Септемврийче е наред, с две черти напред

• 28 518
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Привет и от мен!
С мъжа ми правим опити от година.На 32 сме и двамата. Бяхме се отчаяли много и щяхме след месец да почваме с изследванията. При мен последния цикъл беше на 9,12,2015 и на 8,01 направих първия тест,който беше  EFP . След това на 10,01(неделя) направих още два теста и те бяха  EFP . Чак не можех да повярвам,едно на ръка че доста ми се виждаше периода от една година и от друга страна ,че и на трите теста втората черта беше много ,много бледа. Отидох оше на 11,01 на лекар и тя каза,че вижда нещо като бременност,но иска да пуснем кръвен тест да се потвърди  newsm12 . Направихме го и след два часа разбрах,че наистина съм бременна,но лекарката каза да отида към края на идната седмица, т.е. 22,01 на преглед,за да се види по-ясно какво е положението.
Сега освен да се молим всичко да е ок друго не ни остава.  Praynig . Междувременно се започна с неразположението ми,като мога да каже че ми е толкова отпуснато и безтегловно,че нямам думи. Имам и лека болка вдясно долу,но предполагам,че е нормално впредвид,това че съм в период на цикъл.
Така че се записвам мили бъдещи мами и пожелавам на себе си и вас една лека и безпроблемна бременност и да я изкараме до край заедно.  newsm51 smile3521 .
До скоро !  Hug Hug Hug

# 226
Добре дошла , всичко ще е ОК Simple Smile

# 227
  • Пловдив
Добре дошла , всичко ще е ОК Simple Smile

Благодаря,надявам се!  Hug Rolling Eyes

# 228
Здравейте и добре дошли на новите.аз бях в болница три дена.днес вече у дома.бебчето е 7 мм Wink има сърдечна дейност и вече имам главоболия Sad нов симптом , ама какво да се прави.както каза една от медицинските сестри...търпи за хубаво бебе Simple Smile сега съм на терапия утрогестан, дуфастон, естрофен, но шпа, фолиева киселина и разбира се еутирокс за ЩЖ. Шепа хапчета , ама какво да се прави. На моменти ми е лошо.не съм повръщяла все още.
Късмет на всички Simple Smile

# 229
jalana,vln89 взех си тантум вреде за смучене.Вчера от университета се прибрах с автобуса и го чаках доста време,въпреки че бях много добре облечена-настинах.По принцип съм със слаба имунна система и лесно се разболявам.
Какъв е този сок от нони?От къде се взима,защото не съм го чувала?

# 230
Аз от няколко дена съм с гадене,а тази сутрин повърнах.Имам си постоянни болки ниско долу,за които почнах да пия Но шпа.О т 2 дена почнах да пия и витамини за бременни.в които има и Фолиева,затова спрях другата Фолиева киселина,която си пиех.

# 231
Аптека, но се консултирай с доктор аз го пия преди да забременея и като забременях питах гинеколога и ми каза че не го е чувал и по добре да изчакам, обаче аз нали съм седмаче , веднага звъннах на педиатъра ни ( на малкия) и каза , че няма опасност. После се зачетох из нета, някъде пишеше, че може , а другаде , че ако се приема от преди забременяването не е проблем. В древността приемали сока за предизвикване на аборт, освен в случаите в които се пие от преди бременност. А аз съм с 2 спонтанни и бях спряла за малко, но педиатъра каза да си го пия. А той е доста добър , дори смея да твърдя, че е най- добрия за градчето ни Simple Smile малко дълго, но мисълта ми е , че задължително консулт за каквото и да  е лекарство или медикамент. А аз съм със страшно ниска имунна система, и ако ме лъхне вятър или настина и веднага ми избова херпес по тялото ( не генитален) херпес зостер . Сорка за дългия ми пост

# 232
Здравейте,да ви споделя какво ми се случи днес. Последният ми цикъл беше на 4.12. Днес отидох на преглед. Вместо да чуя "Честито" - " много е малко за седмиците,или си забременяла по-късно,или е спряло развитието и ще трябва да правим кюртаж.".
Отидох на друг преглед и ми казаха- изключена е да се правят изводи,не се притеснявай! "
Какво е мнението ви,ще откача...

# 233
О чакай, тея луди ли са, минала е едва седмица. Видя ли се на видеозона. Вярвай ми 2 последователни бременности подред имах при които 2-3 седмици не се виждаше нищо. Никой нищо неможеше да ми каже, но и за миг докторите ми не са били скептични, а дори напротив- насърчаваха ме, че вс ще е Ок. аз имах проблем с ниско ЧХГ и нищо не се виждаше на ехографа. Ако ти се е видяла малката точка, значи всичко е Наред :*

# 234
Ами имах леко зацапване и се притесних , то ме вкараха 3 дена на инжекции и системи за задържане.

# 235
Здравейте и от мен Simple Smile последен цикъл на 11.12.2015. От близо година  се пазехме, заради метотрексат за извънматочната бременност, която преживях март месец миналата година, после лапароскопия октомври за премахване на едната тръба. След лапарото трябваше да се пазим 2 месеца. Когато минаха тези два месеца спряхме да се пазим и е станало още първия път( буквално) ! Не е за вярване направо- все пак съм с една тръба най- малкото. Другата седмица съм на преглед и сега тръпна в очакване дали е наред всичко, дали си е на мястото бебчето, дали не е станало прекалено скоро след лапарото.. Е, настроила съм се положително разбира се, вярвам че този път всичко ще е наред!

# 236
Добре дошли на всички нови мамчета...

Да ви кажа не знам дали това рано ходене на лекар е добре...и какви са тези лекари да правят кюртаж...
escalate
.в никакъв случай не се съгласявай докато не мине още малко време и не чуеш поне още едно мнение...успех Simple Smile

Linda Lin  браво...бъди позитивна Simple Smile

# 237
  • Варна
Здравейте,да ви споделя какво ми се случи днес. Последният ми цикъл беше на 4.12. Днес отидох на преглед. Вместо да чуя "Честито" - " много е малко за седмиците,или си забременяла по-късно,или е спряло развитието и ще трябва да правим кюртаж.".
Отидох на друг преглед и ми казаха- изключена е да се правят изводи,не се притеснявай! "

Добро утро!
Мнението ми е да не стъпваш повече при тези "лекари". Да може да е малко, да може да е оплодено по-късно, но след като МОЖЕ да се развие, защо да се маха?!?!?
Все повече се убеждавам, че тази държава работи за намаляване на прираста при хората, които могат да отгледат, възпитат и образоват едно здраво общество и се толерира раждаемостта при неграмотните, бедните и от различен етнос хора....

# 238
  • Морска приказка
Добро утро. Добре дошли на новите  момичета  Hug. Колко е приятно като вляза в темата да прочета как лека полека групата ни нараства. Явно има и доста дълго чакани бебчета  Heart Eyes.

Аз не мисля, че има от какво да се притесняваш, още е много рано да се каже каквото и да било. При мен  през първата бременност бебето беше със седмица и половина назад като развитие, но всичко си имаше логично обяснение. Изчакай една седмица и отиди на друг лекар.

Тези дни на мен леко взе да ми се гади. С първата бременност постоянно ми се гадеше до 4 месец, като гледам и сега ще е така. Лошото е, че работата ми е свързана с пътуване всеки ден  и взех да усещам негативите от това  Sad.
Чета и ви се радвам с какъв ентусиазъм сте заредени, а аз все още немога напълно да се зарадвам. Не знам какво ми става, дали защото още не съм ходила на лекар или втората бременност е така  Confused. Отдавам го на факта, че все още не мога да се отпусна и на никой не сме казали, та като го пазя в тайна и няма как да се почуствам истински бременна. В петък съм на така дългоочаквания преглед и дано всичко е наред.
Аз малко съм позабравила какво беше, но да питам някоя от вас знае ли в коя седмица вече те записват за ЖК?

# 239
 escarlata,  и на мен ми казаха, че съм забременяла по-късно.  Не се притеснявай, мисли  позитивно!  В коя седмица ти казаха че си?

Последна редакция: пт, 15 яну 2016, 10:08 от Наичка

Общи условия

Активация на акаунт