Отговори
# 45
  • София
Просто ми се струва супер интригантско, да обсъждаш,нечия толкова сериозна болест,пък и да обвиняваш момичето за нещо си..., а и чак пък тема за това да се пуска. Пази боже се казва и до там!!! Много мразя хора,които се врат там където не им е работата...

Авторката говори за съвсем чужда жена, не за позната, и то в минало време. А манипулацията е съвсем възможна, има си такива хора. Не тя издава за болестта, а бившият й.
Понякога е полезно да чуеш какви хора съществуват на този свят, особено ако си от по-доверчивите.
И аз бих попитала за мнение, защото форумът ми се струва достатъчно представителна извадка, може да не се сетя за някоя възможност, а тук да ме светнат.

# 46
Аз все повече се съмнявам. Мъжете обичат да разказват такива истории, за да впечатлят жените. Особено бившите - виж какъв пич съм, пък ти ме изпусна.

Това как да е. Дано само идеята да не е: "Абе, за те зарязах тогава, ама не ми се сърди, щото нали, така и така, играх го рицар на бял кон...".
Тогава вече е жалко, особено ако тя му се върже.

# 47
Не знам, аз много се обърквам. Сега факт ли е, че момичето е болно и то от сериозна болест ? Факт ли е, че той не я харесва и иска да скъса с нея преди да разбере за болестта й ? Факт ли е, че е бил до нея в тежък за нея момент и й е помагал ?

Колкото и да плямпа той и да извърта, ако горните неща са факти, момчето си заслужава уважение и съветвам  авторката на темата да си го държи най-малкото за приятел.
 Peace

# 48
Скрит текст:
Цитат
author=Tsugumi link=topic=894831.msg32287803#msg32287803 date=1451984356]
Ами някой мъже просто се плашат от женски истерии, сълзи, тръшкане или просто не им се занимава и гледат да си спестят рязкото преустановяване на комуникацията. Затова се надяват, че нещата ще отшумят от само себе си и тя ще си намери нова жертва  Mr. Green

E, хайде, сега - толкова плашливи, че чак се навививат и да се оженят?!

да нали, същото като аз не исках да се женя за нея , ама тя забременя, сама се е забременила

Общи условия

Активация на акаунт