Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 497
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Да, няма как да личи толкова рано  Laughing
jalana и аз съм на 19ти на първия преглед, заедно ще се вълнуваме. И ние сме три бременни приятелки през две-три седмици. Направо е нереално  Joy

# 151
Да, няма как да личи толкова рано  Laughing
jalana и аз съм на 19ти на първия преглед, заедно ще се вълнуваме. И ние сме три бременни приятелки през две-три седмици. Направо е нереално  Joy

Почвам да те подозирам, да не си една от приятелките ми хахахах  Laughing Тази година май ще повишим прираста на население. Около мен имам 5 познати приятелки бременни.

Ама как така нямате корем, аз съм слаба с плосък корем, а сега е издут като в трети месец направо, а да кажете, че ям много... не ям  Къркори ми много корема обаче като хапна нещо и почва къркор- къркор...

# 152
  • София
Хахаххах не съм  Joy, моите не успях да ги привлека във форума  Laughing

# 153
И на мен ми е подут корема

# 154
  • Дряново
Genchevapetya  Здравей .аз също пия еутирокс и до скоро бях на Достинекс. Много добре си се ориентирала. Точно тези специалисти следят и мен.дори в момента лежа в Авис Медика. Очарована съм от приятното отношение. Няма да сбъркаш.

Благодаря за подкрепата Simple Smile Утре мисля да си изследвам пролактина и тсх-то, че си записах час за ендокриноложката, при която ходя за другата седмица. Веднага след нея си записах час и за док. Янкулов - може би е твърде рано, но искам да ме прегледа все пак   newsm12

# 155
Привет момичета, aз съм новa тук и писах по нагоре но явно не на правилното място. Последен МС на 27.11, чакам да ме извикат за преглед около 11, 12 г.с. ( сега сым 7ма). Най трудно ми е в работа и днес утре мисля да кажа на Моят шеф. Grinning

# 156
Привет момичета!
Аз днес съм последно в къщи почивах 2 дни.От утре на работа.
Днес вали при нас ,не успяхме да идлезем с моето момиче.
За корема ,да имам чувството че ми се поддува,но да ви кажа увеличих приема на вода много ми се пие.Може би и зо това така.А и при втора и всяка слидваща брименност започва да личи по рано.Ще видим.

# 157
mrg и аз съм от 27.11 но се водим 6- та и 4 дни , първата седмица се води 0 Wink)

# 158
mrg и аз съм от 27.11 но се водим 6- та и 4 дни , първата седмица се води 0 Wink)

hriskag25, много странно, тук в Англия ми сметнаха чe сым в 7ма сед.
кога ти е термина? Simple Smile

# 159
Идея си нямам предполагам началото на септември, живот и Здраве ако вс е наред. Аз си ходя при моите лекари от 1 - та ми бременност. Единия си е с 3д а другия с 4д видеозони Simple Smile 

# 160
Здравейте,
следя темата от първия пост, чета я много развълнувано... На всеки пост исках да пиша, но искам да запазя анонимността си до 3 месец, после, ще ви се представя с истинския ми акаунт.
Накратко моя история:
години над 36, борба много дълга - 6 годишна, за осъществяване на заветната мечта. Хиляди левове дадени за изследвания, инсеминации - 4 опита. Резултат - нулев. Ноември подадохме документи за фонда, одобриха ни на 12 декември. Започна дъъългото чакане и чудене, кога ще ни излезе късмета - след 6,7,8 или 9 месеца. Инстиктивно знаех, че ще е септември....
Но Господ, дядо  Коледа и вси светии, чуха дългогодишните ми молитви и малко след нова година видях заветните 2 чертички. Не можех да повярвам. Последният ми цикъл беше на 04 . Декември. Знам, че някой друг от вас вървеше с мен, не ми с ерови назад. Днес съм 5с и 5 д. Утре се каня да ходя на лекар, за да видя как са нещата, знам, че е рано но нещо да чуя, за да мога поне на майка ми и сестра ми да кажа... Днес осъмнах със стресница, явно ми пада имунитета или го изживявам доста...
Притесняват ме много кг, които ще кача, т.к съм с наднормено тегло. Цялата 2015 бях на диети - два пъти 90 дневната и два пъти Червенкова, след която забременях. Сега нямам много апетит, а преди много ми се ядеше, все ми се хапваше нещо, но се ограничавам винаги. С дни не съм яла сладко /а преди умирах за него/.
Много се притеснявам и за работа и за това, че ще ми личи, а не искам до 3-ти месец да казвам. Зная, че повечето ще си мислят, че пак съм качила, защото при мен кг много варират ту нагоре-ту  надолу...
Ами много неща искам още да ви кажа, ама да не отегчавам аудиторията...  Laughing

# 161
  • София
Добре дошла и честита така чакана радост  Hug
Въобще не се притеснявай за килограмите, храни се нормално, пък каквото дойде. После като почнеш да обикаляш около бебето нещата ще се нормализират  Crazy

# 162
И аз имам проблеми със безсънието.От днес имам проблеми и със запек(но това може и е да е от едните лекарства,които спрях,а те ми действаха разхлабващо)С първата ми бременност ,в  началото също имах големи проблеми със запек.И аз нямам търпение за моя 2 преглед,но е чак на 27.Все още не сме казали на никой,само една приятелка разбра.Детето постоянно ме подпитва,но ще и кажа след като видим сърце поне.Много ме е страх и не мога да се зарадвам,а и имам болки ниско долу и все със страх влизам в тоалетната.

# 163
  • Варна
Привет Джинче,дълъг и труден път сте минали. Дано всичко е наред сега! Аз също съм с последен цикъл на 04.12. Ние казахме само на родителите на Мм. Този път ще почакам, защото с втората бременност започнахме да казваме хубавата новина на всички и след това трябваше да съобщим и лошата.
За апетита - моя хич го няма. Гладна съм, но не знам какво ми се яде. Хапна малко и ми става зверски тежко и се налага едно неприятно действие. Хляб не съм яла няколко дни, сладкото го намалих много.
Запекът предният път борих с мюсли, мисля тези дни да ги почна пак. Добре регулират стомаха.
Относно килограмите - според мен трябва да се внимава особено в случаите, на лесно напълняване. Сега се трупат най-лесно, но след раждане не винаги се свалят така лесно!

Последна редакция: вт, 12 яну 2016, 19:53 от vania_kk

# 164
Привет Джинче,дълъг и труден път сте минали. Дано всичко е наред сега! Аз също съм с последен цикъл на 04.12. Ние казахме само на родителите на Мм. Този път ще почакам, защото с втората бременност започнахме да казваме хубавата новина на всички и след това трябваше да съобщим и лошата.
За апетита - моя хич го няма. Гладна съм, но не знам какво ми се яде.
Точно така съм и аз. Яде ми се, рязко огладнявам, но нищо конкретно не ми се яде.... Свикнала съм с по-големи порции, а сега виждам, че с малко се наяждам. От днес имам тежест около сърцето, все едно съм с някаква невралгия....
А по повод бременните приятелки. Вече съм била бременна, но не знаех, още, но една вечер, не можех да спя, та броих колко около мен са бременни - ми 7 са. Аз съм последна.. А от тях 2 са ми най-близките приятелки... Та и ний тъй сме тройка...

Общи условия

Активация на акаунт