5 ден: кисело мляко+ябъки ... нещо не съм гласна, досега 1 бр. Верея Ca (0.1%, 300 г е) + 1/2 "на баба" и почти 2 ябълки за 3 пъти ядене
за утре мисля пак да повторя ден 2

Аз да си призная так и не разбрах за кафето  newsm78 можели, не можели?! за тия 5 дни съм изпила 2 кафета

Здравейте на всички!  Simple Smile Изчетох темата с голям интерес, но имам едно въпросче- при мен не се продава "нашето" кисело мляко"  Sad  Или е под формата на айран или на гъста каша- винаги подсладено (даже това дето напомня айран  Confused)... Дали ще е пълноценен заместител, как ви се струва?  newsm78

ако ти помогне, мога да ти кажа, че 2,5% кисело мляко "на баба" (Данон) е с енергина стойност 223kJ (53kcal), виж ако не се различава много пробвай се и успех:)

# 212
  • София
Я да ви питам като имате "белтъчен ден" какви количества хапвате?
Аз днес на обяд изядох един домат и парче кашкавал, но май не ми стигна  Rolling Eyes За вечеря ще повторя същото количество.
А чай може ли да не се пие, защото на мен ми става лошо от него?

# 213
  • UK/София
Аз чай  не пия, но кафето нямам и намерение да го отказвам!Все пак не съм болна, ами ограничавам храната Crossing ArmsЗа кафето има толкова противоречиви статии, че Не се и замислям дали да го откажа.То, ако четем много се оказва, че и въздуха е вреден за дишане.

# 214
  • Балчик-Сливен
Давам отчет-за 6 дни от диетата съм свалила 3 килограма.Много съм доволна,не ходя гладна...Много лека и приятна диета. Peace
Хайде,отчетете се,съмишленички Hug

# 215
Изчетох, цялата тема и много ви се радвам. Желая успех на всички ви!   bouquet
Скоро и аз, ще подпълня редиците на слабеещите, така, че ме чакайте!
На скиптично настроените искам да кажа, че при първата бременност бях качила мнооого килограми- на +35спрях да се меря, защото бях изпаднала в тотална депресия. След като родих не бях свалила повече от 6-7кг и от там се почнаха мъките. След няколко месечно лутане в диети и глад, отидох при Др. Байкова и започнах стриктно диетите и. Аз също започнах с млечни диети, защото кърмех. Диетата не ми повлия на кърмата, а загубих ненужните килограми за няколко месеца и ги задържах, докато не забремянах отново. Този път, обаче нямам да свалям толкова много. Така че, не се предавайте!  Hug

# 216
И аз изчетох темата току що,и смятам от понеделник да я захватам.Харесва ми,мисля,че ще издържа,въпреки,4е щеше да звучи по добре така: кафенце с мляко,кифличка с шоколад,
чашка винце, пържолка с картофки...хайде да не продължавам,4е само от мечти,и ве4е ка4их 1 кило...от понед. -много сериозна!

# 217
Продължавам с диетата. Днес ми е 13-ти ден, но от 2.05. не съм свалила нито грам. Всяка сутрин гледам с надежда кантара, но нищо. При вас как е?

# 218
  • София
момичета,от утре мисля и аз да се пробвам с тази диета.Малко не знам как ще я спазвам  стриктно,защото не мога в 19,30 да изкарам една риба и да си я ям в аптеката,пък работя до 21ч.,ма ще видим.

# 219
  • най-шареното място
Диетата изглежда супер! Успех на всички!
Май и аз ще се присъединя...

# 220
Аз не мога да я спвазвам диетката - никога не съм, а и много бързо се отказвам, но за това пък ВИ ПОЖЕЛАВАМ САМО ПОЛОЖИТЕЛНИ и СМАЛЯВАЩИ РЕЗУЛТАТИ Peace Peace Peace

Късмет и скоро да се похвалят повече и повече момичета Wink

# 221
момичета,от утре мисля и аз да се пробвам с тази диета.Малко не знам как ще я спазвам  стриктно,защото не мога в 19,30 да изкарам една риба и да си я ям в аптеката,пък работя до 21ч.,ма ще видим.

аз мисля,че риба тон ще е добра идея , консерва например....от утре почвам...баба си замина за БГ, вече съм си сама и започвам!! newsm44

# 222
  • UK/София
И аз от днес започвам с рибата, вече съм на третата седмица и съм си купила консерви SickДо тук съм минус 4кг., имам още два за сваляне.Чудно ми е дали ще мога да сваля повече от тези 2кг.Казах, че ще я спазвам до 20май, тъй че ще ви кажа много ли се заслабва от диетата Wink

# 223
Дами,и аз съм с вас от днес GrinningЗа протокола-начално тегло 56.5,цел 50кг,че съм нисичка-1.65.Имам и един въпрос-знам че не трябва да се пропуска хранене,но да се измести времево може ли,че никак не ми пасват тия часове.Извинявам се ако е било обсъждано вече.

# 224
  • UK/София
Аз не спазвам стриктно.Някои хранения съм пропускала, а и цхасожете тоцхно понякога няма как да ги спазвам.Пия и кафе Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт