Страхотна диета

• 136 673
  • 570
  •   1
Отговори
# 240
Момичета и мен запалихте с тия диети и направих преди месец зелевата супа - резултата беше -4кг. Добре , обаче и тази диета ми хареса и днес ми е втори ден. Тук някъде четох за вафличка  - може ли , или е прегрешение. И имам да питам - когато примерно е ден за въглехидрати може ли да се смесват различни въглехидрати или само един. И за белтъчините същото .Дано сте ме разбрали .

# 241
Биляна,пробвай да ядеш само Активия,не друга марка мляко и може да се пребориш със запека.Аз още съм на втори ден,но преди време така се лекувах,че съм си с колит отдавна.Не съм яла обаче от натуралната активия,а от тази с мюслито,дано да е същия ефект.А за зеленчука-да е един и същ добре,ама ако му сложа малко зелена салата примерно(на краставиците) това брои ли се за смесване на заленчуци,това все пак си трева или newsm78

# 242
По принцип е хубаво чая да се пие с мед, това разхлабва.Днес ми е втори ден от както включих Биоактив Влакно.Аптекарката каза че той регулирал стомаха.Към 10 я ден и при мен се появи проблем със запека, но не съм пила чай, а знам че е  хубаво.Мисля да бъда по стриктна.
Чакам отзиви на мами които са на втората или третата диета. По колко се отслабва, и др. такива?
Успех, и лесно слабеене!

Последна редакция: вт, 09 май 2006, 14:35 от Vela

# 243
Изкарах 10 дни от първата диета- свалих 2,5 кг...чувствах се чудесно.Сгафих, провалих се 3 дни и...върнах си килограмите- и ето ме сега отново в изходнаа позиция- само че на втората диета. Знам,че няма значение последователността и затова за да не се повтарям, започвам с  втората, пък ще видим какво ще стане

# 244
  • UK/София
petia911 Ясно е защо не може чай със захарин ShockedЗахарина е изкуствен подсладител, а диета със сладко не знам да има!
Дани , какви вафли бре душа #Crazy
Едната захарин, другата вафли, даже и мед не може с чая!!!!!Тази ДИЕТА е на принципа на разделното хранене, спазвам го 6г., но дори и там ги няма тези неща!Момичета, като сте решили да спазвате диети, стягайте се и не правете такива грешки!Иначе резултатите няма да са добри!
Bili, благодаря за съвета, но Активията я избягвам заради горепосочените причини.
eve-nadine , аз пък разбрах, че имат значение.Първата е подготвителна, а следващите са с постепенно захранване.Но може и аз да не съм разбрала правилно.

# 245
petia911 Ясно е защо не може чай със захарин ShockedЗахарина е изкуствен подсладител, а диета със сладко не знам да има!
Дани , какви вафли бре душа #Crazy
Едната захарин, другата вафли, даже и мед не може с чая!!!!!Тази ДИЕТА е на принципа на разделното хранене, спазвам го 6г., но дори и там ги няма тези неща!Момичета, като сте решили да спазвате диети, стягайте се и не правете такива грешки!Иначе резултатите няма да са добри!
Bili, благодаря за съвета, но Активията я избягвам заради горепосочените причини.
eve-nadine , аз пък разбрах, че имат значение.Първата е подготвителна, а следващите са с постепенно захранване.Но може и аз да не съм разбрала правилно.

Е тъй като прочетох,че една диета е ефикасна 14 дни, не мога да се върна на първата,така че май нямам избор. оСВЕН...аТКИНС

# 246
  • UK/София
Аткинс е самоинквизиция, недей! Heart Eyes

# 247
здравейте мили мами и от мен  Simple Smile
А бях писала по тази тема за страхотната диета и обещах да я започна ... както и направих де  Wink Ноооо, хич, ама хич, не се чувствах особено добре от киселото мляко / а може би защото съм отвикнала да го ям, че тук това, което намирам е едно немско, май пълно с консерванти newsm78   ...   другото е едно гръцко, но с голяма масленост, а останалото сладко/.
Та така реших да мина пак на Аткинс! Този път обаче по-лек вариант без абсолютно преяждане с месо и акумулиране на мазнини от всякакъв род за сметка на въглехидратите. Резултатът е -2кг за 3 дни!  Grinning ... като с еима предвид, че вчера ядох доста натурален шоколад и че нямам много за сваляне / да кажем около 5кг ... ама имам апетити  и за повече, ако отслабването може да бъде така вкусно, хихихи/  Laughing
Поздрави и успех на всички отслабващи!

# 248
Момичета, много ме запалихте по тази диета. Аз имам 3-4 кг за сваляне и смятам да пробвам. Моля обаче за малко разяснения. Прочетох всичко по темата, но това не разбрах. Когато има ден с белтъчени например трябва ли това, което съм яла на обед например шунка, да бъде същото и вечерта пак шунка  newsm78. За зеленчука и плода разбрах. И може ли наприемр на едно ядене да хапна кашкавал и сирене например Thinking. Благодаря ви много предварително Hug.

# 249
az imam vapros4e Embarassed moje li da razbera ot nqkade i nqkoq dr dietka:)smisal...mng sam zainterisovana...zapo4nah tazi i mi haresva,4e ne  ose6tam glad ili  Crazy
ako moje i malko pove4e inf za tova kak proti4a pregleda:)i izvinqvaite za glupaviq vapros,no kakva e taksata za pregled...izvinqvaite o6te vednaj:)
mersi mng!!!

# 250
А, за вафлата и на мен ми събраха погледа - диета с вафли .........но  да питам. А за това например белтъчния ден- и  на обед и вечеря едно и също ли,  това ми е въпроса? Може ли различни белтъчни храни в един ден ?

# 251
Задали са моя въпрос ....Значи чакаме отговор.

# 252
  • Чикаго / София
Аз по принцип гледам това което съм яла на обед да е съштото и на вечеря. Но всъщност незнам дали трябва да е така задължително. Знам, че е хубаво да се спазва правилото еднообразие за деня - многообразие за седмицата.  А за различните белтъчни храни в един ден незнам - може би може например да си направиш гювдже със сиренце, шунка и яйце, мисля е става.

А вафлата разбира се, че е прегрешение и не трябва да се хапва! Embarassed

# 253
  • UK/София
ТРЯБВА да са еднакви!!!!!!Сирене и кашкавал не може!
  Може торта със сладолед-за тези които правят по-специалната диета Mr. Green

# 254
   Биляна , аз  знам ,че  ти по принцип си рязка...... че   диета със сладко няма също знам Simple Smile , но става  въпрос  за  захарин , не за мед или захар.Затова се използва в диети и не ми е ЯСНО защо неможе чай със  захарин.Ти знаеш ли защо всъщност, може би си права,но ми се ще по-обоснован отговор.....обръщам се към всички.Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт