Страхотна диета

• 135 966
  • 570
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте:)
Прочетох всички страници по тази тема и мисля да пробвам диетката.Имам доста да свалям,незнам дали ще се получи само с 3-те етапа на тази диета,но ще се опитам да бъда стриктна в изпълнението й newsm78

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 09:25 от debelankata

# 481
  • София
Здравейте:)
Прочетох всички страници по тази тема и мисля да пробвам диетката.Имам доста да свалям,незнам дали ще се получи само с 3-те етапа на тази диета,но ще се опитам да бъда стриктна в изпълнението й newsm78

Добре дошла в отбора и успех.
Диетите са хубави - здравословни и не се изпитва глад. И най-важното има резултат.

# 482

Благодаря!
Започнах вече,днес ще хапвам кис.мляко+киви Sunglasses

# 483
  • MUC
Бързам да се похваля! Днес ми е втори ден, а кантарът вече показва -1 кг!  Party

# 484
  • София
Поздравления  asseto!

Да се отчета и аз - днес ми е последен ден от Диета 2.
Няма движение по лентата, но въпреки това си отслабвам.
Утре започвам Диета 3. Wink

# 485
  • София

хайде и аз да се отчета,няма движение по лентата стоя си на +1кг.Днес ми е 7 ден от диета2.Denis_d искам да те попитам да не би от спорта да трупам мускул newsm78,дали да сменя спининга с нещо по-леко,но ме е страх[той много добре ме натоварва и стяга]или степера newsm78 newsm78

# 486
  • MUC
Благодаря, denis_dHug
Аз също те поздравявам - евала за волята, четох колко време кантарът не е мърдал, но браво, че не си се отказала!

Успех на всички, които продължават да се борят!  Peace

# 487
  • Пловдив
Аз съм на втори ден от диета 1-не се тегля чакам да поотслабна и тогава да видя колко тежа-но след лунната и тези два дни дънките ми взеха да се смъкват Crazy

# 488
  • София

хайде и аз да се отчета,няма движение по лентата стоя си на +1кг.Днес ми е 7 ден от диета2.Denis_d искам да те попитам да не би от спорта да трупам мускул newsm78,дали да сменя спининга с нещо по-леко,но ме е страх[той много добре ме натоварва и стяга]или степера newsm78 newsm78
Мускули се правят толкова трудно, че  просто не можеш да си представиш.
Тренирай си, какво ти харесва и не се притеснявай от това.
Аз от 5 години искам мускули на ръцете и го постигам с адски труд.
Спра ли обаче да тренирам само за 6-7 дена  мускулите  изчезват.
Може би задържаш течности. Пий повече вода - колкото повече пиеш - повече се отделя. А може и тялото да е в стрес - като мине малко време ще започнеш да смъкваш пак. Спазваш ли си режима на хранене, няма значение какво показва кантара със сигурност се топят мазнини.

# 489
  • София

Мускули се правят толкова трудно, че  просто не можеш да си представиш.
Тренирай си, какво ти харесва и не се притеснявай от това.
Аз от 5 години искам мускули на ръцете и го постигам с адски труд.
Спра ли обаче да тренирам само за 6-7 дена  мускулите  изчезват.
Може би задържаш течности. Пий повече вода - колкото повече пиеш - повече се отделя. А може и тялото да е в стрес - като мине малко време ще започнеш да смъкваш пак. Спазваш ли си режима на хранене, няма значение какво показва кантара със сигурност се топят мазнини.

много мерси за бързия отговор  bouquetпродължавам напред няма да се отказвам естествено УСПЕХ НА ВСИЧКИ ДИЕТУВАЩИ Peace

# 490
Здравейте!:)
Днес  ми е 3-ти ден от Диета 3. Общо резултатът дотук е - 7,500 кг. Остават още 4 кг и ще стигна желаните 58 кг. Хапвам 3 пъти в деня в 12, 16 и 19.30 часа, въртя велоергометъра сутрин по 30 минути, гирички + други леки упражнения. Наистина диетата има ефект и  нека никой не се отказва , защото си заслужава!!! Правила съм много жестоки диети, които не са имали този резултат, който има тази лека и приятна диетка;) На всики мами пожелявам бързо и леко стигане до желаната формичка!!! Peace

# 491
  • София
Здравей  megara !
Аз съм 1 ден на Диета 3.
От 2-те диети отслабнах 3,5 кг. Моите кг. за сваляне са малко и затова и резултатът е такъв.
Напоследък ям в 10,12,16,19.30 - поне се старая. Бих искала и в 8.00 , но нямам възможност.
Пожелавам ти успех и да достигнеш желаните кг.
Успех и на всички диетуващи  Wink не се отказвайте!

# 492
  • София
Здравейте!:)
Днес  ми е 3-ти ден от Диета 3. Общо резултатът дотук е - 7,500 кг. Остават още 4 кг и ще стигна желаните 58 кг. Хапвам 3 пъти в деня в 12, 16 и 19.30 часа, въртя велоергометъра сутрин по 30 минути, гирички + други леки упражнения. Наистина диетата има ефект и  нека никой не се отказва , защото си заслужава!!! Правила съм много жестоки диети, които не са имали този резултат, който има тази лека и приятна диетка;) На всики мами пожелявам бързо и леко стигане до желаната формичка!!! Peace
браво на теб Peaceи аз като теб ям в тези часове.Да се похваля най накрая това кило се махна,вчера пих вода като смок сигурно към 4л.  #Crazyнасила естествено.Продължавам напред,днес ми е 8ден от диета 2

# 493
  • София
ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КАК СИ ПРИГОТВЯХТЕ ТЕЛЕШКОТО,ЗАЩОТО АЗ СЪМ СКАРАНА С ГОТВЕНЕТО EmbarassedДАЙТЕ ИДЕЯ   chef  bouquet

# 494
  • MUC
Нашият кантар нещо не е наред май - вчера сутринта показваше 55 кг, снощи 56,5, а тази сутрин 55,5  #Crazy Вярно, че понякога вечер хапвам и т.нар. "зеленчуков сандвич", но това, защото стоя до късно (лягам си към 2-3 през нощта) и не издържам от 19:30 до тогава. Както разбрах, принципът е все пак тялото да не гладува, а да се хапва начесто, за да се откаже организмът да събира мазнинки "за черни дни". Но защо при мен такива вариации в теглото в рамките на 24 ч???
Кажете моля ви, от кантара ли е това или има и друга причина?

Общи условия

Активация на акаунт